Porážka by mohla Vémolovi pomoct v zápase s Attilou, míní promotér OKTAGONu

Karlos Vémola během posledního turnaje šokoval celou O2 arenu, když po salvě Pirátových úderů padl bezvládně k zemi. Více než jistě bolestivé KO však Terminátora nejspíš pálila drtivá porážka. Dokáže Karlos z prohry něco vytěžit do Odvety století?

Karlos Vémola, Samuel Krištofič a Pavol Neruda Foto: OKTAGON MMA

Prohra jako nový impuls

V květnu jsme viděli Karlose Vémolu z klece odcházet po svých, ale damage v jeho obličeji svědčila o tvrdém souboji, ze kterého vzešel coby poražený. O pár měsíců později si připsal váhavé vítězství na Štvanici a v říjnu naopak nejefektnější výhru své kariéry.

Karlosovy poslední zápasy vypráví příběh, z něhož je jasné, že Terminátor se prostě nevzdává. I když odejde z klece jako poražený, dokáže se oklepat, učinit změny a znovu povstat jako Fénix z popela. Bude se podobný scénář psát i tentokrát?

Vsaďte si na bojové sporty u Tipsportu s bonusem 500 Kč zdarma

Koncem roku jsme byli svědky podobně drtivé porážky jako v květnu, tentokrát byl ale Vémolův konec ještě o něco mrazivější. Karlos se rozhodl jít na Piráta s podobnou taktikou jako v předchozím zápase, v němž mu nemilosrdný útok v postoji vyšel a vynesl mu nejrychlejší KO OKTAGONu. Krištofič si ale vedl o poznání lépe než Langer a dokázal Karlose ukončit za necelé dvě minuty.

Za půl roku by měl Terminátor nastoupit na stadionu v Edenu a pokořit v posledním souboji své kariéry Attilu Végha. Jak ale porazit mistra, když jste padli s jeho svěřencem? Dokáže se Karlos poučit i z této prohry? Na to nabídl svůj názor Pavol Neruda.

➤ Čtěte také: Promotér Ondřej Novotný prozradil, kolik lidí chce v červnu vměstnat na fotbalový stadion

„Patrně to není vhodné říkat, ale možná je to pro Karlose i dobře. (...) Když se dotýkáte dna, tak vás to donutí udělat něco jinak. Následně se to projevilo v zápase s Palem Langerem, kde to byla silně pozitivní změna,“ vyjádřil se promotér OKTAGONu v rozhovoru pro Sport.cz

„Jeho trenér André Reinders říkal, že začal dělat drily a techniky, začal chodit včas a byl ochotný zkoušet nové věci. Možná se zase uspokojil a řekl si, že to zvládne. Teď ale prohrál s Pirátem a v jeho světě to musí být takový šok, který nečekal,“ prozradil Neruda.

„Teď půjde proti Véghovi vyhrát, na což má půl roku. Naopak Attila, který byť chce, nebo ne, ho bude trochu podceňovat. Na konci toho všeho se Karlos možná přiblížil k výhře s Attilou,“ dodal. Uvidíme tedy, co si Karlos z prohry s Pirátem vezme a s jakou taktikou nastoupí do Odvety století.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Patrik Kincl

Kincl už má vizi, jak si podá Wawrzyniaka. Čepo by mu v tom prý mohl být nápomocný

Kincl se během posledního turnaje roku musel dívat, kdo si ho vybojuje do dalšího duelu.👊 Čepo to ale nebude. Jaká bude šampionova taktika...

Karlos Vémola se už chystá na Odvetu století

Vémola odhaluje, jaký byl game plan na Piráta a co změní v přípravě na Attilu

Karlos Vémola koncem roku šokoval celou O2 arenu, když se po Pirátově úderu skácel k zemi.💥 Jaký byl původně plán a co bude s Attilou...

Bojan Veličkovič

Otevřená zpověď Bojana Veličkoviče: Co udělá s výhrou a z koho čerpá inspiraci?

Srbský Prometheus Bojan Veličkovič si podmanil úvodní ročník pyramidy Tipsport Gamechanger. 🏆 Za finálové vítězství inkasoval přes 7 000...