Clash of the Stars 7: Drahomíra „Lady Dee“ Jůzová vs. Nikol Lauberová – kurzy a tip

Sedmý turnaj Clash of the Stars pořádně opepří duel Lady Dee a Nikol Lauberové, hereček známých z filmů pro dospělé, mezi kterými panuje značné napětí. Která z dívek bude v kleci dravější a odnese si vítězství?

Lady Dee vs. Lauberová Foto: Clash of the Stars

Clash of the Stars 7: Datum, místo a info

Další turnaj Clash of the Stars se přesunul do větší haly a sedmý event organizace se odehraje 27. ledna v holešovické Sportovní hale Fortuna. Turnaj se tentokrát nese ve znamení sedmi smrtelných hříchů, a mezi ty patří bez debat i smilstvo. Právě to podle oficiálního traileru události představuje dvojice hereček z filmů pro dospělé Drahomíra „Lady Dee“ Jůzová a Nikol Lauberová. Vsaďte si na zápasy Clash of the Stars a získejte bonus zdarma.

Vsaď si na MMA - aktuální kurzy ZDE

Clash of the Stars 7: Drahomíra Lady Dee Jůzová vs. Nikol Lauberová

Drahomíra „Lady Dee“ Jůzová je známá jako herečka z filmů pro dospělé. S bojovými sporty nemá valné zkušenosti, ale v souboji s Nikol Lauberovou ji bude dost možná pohánět pomsta. Co tedy Lady Dee bude sházet na technice a zkušenostech, zřejmě dožene odhodlání.

Jak už to tak u účastníků Clash of the Stars bývá, i tyto dvě zápasnice přivedl do organizace vzájemný spor, který vznikl po jednom nevydařeném natáčení. Dívky spolu měly natáčet jakousi lechtivou scénu, z níž Jůzová na poslední chvíli vycouvala. To rozjelo sérii drbů a spekulací, jaké k tomu měla důvody, a mezi děvčaty vznikl nesmiřitelný svár.

Vzájemná nevraživost se pak vyostřila během úvodní tiskovky k sedmému turnaji. Nikol Lauberová se chtěla své soupeřce pomstít ještě před zápasem, a tak si přinesla lahvičku se zvířecími výkaly a její obsah vylila na svou sokyni.

Tenhle incident Jůzovou logicky dost rozčílil a slíbila Lauberové, že jí to v kleci vrátí i s úroky. „Já ji zabiju, prostě ji zabiju,“ prohlásila Lady Dee po tiskovce v rozhovoru pro kanál Willy Cao. „Já už se připravuju od léta, u Maria Jarkase z TCB gymu,“ dodala pak Jůzová.

KURZY FORTUNA
Drahomíra Lady Dee Jůzová Nikol Lauberová
1.08 5.78

Nikol Lauberová je na tom s bojovými sporty podobně jako její soupeřka, ačkoli v rozhovoru pro Willy Cao prozradila, že nějaký ten trénink probíhá. „Trošku trénuju, nebo spíš se hážu do kondice, chodím do fitka a teď už se začínám připravovat na sparingy a čekám hlavně na Mawara,“ řekla Lauberová a potvrdila, že je na přípravě domluvená s Tadeášem Růžičkou.

Je jasné, že vzhledem ke zkušenostem obou dívek nemůžeme očekávat žádné velké sportovní výkony. Ani jedna z dívek nesdílí žádné materiály z tréninků, a tak se můžeme jen domnívat, jak moc se děvčata připravují a která je na tom lépe. Dá se ale předpokládat, že více než o údery a kopy, se bude boj dost možná podobat více zápasu v bahně nebo fackované.

sipka Čtěte také: Další pikantní B4THECLASH: Bojovný Baba Jaga, spoře oděná Lauberová a lap dance pro Žraloka

Sázková kancelář Fortuna v každém případě značně favorizuje Lady Dee, ze které více čiší nevraživost vůči soupeřce. Lauberová navíc Lady Dee na úvodní tiskovce pořádně hnula žlučí a přilila tak oleje do ohně.

Jůzová jí už tam uštědřila pár úderů do zátylku a předvedla tak malou ukázku, jak to bude probíhat v kleci. „Dala jsem jí za krk, a takový rány... proto ona furt utíkala, protože ji to bolelo,“ popsala scénu Jůzová, která se alespoň prozatím zdá jako ta průbojnější z dvojice.

TIP: Lady Dee vyhraje v kurzu 1.08 sipka Vsaďte si na Fortuně ZDE

Fortuna tip Lady Dee vs. Lauberová

Kde sledovat zápas Lady Dee vs. Nikol Lauberová živě?

Zápas Drahomíry Jůzové a Nikol Lauberové i ostatní duely sedmého turnaje můžete sledovat skrze oficiální livestream organizace. PPV (jednorázové zhlédnutí) můžete zakoupit na stránkách clashofthestars.tv. Cena jednoho pay-per-view v předprodeji je 269 Kč.

Podívejte se, jak to mezi děvčaty vřelo během B4THECLASH:

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Mikulášek vs. Žralok

Clash 7: Václav „Baba Jaga“ Mikulášek vs. Patrik „Žralok“ Hübler. Jaké má Žralok šance?

Už brzy se dočkáme sedmého turnaje Clash of the Stars, kde se prvně představí zápasník Václav Mikulášek.☠️ Jaké má proti němu útěkář Žralok...

Bejr vs Soukup na B4theclash

Psychopat se opět předvedl! Bejr se v živém vysílání pokusil hlavičkou udeřit Jakuba Jíru

Aleš Bejr zase neudržel nervy na uzdě. V živém vysílání b4theclash mu sice byla preventivně nasazena svěrací kazajka, ani to ho ale...

Diego Kotlár vs Gappa

Clash of the Stars 7: Diego Kotlár vs. Gappa v zápase sumo. Kdo je favorit a jaké jsou kurzy?

Podlaha Sportovní haly Fortuna v Praze - Holešovicích zažije pořádný zátěžový test. ☠️ Na turnaji Clash of the Stars 7 se pod speciálními...