Přehlídka KO 3. díl: TOP 10 knockoutů v OKTAGON MMA za rok 2023

Na závěr roku vám přinášíme další díl nepravidelné rubriky „Přehlídka KO“. Podívejte se na náš žebříček 10 nejlepších knockoutů v organizaci Oktagon za rok 2023, které v průběhu roku zvedaly diváky ze sedadel.

Přehlídka nejlepších KO v Oktagonu za rok 2023 Foto: OKTAGON MMA

TOP KO OKTAGON MMA 2023

Tenhle způsob ukončení milují všichni fanoušci bojových sportů. Jsou to momenty, při kterých se tají dech. V organizaci Oktagon MMA bylo za rok 2023 k vidění mnoho krásných, a často velmi překvapivých KO.

Vsaďte si na bojové sporty u Tipsportu s bonusem 500 Kč zdarma

Určit ten vůbec nejlepší a nejtvrdší knockout v roce 2023 v organizaci Oktagon MMA je samozřejmě do velké míry subjektivní záležitostí. Během 14 turnajů jsme zažili nespočet fantastických KO/TKO. Právě takový způsob ukončení zápasu si většina bojovníků vizualizuje v rámci ideálního scénáře.

Nejrychlejší KO v historii organizace Oktagon MMA

Kdo by to byl řekl, že při ohlédnutí za nejlepšími knockouty pro rok 2023 bude hrát zásadní roli Karlos Terminátor Vémola. Česká MMA legenda se ocitla na obou stranách pomyslné mince. Na turnaji Oktagon 47 se Terminátor postaral o nejrychlejší KO v historii organizace, když po pouhých 7 vteřinách sestřelil nešťastného Pavola Langera.

Pirát šokoval MMA scénu

Na konci roku v O2 areně ovšem brutálním způsobem Karlose Vémolu sejmul Samuel Pirát Krištofič a napodobil tak Attilu Végha, který podobným způsobem vypnul Vémolu v roce 2019. Jak Terminátor na drtivou prohru reagoval, si můžete přečíst zde.

Keita zlikvidoval Samsonidseho a získal titul pérové váhy

Black Panther Losene Keita na turnaji Oktagon 50 v Ostravě na začátku druhého kola devastujícím způsobem zlikvidoval něměckého protivníka Nika Samsonidseho, který bohužel utrpěl velmi vážné zranění a dlouho se probouzel z bezvědomí.

Keita si díky svému výkonu zajistil titul šampiona ve váze do 66 kilogramů a znovu v plné parádě předvedl svoji světovou extratřídu.

Strzelczyk "vstal z mrtvých" proti Montagnacovi

O jeden z nejvíce šokujících momentů v celé historii organizace Oktagon MMA se v polovině dubna na turnaji Oktagon 41 v Liberci postaral podceňovaný polský pavouk Mateusz Strzelczyk.

V zápase s Yorickem Montagnackem tahal celou dobu za kratší konec provazu, jenže pak zničehonic vyslal neuvěřitelný pravý hák, po kterém šel Francouz bezvládně k zemi. I přes tuto výhru ovšem Strzelczyk nebude na rok 2023 vzpomínat v dobrém. V červnu si totiž v zápase s Rafaelem Xavierem přivodil otevřenou zlomeninu holenní kosti.

Vlado Lengál rozebral Deigu-Schecka na Štvanici

Vladimír "Vlado" Lengál na letním turnaji Oktagon 45 totálně zdemoloval kvalitního brazilského bojovníka Michaela Deigu-Schecka, kterého v prvním kole nejprve zasypal obrovským množstvím úderů v postoji a nakonec definitivně ukončil pravým kolenem. Za svůj parádní výkon si po zásluze odnesl Tipsport bonus za výkon večera.

Další mimořádně atraktivní knockouty najdete v přiložené tabulce

TOP KO OKTAGON MMA 2023
Oktagon 41 Cordero (vs. Raška) VIDEO
Oktagon 48 Surdu (vs. Lohoré) VIDEO
Oktagon 50 Peňáz (vs. Magnor) VIDEO
Oktagon 40 Grabinski (vs. Kertész) VIDEO
Oktagon 38 Úškrt (vs. Magnor) VIDEO

Našli bychom i další skvělá ukončení, jako například krvavou demolici v podání Vlasta Čepa, kterou pocítil Ion Taburceanu, TKO Roberta Bryczeka, který v prvním kole jako první ukončil Samuela Krištofiče před limitem, pekelný highkick Jaimeho Cordera, kterým na Štvanici po 22 vteřinách ukončil Gabriela Töröka, či v neposlední řadě pověstná kladiva Marka Mazucha.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Leon Edwards knockoutoval Kamaru Usmana

Přehlídka KO 2. díl: TOP 10 knockoutů v UFC za rok 2022

V minulém roce bylo v UFC k vidění spoustu parádních ukončení⚡. Vybrat desítku těch nejlepších není jednoduché. Které KO se zapsaly do...

Lucia Szabová vs Christina Netza

Přehlídka KO 1. díl: TOP 3 highkicky v organizaci Oktagon

Highkick, neboli vysoký kop na hlavu soupeře, patří mezi divácky nejatraktivnější, ale zároveň nejobtížnější techniky v postoji ☝. Výsledek...

Shazování váhy je velmi náročný proces

Jak dělají váhu MMA bojovníci? Hubnutí na hranici sebeobětování

Shazování váhy před zápasem je důležitá součást MMA.☝ Kromě toho jde ale o velmi diskutované téma. Vše o tom, jak jednotliví bojovníci...