KO v 1. kole? Zapálený Pirát Krištofič je připravený na životní přestřelku s Terminátorem

Závěrečný pohled do očí a zítra se jde na věc. Pirát Krištofič se zdá být před zápasem s Karlosem Vémolou správně nastavený. Co ukáže realita?

Pirát je připraven čelit Vémolovi Foto: OKTAGON MMA

Vyhrocená česko-slovenská bitva se nezadržitelně blíží

Závěrečný staredown na veřejném vážení přinesl velké napětí. Karlos Vémola a Samuel Krištofič se naposledy podívali tváří v tvář před zítřejším duelem. Pirát vypadá před největším zápasem kariéry ve fyzické i psychické pohodě. Padne na něj deka, stejně jako na jeho předchůdce?

Sledujte Oktagon 51 živě na Tipsport TV

Galavečer Oktagon 51 se nezadržitelně blíží a bojovníci mají splněné veškeré povinnosti spojené s oficiálním i veřejným vážením. Pirát ani Terminátor si tlak nepřipouští, při staredownu ale bylo cítít velké napětí.

Samuel Krištofič: "Říkal jsem mu, ať mě hlavně nepodcení v hlavě. Chci v kleci tu nejlepší možnou verzi Karlose Vémoly. Dá se to brát i jako titulový zápas. On je jednou z největších česko-slovenských legend. Ale nenechám se tím rozhodit. Chci být pro ten zápas správně nažhavený. Moje predikce zní KO v prvním kole!"

Karlos Vémola: "Už jsem několikrát říkal, že těm svým kecům ani nemůže věřit. Mám tu velkou fanouškovskou základnu a čeká mě poslední zápas v O2 areně, nemůžu a nechci nikoho zklamat. V prvním kole to možná skončí, ale určitě ne v jeho prospěch. Slíbil jsem Yakuzovi ukončení na submisi, takže prvně ho budu bít, trápit a pak ho uškrtím.

Karlos Vémola v rozhovoru bezprostředně po závěrečném takedownu prakticky zopakoval, že jeho hlavním cílem je porazit Piráta na submisi. Uvidíme, jak moc bude slovenský borec proti, během dnešního dne z něj čišelo sebevědomí a uvolněnost, což se ale může změnit před samotným zápasem.

Turnaj Oktagon 51 startuje úderem páteční 18. hodiny a dá se čekat, že se největší sportovní hala v Česku opět otřese v základech. Tenhle turnaj by si neměl nechat ujít žádný fanoušek bojových sportů.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Vlasto Čepo

Čepo nabízí názor na zápas Piráta s Vémolou. El Chapo má jasno, fanoušci zažijí překvapení

Vlasto Čepo zabojuje v O2 areně o prozatímní titul šampiona, ještě předtím budeme svědky duelu Vémola vs. Pirát.☠️ Jak tenhle souboj vidí...

Turnaje Oktagon MMA představují nezapomenutelný zážitek

Sledujte MMA online živě - live streamy zápasů zdarma

Smíšená bojová umění MMA 🥊 jsou v České republice aktuálně velmi populární, obzvlášť pak Oktagon. ▶️ Podívejte se, kde a jak sledovat...

Finále Tipsport Gamechanger Michailidis vs. Veličkovič

OKTAGON 51 Tipsport Gamechanger finále: Veličkovič vs. Michailidis kurzy, analýza, odměny

Tento zápas se nesmazatelně zapíše do historie světového MMA.✏️ Velkolepé finále pyramidy Tipsport Gamechanger svede proti sobě Andrease...