VIDEO: Bojovník v UFC předvedl nevídaný slam knockout a řekl si o bonus večera

Takové ukončení se naskytne jen zřídkakdy. Turnaj UFC Fight Night v Austinu nabídl divákům parádní moment v podání Američana Drakkara Kloseho.

Klose ukončil Soleckiho nevídaným způsobem Foto: Profimedia

Ukončení Drakkara Kloseho obletělo svět

MMA je nekonečná studnice fantastických KO. O jedno takové se v noci ze soboty na neděli postaral 35letý americký bojovník Drakkar Klose. Soupeř mu sice nasadil nepříjemný armbar, Klose ale dokázal celou situaci přetočit ve svůj prospěch.

Vsaďte si na bojové sporty u Tipsportu s bonusem 500 Kč zdarma

Probíhala teprve druhá minuta zápasu turnaje UFC Fight Night v Austinu, když se Drakkar Klose postaral o hodně nevídaný moment. Soupeř Joe Solecki mu sice v první fází chytil ruku a pokusil se ho utáhnout na armbar, Klose ovšem dostal soupeře do vzduchu a praštil s ním vší silou o zem.

Solecki šel v tu chvíli obličejem přímo proti podlaze a náraz byl tak silný, že ho naprosto knockoutoval. Tzv. slam knockout je v moderním MMA opravdu velice ojedinělý. Už jen samotný slam zápasníci příliš nevyužívají, protože se jedná o techniku, která do současného pojetí příliš nezapadá. Evidentně jde ale stále o velmi účinnou zbraň.

O jeden z nejslavnějších slamů, který vedl k bezprostřednímu ukončení zápasu se v roce 2019 postarala brazilská bojovnice Jessica Andrade, která tímto způsobem porazila Rose Namajunas a získala díky tomu titul. V Austinu ji v noci napodobil Drakkar Klose, který se tímto parádním ukončením navždy zapsal do povědomí fanoušků.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Paddy Pimblett patří mezi největší hvězdy současné UFC

Organizace UFC - program, zápasníci, eventy a statistiky

UFC je nejlepší MMA organizace na světě. ✨ Podívejte se na kompletní informace, které naleznete podrobně rozepsané v článku.

Shazování váhy je velmi náročný proces

Jak dělají váhu MMA bojovníci? Hubnutí na hranici sebeobětování

Shazování váhy před zápasem je důležitá součást MMA.☝ Kromě toho jde ale o velmi diskutované téma. Vše o tom, jak jednotliví bojovníci...

Karlos Vémola a jeho škrcení technikou Rear Naked Choke

Co je submise v MMA? Velký přehled škrcení a pák - video

Submise, či chcete-li kapitulace nebo vzdání se ☝, je častý způsob ukončení MMA zápasu ❌. V článku najdete jednotlivé techniky i další...