Clash 7: Václav „Baba Jaga“ Mikulášek vs. Patrik „Žralok“ Hübler. Jaké má Žralok šance?

Další turnaj Clash of the Stars, tentokrát ve znamení sedmi smrtelných hříchů, prvně představí jednu ze svých nových akvizic Václava Mikuláška. Jaké má proti němu útěkář Žralok šance? Bude mít znova kliku, nebo pozná, zač je toho Baba Jaga?

Mikulášek vs. Žralok Foto: Clash of the Stars

Clash of the Stars 7: Baba Jaga vs. Žralok – datum, místo a další info

Již sedmý turnaj Clash of the Stars nabídne kartu, která co do bizarnosti opět nezklame. Kromě doslova nejtěžšího zápasu v sumó se prvně v řadách organizace představí bývalý zápasník OKTAGONu Václav „Baba Jaga“ Mikulášek. Vsaďte si na Clash of the Stars 7 a získejte registrační bonus zdarma.

Vsaď si na MMA - aktuální kurzy ZDE

Ten si chtěl původně podat Alexe Cvernu nebo rappera Marpa, do rukou se mu ale nakonec dostane nejrychlejší zápasník Clashe, který v minulém turnaji dokázal, že útěk je také cesta.

  • Datum: 27. 1. 2024
  • Místo: Sportovní hala Fortuna

Patrik Hübler, známý spíše pod přezdívkou Žralok, uháněl před posledním soupeřem Reném Blahovským jako o život, nakonec ale zasáhla jakási vyšší moc a Hüblerovi se povedlo trefit lucky punch přímo na soupeřovu bradu. Bude mít Žralok takovou kliku i tentokrát?

Václav „Baba Jaga“ Mikulášek vs. Patrik „Žralok“ Hübler – kurzy, analýza a tip

Václava Mikuláška fanouškům MMA netřeba představovat. Vašek byl ještě donedávna stálicí organizace OKTAGON MMA, ze které byl ale po sérii průšvihů vyhozen. Mnozí velmi rychle předvídali další Vaškovy kroky a o jeho angažmá v Clash of the Stars se mluvilo v podstatě okamžitě.

Z hlediska dovedností bude Václav Mikulášek v organizaci bizarních zápasů jako pěst na oko, pokud jde ale o bizarnosti, Baba Jaga má zcela určitě co nabídnout. I v OKTAGONu měl koneckonců nálepku baviče, jehož staredowny byly pověstné jistou hravostí. Vašek je navíc temperamentní povahy, která se hodí například během předzápasových sedánků B4THECLASH.

Mikulášek si představoval do prvního souboje v Clashi zkušenějšího soupeře, jelikož s jeho zápasnickou historií a bilancí (9-12) se mu přece jen žádný z amatérů organizace nemůže rovnat. Baba Jaga se za svou kariéru střetl i s Karlosem Vémolou a na kontě má skalpy jako Ondřej Raška nebo Matyas Viszlay.

Mikuláškovi se sice v poslední době moc nedařilo, strmý pád jeho profesionální kariéry začal neúspěšným zápasem na Štvanici, kde ho Ole Magnor do minuty ukončil. Poté následovala netradiční prohra s Robertem Kokym, když Mikulášek odhodil v průběhu duelu rukavice s tím, že ho nebaví, jak před ním Koky utíká.

Baba Jaga vs. Žralok – kurzy Fortuna
Václav Baba Jaga Mikulášek Patrik Žralok Hübler
1.06 6.50

Patrik Žralok Hübler se proslavil především spory a neustálými výzvami směrem ke Karlosu Bendovi. Výřečný kulturista a influencer má sice tělo plné svalů, s bojovými sporty má ale jen malé zkušenosti.

Posledně jsme ho viděli během šestého turnaje v zápasu proti svěřenci Karlose Vémoly Rendysovi, ale tentokrát se staré dobré rčení těžko na cvičišti, lehko na bojišti nepotvrdilo.

Co po celou dobu Patrik trénoval s další účastnicí šesté řady Clash of the Stars Veronikou Zajícovou, jako by se zcela vypařilo, a zbyl jen starý dobrý základní instinkt – útěk, nebo smrt.

Bylo evidentní, že Hüblerovi se v kleci moc nelíbí a statnému Blahovskému se snažil vehementně uniknout. Jakmile ho ale již rozčilený soupeř dohnal, Žralok se nečekaně ohnal a k překvapení všech přítomných se trefil přesně na Rendysovu bradu a zápas vyhrál.

Většina nazvala jeho jediný a ukončující úder šťastnou trefou, Hübler ale neúnavně tvrdí, že nešlo v žádném případě o náhodu a svou speciální techniku zahrnul i do přípravy na Babu Jagu.

sipka Více čtěte zde: Až tě chytím, tak tě sním! brousí si zuby Mikulášek. Do přípravy zahrnul i hru na honěnou

Sázkové kanceláře celkem logicky favorizují Vaška Mikuláška. Už v předchozím zápase, kde měl proti sobě Žralok bojovými sporty podobně nepolíbeného Rendyse, bylo znát, že jeho soupeř je přece jen lépe připravený. Je velmi nepravděpodobné, že by měl Hübler v duelu s profesionálním bojovníkem podobné štěstí jako v předchozím zápase.

Baba Jaga je bez debat ve srovnání s bojovníky Clash of the Stars na úplně jiném levelu, a jak jsme viděli, Žralok navíc vyznává taktiku, kterou Mikulášek z duše nesnáší. Baba Jaga tedy bude mít nejspíš tendenci zápas ukončit co nejdříve.

TIP: Václav Mikulášek zvítězí v první minutě zápasu v kurzu 1.75 sipka Vsadit u Fortuny ZDE

Fortuna tip

Kde sledovat livestream zápasu Mikulášek vs. Žralok?

Zápas Mikulášek vs. Žralok a ostatní zápasy turnaje Clash of the Stars 7: Seven Sins bude možné sledovat skrze oficiální živý přenos na stránkách clashofthestars.tv, kde je možné si zhlédnutí turnaje zaplatit. Cena jednoho PPV v předprodeji je 269 Kč.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Diego Kotlár vs Gappa

Clash of the Stars 7: Diego Kotlár vs. Gappa v zápase sumo. Kdo je favorit a jaké jsou kurzy?

Podlaha Sportovní haly Fortuna v Praze - Holešovicích zažije pořádný zátěžový test. ☠️ Na turnaji Clash of the Stars 7 se pod speciálními...

Bejr vs Soukup na B4theclash

Psychopat se opět předvedl! Bejr se v živém vysílání pokusil hlavičkou udeřit Jakuba Jíru

Aleš Bejr zase neudržel nervy na uzdě. V živém vysílání b4theclash mu sice byla preventivně nasazena svěrací kazajka, ani to ho ale...

Diego Kotlár vs Gappa

Clash of the Stars 7: Diego Kotlár vs. Gappa v zápase sumo. Kdo je favorit a jaké jsou kurzy?

Podlaha Sportovní haly Fortuna v Praze - Holešovicích zažije pořádný zátěžový test. ☠️ Na turnaji Clash of the Stars 7 se pod speciálními...