Jamahal Hill skončil v base. Bývalý šampion je obviněný z domácího násilí

Na Jiřím Procházkovi nenechal nit suchou a teď si brousí zuby na Alexe Pereiru. Jamahal Hill bohužel ale využívá své síly i tam, kde by neměl, a tak v pondělí ráno skončil za mřížemi. Na kom se bývalý šampion dopustil násilí?

Jamahal Hill Foto: Profimedia

Proč Hill skončil za mřížemi?

Jamahal Hill si momentálně brousí zuby na titulový zápas s Alexem Pereirou. Není to tak dávno, co po Procházkově vzoru uvolnil pás, a chce ho samozřejmě zpátky. Zdá se ale, že teď bude bývalý šampion řešit trochu jiné problémy.

V pondělí ráno byl totiž Hill zatčen, protože se měl dopustit domácího násilí. Jamahal podle všeho napadl svého bratra Jamese Anthonyho Hilla mladšího a způsobil mu vážná zranění.

Jamahal byl ještě téhož dne, kdy ho zatkli, propuštěn, tím ale pro Hilla záležitost nekončí. V lednu se má dostavit k soudu a podat vysvětlení. Jediný, kdo se k incidentu zatím vyjádřil, je Hillův manažer Brian Butler.

„Nedávné šokující titulky o Jamahalu Hillovi byly založeny na údajném sporu mezi ním a jeho starším bratrem,“ napsal Butler. „Jamahal neochvějně trvá na své nevině a falešná obvinění popírá. Nebudeme se k tomu dále vyjadřovat, dokud pravda nevyjde najevo u soudu,“ prohlásil pro server MMA Fighting.

Sklony k násilí?

Jamahal Hill má k násilí zřejmě obecně blízko, diskutabilní je například to, že byl jedním z bojovníků, kteří se zastali Dany Whitea, když uniklo video, kde se ředitel UFC neudržel a během silvestrovských oslav vrátil své manželce facku.

➤ Čtěte také: Strickland mířil zbraní na neznámého muže. Video připomíná hollywoodský akční film

Hill také nejde daleko pro silná slova a fyzickým násilím pohrozil i novináři Arielovi Helwanimu poté, co byl zveřejněný jeho rozhovor s Jiřím Procházkou, jehož obsah se Hillovi očividně nezamlouval. V novinářově případě šlo ale nejspíš jen o plané výhrůžky, Hillův bratr bohužel takové štěstí neměl. Jak se bude celá kauza vyvíjet, se zřejmě uvidí až po Novém roce.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se u online sázkové kanceláři Betano

BETANO - získej bonus až 3 000 Kč + 500 Kč

Dokonči snadno a rychle online registraci a získej 500 Kč zdarma. Navíc na tebe čeká možnost získat další bonus ke vkladu až 3 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Klose ukončil Soleckiho nevídaným způsobem

VIDEO: Bojovník v UFC předvedl nevídaný slam knockout a řekl si o bonus večera

Takové ukončení se naskytne jen zřídkakdy. Turnaj UFC Fight Night v Austinu nabídl divákům parádní moment v podání Američana Drakkara...

Khamzat Chimaev si opakovaně dobíral Jiřího Procházku

Dominantní, ale zákeřný? Trénink není zápas. Chimaev by se hodně divil, myslí si trenér Stach

Respektovaný grapplingový specialista Jan Stach se stal teprve nedávno součástí trenérského týmu Jiřího Procházky. Během krátké chvíle se...

Paddy Pimblett

Paddy Pimblett: Ferguson zkrátka zestárl! Ani nejtvrdší muž světa ho nespasí

Paddy Pimblett a Tony Ferguson si to mají 16. ledna během turnaje UFC 296 rozdat.💪 Co se vycházející anglické hvězdě nezdá na soupeřově...