Promotér Ondřej Novotný prozradil, kolik lidí chce v červnu vměstnat na fotbalový stadion

Odveta století mezi Attilou Véghem a Karlosem Vémolou se uskuteční 8. června v rámci velkolepého turnaje Oktagon 58 pod otevřeným nebem na fotbalovém stadionu v Edenu. Kolik diváků by mohlo být přítomno přímo na místě?

Ondřej Novotný Foto: OKTAGON MMA

Oktagon v Edenu hlavní událostí roku 2024

MMA turnaj takových rozměrů u nás nemá obdoby. Organizace Oktagon MMA začátkem léta uspořádá turnaj na fotbalovém stadionu Fortuna Arena (Eden). Vedení u příležitosti spuštění registrace k předprodeji vstupenek naznačilo, kolik fanoušků by zápasy mohlo sledovat na vlastní oči přímo na místě.

„Seating ještě není hotov, v tuto chvíli máme několik variant. Pracujeme s možností, že dostaneme na místo přes 30 000 lidí, což mi ale upřímně nepřijde moc reálné. Vše se bude odvíjet od toho, jak velkou uděláme doprovodnou show, což sebere strašně moc míst. Momentálně řešíme rozmístění jednotlivých sektorů uprostřed stadionu.

Musíme vymyslet, jak to bude s výsečemi za stožáry, které budou daná místa určitým způsobem znevýhodňovat. 27 000 míst by mohlo být komfortních a myslím, že je to reálná meta s tím, že se to číslo může cca o 3 tisíce měnit,“ nechal se slyšet Ondřej Novotný

O turnaj v Edenu, který zároveň bude i jakousi náhradou za tradiční Štvanici, je mezi fanoušky dlouho dopředu enormní zájem. Zlatým hřebem večera bude Odveta století mezi Attilou Véghem a Karlosem Vémolou, což zároveň bude s vysokou pravděpodobností pro obě legendy rozloučení s profesionální MMA kariérou.

Vsaďte si na bojové sporty u Tipsportu s bonusem 500 Kč zdarma

Půjde o první MMA turnaj na fotbalovém stadionu u nás. Určitou předlohou a inspirací pro takto technicky náročnou akci může Oktagonu posloužit konkurenční KSW, která minulý rok v červnu pořádala galavečer stejného typu na Národním fotbalovém stadioně ve Varšavě, kam si cestu našlo neuvěřitelných 50 000 diváků.

Spolumajitel Oktagon MMA, Pavol Neruda, se na sociální síti X pochlub, že během 4 dnů se registrovalo v rámci předprodeje vstupenek 20 000 fanoušků. Dá se tedy čekat, že turnaj bude dlouhé měsíce dopředu beznadějně vyprodaný.

Registrace aktuálně probíhá na www.oktagon.ticketportal.cz a 16. ledna 2024 všichni zaregistrovaní fanoušci obdrží odkaz na přednostní nákup lístků. Členové OKTAGON.TV Club se na webu registrovat nemusí a automaticky obdrží odkaz na přednostní nákup vstupenek už 15.1. 2024. Od 17.1. 2024 bude spuštěn veřejný prodej vstupenek pro všechny. Jak budou nastaveny ceny lístků se teprve dozvíme.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Patrik Kincl

Kincl už má vizi, jak si podá Wawrzyniaka. Čepo by mu v tom prý mohl být nápomocný

Kincl se během posledního turnaje roku musel dívat, kdo si ho vybojuje do dalšího duelu.👊 Čepo to ale nebude. Jaká bude šampionova taktika...

Karlos Vémola se už chystá na Odvetu století

Vémola odhaluje, jaký byl game plan na Piráta a co změní v přípravě na Attilu

Karlos Vémola koncem roku šokoval celou O2 arenu, když se po Pirátově úderu skácel k zemi.💥 Jaký byl původně plán a co bude s Attilou...

Ondřej Novotný, Patrik Kincl, Pavol Neruda

MMA organizace Oktagon - zápasníci, eventy a statistiky

Vše, co potřebujete vědět z dění okolo organizace Oktagon MMA ❤️ se dozvíte v tomto článku. Novinky, přehled turnajů i další zajímavosti ✔️...