Kincl už má vizi, jak si podá Wawrzyniaka. Čepo by mu v tom prý mohl být nápomocný

Patrik Kincl měl být jedním z taháků posledního turnaje OKTAGONu roku 2023. Nakonec se jen díval, kdo si ho vybojuje do dalšího souboje. Ačkoli byl favorit jasný, šampion se v budoucnu utká se zápasníkem, který ho na poslední chvíli nahradil.

Patrik Kincl Foto: OKTAGON MMA

Obhajoba pásu s novým soupeřem

Vlasto Čepo se měl konečně dočkat své titulové šance, jenže osud ještě před koncem roku stihl zamíchat kartami v jeho neprospěch. Nejenže se mu před bojem zranil původní soupeř, zápas s polským náhradníkem nedopadl, jak si přál. Plány se tak změnily i šampionovi, který bude pás obhajovat s Piotrem Wawrzyniakem.

„Pro mě to znamená, že se mi změnil soupeř a budu obhajovat proti Polákovi. Stylově mi přijde dost podobný jako Vlasto. (...) Pro mě to bude o něco techničtější – najít si tam ty skulinky ve wrestlingu, v zemi, vychytávat ho v postoji na jeho chybách, dírách, a nenechat se strhnout do nějaké divoké přestřelky. Technicky, takticky, pořád uzobávat, najít si ideální příležitost, jak to ukončit,“ nastínil Kincl na svém youtubovém kanále svou vizi.

Kincl: S Čepem si můžeme vzájemně pomoct

S Čepem se sice v kleci v dohledné době neuvidí, Patrik Kincl by se ale nebránil společným sparingům. Mezi Vlastem a Wawrzyniakem vidí určité podobnosti a je si vědom, že mu má El Chapo přinejmenším ve standupu co nabídnout. Inspektor by prý předal na oplátku to nejlepší ze sebe.

„Rád bych se potkal s Vlastem na nějakých sparinzích. Já bych mu předal ten wrestling, něco ze země, naopak jeho bych využíval pro ty tvrdé výměny, které umí i Polák,“ pronesl Inspektor.

Už brzy plná příprava

Ať už je soupeř jakýkoli, prvně je třeba, aby se dal Kincl zdravotně dohromady. Podle všeho je ale Inspektor na dobré cestě k úplnému zotavení a už pomalu uvažuje nad tréninkovým plánem.

„Doufám, že výsledky CT vyjdou dobře a budu moct brzy naskočit do plné přípravy. Teď to budou čistě ty obecné věci: železo, kardio, drily, technické věci a počítám, že v únoru bych mohl skočit do nějakých sparingů,“ odhaduje šampion.

„Těžko říct, jestli úplně tvrdých sparingů. Možná se poučím z téhle přípravy a maličko v tom uberu, i když se pak necítím úplně ready, připravený. (...) Doufám, že v roce 2024 se mi podaří odzápasit alespoň tři, čtyři zápasy,“ prozradil svou představu do budoucna Kincl.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se u online sázkové kanceláři Betano

BETANO - získej bonus až 3 000 Kč + 500 Kč

Dokonči snadno a rychle online registraci a získej 500 Kč zdarma. Navíc na tebe čeká možnost získat další bonus ke vkladu až 3 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Karlos Vémola se už chystá na Odvetu století

Vémola odhaluje, jaký byl game plan na Piráta a co změní v přípravě na Attilu

Karlos Vémola koncem roku šokoval celou O2 arenu, když se po Pirátově úderu skácel k zemi.💥 Jaký byl původně plán a co bude s Attilou...

Přehlídka nejlepších KO v Oktagonu za rok 2023

Přehlídka KO 3. díl: TOP 10 knockoutů v OKTAGON MMA za rok 2023

Podívejte se na náš žebříček 10 nejlepších knockoutů 💥 v organizaci Oktagon za rok 2023, které v průběhu roku zvedaly diváky ze sedadel.

Karlos Vémola posílá vzkaz fanouškům

První vyjádření: Karlos Vémola po drtivé porážce posílá vzkaz fanouškům

Necelých 24 hodin po KO od Piráta Krištofiče zaznělo z úst Karlose Vémoly první vyjádření k zápasu a nadcházejícímu období. Více se dočtete...