Psychopat se opět předvedl! Bejr se v živém vysílání pokusil hlavičkou udeřit Jakuba Jíru

Aleš Bejr zase neudržel nervy na uzdě. V živém vysílání b4theclash mu sice byla preventivně nasazena svěrací kazajka, ani to ho ale neodradilo od toho, aby fyzicky napadl zaskakujícího moderátora Jakuba Jíru.

Bejr vs Soukup na B4theclash Foto: Youtube/ClashoftheStars

Aleš Bejr se neudržel a po fyzickém útoku ho musela zpacifikovat ochranka

V úterý večer proběhl tradiční B4THECLASH, tentokrát mezi aktéry hlavního zápasu Alešem Bejrem a Jaromírem Soukupem. Majitel TV Barrandov byl sice po čas povídání značně rozladěný, zároveň ale odpovídal věcně, což se zdaleka nedalo říci o Alešovi Bejrovi.

Zaregistruj se online a vsaď si s bonusem za registraci u Fortuny

Promotér Tomáš Le Sy tentokrát přenechal moderátorskou židli kolegovi Jakubu Jírovi, jelikož má s Bejrem osobní spory. To však platí i na trase Bejr – Jíra. Psychopat po čas vysílání neustále na Jakuba Jíru slovně útočil a jeho vzrůstající adrenalin nakonec vyústil až k fyzickému útoku, kdy se Aleš Bejr pokusil hlavičkou knockoutovat nic netušícího Jíru.

Jeho pokus se ale nesetkal s úspěchem a běsnící Aleš Bejr byl ochrankou vyveden mimo záběr kamer a velmi pravděpodobně i ven z Duplexu. Jaromír Soukup naopak vydržel až do konce vysílání a trpělivě odpovídal na telefonické dotazy fanoušků k nadcházejícímu zápasu s Alešem Bejrem na Clash of the Stars 7.

Svůj prostor v živém vysílání si opět zabral zápasník a maskot Clash of the Stars, Matouš Kaluba. Předmětem jeho povídání bylo vypovězení smlouvy agentuře Jakuba Jíry. Dále se pak dožadoval role na TV Barrandov v populárním pořadu Soudkyně Barbara. Soukup ale k jeho žádosti objasnil, že nové díly se již nevysílají, takže tento kšeft pro samozvaného umělce Kalubu určitě neklapne.

Jeho monolog byl tradičně velmi zmatený. V momentě, kdy začal Kaluba zpívat, to nevydržel ani Jaromír Soukup a na chvíli dokonce odešel. "Přišel jsem si povídat o boxu a ne řešit vaše spory. O ničem jiném se nechci bavit," pronesl rozladěně Soukup. Co všechno se na tiskovce B4theclash Bejr vs. Soukup událo, se můžete podívat v tomto videu.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Vsaďte si na Clash of the Stars 7 u Fortuny

Fortuna kurzy Clash of the Stars 7: Kdo je největší favorit karty a na koho se nejvíce sází?

Turnaje Clash of the Stars jsou mezi sázkaři hojně vyhledávanou událostí.✏️ U sázkové kanceláře fortuna najdete kurzy na všechny zápasy...

Diego Kotlár vs Gappa

Clash of the Stars 7: Diego Kotlár vs. Gappa v zápase sumo. Kdo je favorit a jaké jsou kurzy?

Podlaha Sportovní haly Fortuna v Praze - Holešovicích zažije pořádný zátěžový test. ☠️ Na turnaji Clash of the Stars 7 se pod speciálními...

Jaromír Soukup a Jakub Jíra

Příprava je v plném proudu. Jaromír Soukup jde v tréninku na krev a ladí kondici na Bejra

Aktéři hlavního zápasu turnaje Clash of the Stars se už pilně připravují na vzájemný souboj. Jaromír Soukup se do toho podle dostupných...