Procházka vs. Rakić. Rýsuje se Jiřímu další bitva? Míč je teď na straně UFC

Rakić si to měl rozdat s Blachowiczem, jenže ten hodil do duelu vidle a odstoupil. Srbský bojovník ale nelenil a velmi rychle si našel náhradu. Vyzval na společný taneček Jirku Procházku. Uvidíme je společně v kleci?

Jiří Procházka Foto: Jiří Procházka

Procházka vs. Rakić? Možná velmi brzy

Zdá se, že Jirku Procházku bychom mohli v kleci vidět dřív, než jsme předpokládali. Ještě před nedávnem byl termín dalšího zápasu „Českého samuraje“ ve hvězdách, ale zasáhl osud, a pokud vše posvětí UFC, mohli bychom Jiřího vidět v akci už v únoru. Vsaďte si na bojové sporty a získejte registrační bonus.

Většina zápasníků horní poloviny žebříčku polotěžké váhy UFC má domluvené zápasy, a tak to vypadalo, že na Jirku tak trochu zbyde Nikita Krylov, který se v tuhle chvíli nachází na šesté příčce rankingu. Nakonec si ale Jiří možná o stupínek polepší a rozdá si to s Aleksandarem Rakićem.

Ten měl sice původně domluvený duel s Janem Blachowiczem, který se měl uskutečnit 20. ledna během turnaje UFC 297, Blachowicz ale musel odstoupit kvůli zranění ramene. Rakić si ihned postěžoval na sociálních sítích, avšak nelenil a rovnou k tomu připojil i výzvu.

„Blachowicz se chlubil, že nikdy neprohrál v odvetě. Když odstoupíš, nemůžeš prohrát. Legendární blbost,“ okomentoval na sociální síti X Blachowiczovo odstoupení a obrátil se na „Českého samuraje“: „Teď jde o to, jestli má Samuraj koule na to, aby vzal zápas na poslední chvíli a nastoupil 20. ledna.“

Netrvalo dlouho a Jiří zareagoval, a byl by pro, jenže pod jednou podmínkou. „Beru, ale do klece můžu nejdřív v únoru/březnu. Jsi pro?“ navrhl Jiří Procházka„Dobře, co takhle 17. února  v Anaheimu!“ odpověděl brzy Rakić.

Je pochopitelné, že po náročném duelu s Pereirou je zkrátka konec ledna opravdu šibeniční termín. Procházka se potřebuje vylízat ze všech zranění, aby mohl začít plnohodnotně trénovat.

Pokud se však duel skutečně dohodne a UFC bude souhlasit s únorovým termínem, ocitli by se Procházka s Rakićem na kartě turnaje UFC 298, který má prozatím ohlášený jen titulový zápas Volkanovski vs. Topuria. Jestliže by UFC dalo přednost březnu, byli by Procházka s Rakićem na jedné akci s Seanem O’Malleym a Marlonem Verou.

➤ Čtěte také: Strickland mířil zbraní na neznámého muže. Video připomíná hollywoodský akční film

Poslední slovo má v každém případě UFC, a jde o to, zda budou chtít Jiřího Procházku nechat nastoupit tak brzy po jeho posledním zápase. To se nejspíš dozvíme v nejbližších dnech.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Tom Aspinall

Jon Jones ostře pálí do Aspinalla: Nemáš ani jednu výhru nad legendou, vyčítá mu

V UFC vzniká velmi zajímavá rivalita. Šampion těžké váhy, Jon Jones, si na sociálních sítích otevřel ústa na držitele prozatímního titulu,...

Jamahal Hill

Jamahal Hill skončil v base. Bývalý šampion je obviněný z domácího násilí

Na Jiřím Procházkovi nenechal nit suchou a teď si brousí zuby na Alexe Pereiru.🏆 Jamahal Hill bohužel ale využívá své síly i tam, kde by...

Klose ukončil Soleckiho nevídaným způsobem

VIDEO: Bojovník v UFC předvedl nevídaný slam knockout a řekl si o bonus večera

Takové ukončení se naskytne jen zřídkakdy. Turnaj UFC Fight Night v Austinu nabídl divákům parádní moment v podání Američana Drakkara...