To by byla bitva! Keita chce urvat skalp mimo OKTAGON, políčeno má na českého elitního postojáře

Losene Keita je jedním z nejobávanějších zápasníků OKTAGONu. Tentokrát si ale vyhlídl oběť mimo organizaci. Vyzval k tanci českého elitního postojáře. Pokud by se souboj uskutečnil, šlo by bezesporu o epickou bitvu.

Losene Keita Foto: OKTAGON MMA

Keitova nečekaná výzva

Oba sbírají tituly a skalpy svých soupeřů jako na běžícím páse, každý z nich spadá pod jinou organizaci, ale přesto o sobě vzájemně vědí. Pokud by se tenhle zápas uskutečnil, šlo by rozhodně o epickou bitvu.

Když pomineme netradiční prohru na Štvanici, Losene Keita je v OKTAGONu v podstatě neporažený. V zápase proti Sanikidzemu si zlomil holenní kost, jenže zatímco někteří by se poddali dlouhé rekonvalescenci, Keita chodil trénovat i se zraněním a bleskovou rychlostí se vrátil zpátky do klece. A rovnou si vybojoval zpátky pás šampiona pérové váhy.

Alespoň prozatím se v organizaci pro Losena Keitu nenašla skutečně nebezpečná konkurence a možná proto se obávaný zápasník poohlíží i za zdmi OKTAGONu. Do oka mu padl český elitní postojář, se kterým by ho jistě viděl rád každý milovník bojových sportů.

Keitu zřejmě už začaly svrbět pěsti, jak rád by si zase zabojoval, a tak na svých sociálních sítích zveřejnil grafiku s pozdravem, který mluvil za vše: „Ahoj, Bad Boy Siváku!“

I Václav Sivák je horké krve, a tak na sebe odpověď nenechala dlouho čekat. A reakce byla přesně taková, jakou byste od Vaška čekali: „Pojďme do toho. Sežeru tvoje schopnosti. Jsem tu pro tebe, baby.“

Šampiona pérové váhy OKTAGONu ale Václavova odpověď nijak neuspokojila: „To říkáš, jen aby se neřeklo, ale jsi fakt schopný nastoupit?“ nenechal se tak snadno odbýt Černý panter.

➤ Čtěte také: Vítěz Tipsport Gamechangeru už má na stole výzvu. Využije šance na odvetu?

Sivák v další odpovědi Losena ujistil, že s ním může počítat, to ale tak úplně nezáleží jen na nich. Každý ze zápasníků spadá pod jinou organizaci, jejichž promotéři si vzájemně nemůžou přijít na jméno, a dohodnout tenhle souboj by bylo přinejmenším složité. Ale kdo ví, třeba se jednou nakonec překvapení v podobě duelu těchto dvou borců dočkáme. A to nastane zemětřesení.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se u online sázkové kanceláři Betano

BETANO - získej bonus až 3 000 Kč + 500 Kč

Dokonči snadno a rychle online registraci a získej 500 Kč zdarma. Navíc na tebe čeká možnost získat další bonus ke vkladu až 3 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Český zápasník KSW Leo Brichta

Jak sledovat KSW livestreamy zdarma? Živě na Tipsport TV

Zápasy KSW ✨ můžete vidět zcela zdarma. Přímé přenosy totiž vysílá sázková kancelář Tipsport. ❤️ Podívejte se na kompletní návod k online...

Attila Végh

„Karlos si teď projde peklem,“ má jasno Attila Végh, který zároveň nabádá fanoušky

Tu situaci moc dobře zná. Attila Végh si v minulosti prošel podobně temným obdobím, jaké v současnosti zažívá Karlos Vémola. Více se...

Bojan Veličkovič a Leandro Silva

Vítěz Tipsport Gamechangeru už má na stole výzvu. Využije šance na odvetu?

Zvítězil, získal miliony a kromě jiného i zájem ostatních bojovníků.👊 O duel s ním už se přihlásil zápasník, který ho již jednou porazil.💥