Čepo nabízí názor na zápas Piráta s Vémolou. El Chapo má jasno, fanoušci zažijí překvapení

Vlasto Čepo se chystá už tento pátek zabojovat v O2 areně o prozatímní titul šampiona. Ještě předtím ale uvidíme vyhrocený duel Vémola vs. Pirát. Jak tenhle souboj vidí El Chapo?

Vlasto Čepo Foto: OKTAGON MMA

Pirát je připravený

Vlasto Čepo a Samuel Krištofič se co nevidět ocitnou v největší aréně Česka, kde je oba čeká důležitý zápas. El Chapo Pirátovi nepochybně fandí, na jeho duel se ale snažil nabídnout co nejobjektivnější názor. Vsaďte si na souboj Vémola vs. Pirát a získejte registrační bonus zdarma.

Vsaď si na MMA - aktuální kurzy ZDE

„Vidím, jak Pirát trénuje, jaký je game plan a jak na tom teď je. Nemůžu říct nic jiného, než že podle mě má skutečně šanci vyhrát, i když si to devadesát procent lidí nemyslí,“ přiznal Čepo v rozhovoru pro Refresher.sk.

„Nevím, jestli to dokážu hodnotit objektivně, asi ani ne, protože jsem s ním (Pirátem) každý den, takže já ho nevidím prohrát. I když každý říká, že nemá šanci, že ho Vémola hodí a bude ho držet na zemi. To říkají vždycky, ale vždycky je tu šance,“ prohlásil El Chapo.

„Já ho (Piráta) vidím tak připraveného, jak doteď nikdy nebyl. Jak technicky, tak silově. Má brutálně nastavenou hlavu. Pokud se bude držet toho, co má natrénované, vidím tam opravdu tu cestu, jak by mohl vyhrát nad Karlosem. Karlos už taky není nejmladší, má za sebou spoustu zápasů a ty zápasy – byť tomu ten poslední, kdy trefil Langera, nenasvědčuje – už nejsou, co bývaly tři čtyři roky dozadu,“ prozradil Vlasto svůj názor.

➤ Čtěte také: Kincl nastínil plány na rok 2024. Který bojovník OKTAGONu pro něj představuje motivaci?

„Měl jsem možnost si to s Karlosem zkusit v Thajsku a ano, je to soupeř, je to jeden z nejlepších zápasníků, ale viděl jsem to na sobě, že to není něco, co bych v životě nezažil, zažil jsem o dost horší,“ popsal slovenský bojovník svou zkušenost. „Trénuju s Pirátem a vím, jak na tom je, a věřím tomu, že všechny překvapí,“ dodal Čepo.

Pirát vs. Čepo v Undergroundu

Vlasto Čepo ví, o čem mluví. Nejenže je s Pirátem v kontaktu a trénují spolu, kdysi dávno se potkali v ostrém zápase v kleci. Souboj se uskutečnil v červnu 2020 v rámci Oktagon Underground. Už tehdy byli Pirát s Čepem kamarádi, přátelství ale muselo jít na tři celá kola stranou. Čepo si tehdy připsal jediné vítězství na body.

„Seděli jsme spolu v šatně a připravovali se na ten Underground a nečekali jsme, že spolu dojdeme do finále. Nakonec to přišlo, tak jsme si řekli no co, ťukli jsme si, rozcvičili se a za chvilku jsme spolu stáli v kleci,“ zavzpomínal Čepo.

Teď se bojovníci potkají na stejném turnaji, tentokrát si ale budou moci fandit, protože na bojišti je čekají jiní soupeři. Samuel „Pirát“ Krištofič si to už 29. 12. rozdá s Karlosem Vémolou a El Chapo zabojuje v duelu s polským bojovníkem Piotrem Wawrzyniakem o prozatímní titul.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Karlos Vémola má pro zápas s Pirátem jasný plán

Karlos Vémola: Já budu první, kdo ukončí Piráta na submisi, pamatujte na moje slova

Příprava na O2 arénu vrcholí. Ladí se poslední detaily. Brousí se forma. 💎 Karlos Vémola si pro zápas s Pirátem vytyčil jasný plán. Více v...

Karlos Vémola se utká se Samuelem Krištofičem

Oktagon 51: Karlos Vémola vs. Samuel Krištofič kurzy, analýza, live stream a sázkový tip

Karlos Terminátor Vémola se zřejmě naposledy ve své MMA kariéře představí v O2 areně. Pětiletá rivalita ⚡ s Pirátem Krištofičem vyvrcholí...

Vlasto Čepo

Vlasto „El Chapo“ Čepo – profil MMA bojovníka OKTAGONu

Vlasto Čepo je číslo dva střední váhy OKTAGONu a mašina na knokauty.💪 Přečtěte si, kdo je El Chapo a jak vypadá jeho zápasnická...