Otevřená zpověď Bojana Veličkoviče: Co udělá s výhrou a z koho čerpá inspiraci?

Srbský Prometheus Bojan Veličkovič si podmanil úvodní ročník pyramidy Tipsport Gamechanger. Za finálové vítězství inkasoval přes 7 000 000 korun a navždy se zapsal do historie organizace Oktagon MMA. Přesto dál zůstává nohama na zemi a víc než bezmyšlenkovité utrácení plánuje propojení s přírodou a vlastní byznys.

Bojan Veličkovič Foto: OKTAGON MMA

Bojan Veličkovič si v pyramidě prošel peklem. Mimořádně náročný rok zakončil nejlepším možným způsobem

Když začne mluvit, čiší z něj skromnost a vyrovnanost. Bojanu Veličkovičovi celkové vítězství v pyramidě Tipsport Gamechanger snad ani nejde nepřát. Zkušený, 35letý bojovník toho v kariéře zažil opravdu hodně. Ten nejlepší moment si ale schoval až na závěr roku 2023.

Vsaďte si na bojové sporty u Tipsportu s bonusem 500 Kč zdarma

Titul velké MMA organizace se mu celou dobu vyhýbal. Jeden ze čtyř přemožitelů Jiřího Procházky prošel slavnou UFC, či PFL, teprve až v organizaci Oktagon si ale vydobyl věčnou slávu a největší finanční prémii v kariéře, která čítá takřka 40 profesionálních zápasů.

Rodák ze srbského města Novi Sad už několik let žije a trénuje v americkém Coloradu, kde se mimo jiné zhlédl v krásách místní přírody. Málokdo o něm ví, že kromě trénování svých svěřenců v tamním gymu, pravidelně chodí s lukem a šípy lovit zvěř.

„Je to ideální propojení s přírodou, kterou miluji. Když cítím, že jsem přetížený tréninky, každodenním shonem, nebo sociálními sítěmi, vyrazím s přáteli klidně i na týden do hor. Souznění s přírodou je po pár dnech neuvěřitelně intenzivní. Není tu telefonní spojení, takže zde mohu ideálně doplnit zásoby energie“, řekl Veličkovič v Tipcastu

Jakožto velký fanoušek basketbalu čerpá inspiraci od svého krajana, hvězdy Denveru Nuggets Nikoly Jokiče, nebo legendárního Michaela Jordana. S moderátorem Jiřím Kalembou rozebrali nejen proběhnuvší grandiózní finále, ale i všechny zápasy v pyramidě a další zajímavosti.

Z výhry jen polovina?

Na otázku, co udělá s miliony za celkové vítězství v pyramidě Tipsport Gamechanger, ještě Bojan úplně jasno nemá. V každém případě se hodlá oženit a v duchu zdravého životního stylu a předávání svých zkušeností založit menší podnik, nebo gym.

Velkou část z celkové výhry ukrojí daně v Coloradu, takže Veličkovič reálně uvidí zhruba polovinu dané částky. Jak sám řekl, tyto peníze nejsou dostatečné pro postavení vlastního domu, avšak na pořízení pozemku by to stačit mělo.

„Pokud je člověk trochu chytrý a neutrácí za zbytečnosti, tak se může solidně zabezpečit. Nemyslím si ale, že by mi tyto peníze kompletně změnily život. Dříve jsem hodně utrácel, setkával se s krásnými ženami a myslel jsem si, že jsem někdo.

To se změnilo. Teď je mojí prioritou rodina, snoubenka, příroda a zdravý životní styl. To je opravdu důležité. Teď cítím, že si chci dát od zápasení pauzu. Tenhle rok byl extrémně náročný. V Oktagonu mám smlouvu ještě na jeden zápas, uvidíme co se bude dít dál…“

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Ondřej Novotný, Patrik Kincl, Pavol Neruda

MMA organizace Oktagon - zápasníci, eventy a statistiky

Vše, co potřebujete vědět z dění okolo organizace Oktagon MMA ❤️ se dozvíte v tomto článku. Novinky, přehled turnajů i další zajímavosti ✔️...

Ondřej Novotný

Promotér Ondřej Novotný prozradil, kolik lidí chce v červnu vměstnat na fotbalový stadion

Odveta století mezi Attilou Véghem a Karlosem Vémolou se uskuteční 8. června v rámci velkolepého turnaje Oktagon 58 pod otevřeným nebem na...

Přehlídka nejlepších KO v Oktagonu za rok 2023

Přehlídka KO 3. díl: TOP 10 knockoutů v OKTAGON MMA za rok 2023

Podívejte se na náš žebříček 10 nejlepších knockoutů 💥 v organizaci Oktagon za rok 2023, které v průběhu roku zvedaly diváky ze sedadel.