Paddy Pimblett: Ferguson zkrátka zestárl! Ani nejtvrdší muž světa ho nespasí

Paddy Pimblett a Tony Ferguson si to mají 16. ledna během turnaje UFC 296 rozdat. Vycházející anglické hvězdě se však nepozdává Fergusonova příprava. Co přesně ho udivuje, se dočtete v článku.

Paddy Pimblett Foto: Profimedia

Goggins? Proč? ptá se Pimblett

Paddyho Pimbletta čeká už zanedlouho v kleci ostřílený zápasník Tony Ferguson. Ten v poslední době nemá zrovna na růžích ustláno a v kleci i mimo ni už se mu nějakou dobu nedaří.

Vsaďte si na bojové sporty a získejte registrační bonus.

A právě to nejspíš přispělo ke kroku, který Pimblettovi očividně nedá spát. „El Cucuy“ si totiž najal „nejtvrdšího muže světa“, bývalého člena elitní jednotky Navy SEALs, ultramaratonového závodníka a motivačního řečníka Davida Gogginse.

Paddy Pimblett v pořadu The Energized Show uvažoval nad tím, proč by Ferguson s někým takovým spolupracoval. „Myslím, že je to bizarní, přijde mi to neskutečně hloupé,“ řekl na rovinu Pimblett.

„Jestli Tony nikdy nepotřeboval s něčím pomoc, tak je to jeho mentální nastavení (protože vzpomeňte si na ten armbar s Charlesem Oliveirou), a jeho kardio. Nikdy neměl problém s kardiem, takže to prostě nechápu,“ kroutil hlavou anglický bojovník.

„Zřejmě má za to, že mentálně není tam, kde byl před pár lety,“ hádal Pimblett. „To ale není ten důvod, proč prohrává. Je to proto, že zestárl a přišel o fyzickou zdatnost a hbitost,“ prozradil „The Baddy“ svůj názor.

„Ten výprask od Gaethjeho očividně změnil celou jeho kariéru, a po tom, co ho Chandler tak brutálně knockoutoval, už jeho mozek není, co býval před třemi nebo čtyřmi lety,“ dodal Pimblett.

Tony Ferguson a jeho smolné období

Kromě šesti proher v řadě Tonyho Fergusona tíží průšvih v podobě nehody, kterou notně podnapilý způsobil v Kalifornii, když v ranních hodinách narazil do dvou zaparkovaných aut (Více čtěte zde: UFC veterán Tony Ferguson zná trest za řízení v opilosti. Kolik mu soud napařil?).

Ferguson dlouho patřil k nejlepším lehkým vahám světa, jenže pak se něco zlomilo a Tony začal sbírat jednu prohru za druhou. Porážku si připsal v duelech s Justinem Gaethjem, Michaelem Chandlerem, Natem Diazem, Bobbym Greenem, Charlesem Oliveirou a Beneilem Dariushem.

➤ Čtěte také: Strickland mířil zbraní na neznámého muže. Video připomíná hollywoodský akční film

Pro Tonyho Fergusona tedy půjde 16. ledna o velmi důležitý zápas, protože pokud by si na vrub připsal další prohru, mohlo by se jednat o jeho poslední bitvu v lize mistrů. Uvidíme tedy, zda na výsledek bude mít spolupráce s nejtvrdším mužem světa vliv.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se u online sázkové kanceláři Betano

BETANO - získej bonus až 3 000 Kč + 500 Kč

Dokonči snadno a rychle online registraci a získej 500 Kč zdarma. Navíc na tebe čeká možnost získat další bonus ke vkladu až 3 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Alex Pereira

Alex Pereira: Hill je přehnaně sebevědomý, Chimaev chce akorát pozornost

Jako nový šampion polotěžké váhy teď Alex Pereira odráží jednoho vyzyvatele za druhým.💪 Jedni dávají jako soupeři smysl, jiní ne. Jak to...

New York City

Ohlédnutí za UFC 295: Jak jsme cestovali přes Atlantik na největší MMA zápas roku – 1. ČÁST

Turnaj UFC 295 v New Yorku byl mimořádnou událostí nejen pro český sport, ale i pro web FightLive.cz. Ve dvojnásobném zastoupení jsme...

Madison Square Garden

Ohlédnutí za UFC 295: Jak jsme cestovali přes Atlantik na největší MMA zápas roku – 2. ČÁST

Zatímco jsme se během úvodních dnů zkoušeli pomocí místních pivních speciálů vypořádat s časovým posunem, v hlavách jsme skládali plán,...