Psychopat Bejr: Tohle je můj poslední Clash! Teď už mě zajímá jen Lesíček

Aleš Bejr se v sobotu utká s mediálním magnátem a moderátorem Jaromírem Soukupem. Pak už chce prý jen jediného soupeře, anebo jít úplně od toho. Jestli nebude Le Sy, je tohle prý jeho poslední Clash.

Aleš Bejr Foto: Clash of the Stars

Končí uražený Bejr s Clashem?

Psychopata Aleše Bejra na závěrečnou tiskovou konferenci dovedli dva statní sekuriťáci spoutaného policejním medvědem. Přesto se Bejrovi podařilo napadnout speakera Jakuba Jíru. Vsaďte si na Clash of the Stars a získejte vstupní bonus 1 300 Kč.

Vsaď si na MMA - aktuální kurzy ZDE

Aleš Bejr se však po tiskovce v rozhovoru pro Koklem Press svěřil, že se ho dotkl dvojí metr, který podle něj organizace používá. Zatímco jeho vedou na tiskovku jako zločince, Tadeáš Veselý si podle něj na B4THECLASH vesele pronesl pepřák.

Promotér Tomáš Le Sy se vyjádřil, že kontrolují všechny bojovníky stejně, Bejr má v každém případě pocit, že si takovéhle zacházení nezaslouží a hrozí, že se ho v dalším turnaji už nedočkáme.

„Já jsem tady nebezpečnej člověk, ale jsou tady jiní, kteří sem můžou chodit a stříkat tady pepřákem, v pohodě, to se může, ale já jsem prostě omezenej na svobodě,“ rozčiloval se na kameru Bejr.

„Jenom na mě jdou, jenom na mě, a Veselej co? Na každýho jinej metr,“ pokračoval Bejr. „Já jsem tam chtěl říct, že tohle je můj poslední Clash v životě, že jedině Lesíček, nic jinýho mě nezajímá,“ prohlásil Aleš.

„To jsem jim chtěl říct, že další zápas, jestli bude, tak jedině s Lesíčkem, jinak nechci nic. A Lesíček a ty jeho výmluvy, on je nějakej marnej. Soukup a Lesíček, nic jinýho mě nezajímá a tím pádem končím v Clashi,“ dodal přesvědčivě Bejr.

sipka Čtěte také: Den s Bejrem a Soukupem? Větší kontrast byste těžko hledali. Soukup prováděl, Psychopat vyváděl

O možném duelu Bejr vs. Le Sy se mluví už dlouho, promotérovi Clashe ale nakonec „přispěchal na pomoc“ Jaromír Soukup, který toužil Tomáše Le Syho pomstít a který si to s temperamentním Bejrem rozdá už tuto sobotu v holešovické Sportovní hale Fortuna. Jestli se poté dočkáme zápasu bývalého bojovníka OKTAGONu s Psychopatem Bejrem, je prozatím ve hvězdách.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Jaromír Soukup

Jaromír Soukup řeší pár dní před zápasem na Clash of the Stars 7 vážné existenční problémy

Takhle si závěr přípravy rozhodně nepředstavoval. Mediálního magnáta Jaromíra Soukupa postihly nepříjemné pracovní komplikace. Více se...

Gappa, Diego Kotlár a Pavel Bojar

Kotlár s Gappou absolvovali společný trénink sumó pod taktovkou Pavla Bojara. A pořádně se zapotili!

Do společného zápasu už jim zbývá jen několik dní. Diego Kotlár s Gappou dali nahlédnout do své přípravy. Jak jim šel trénink pod vedením...

Mikulášek vs. Žralok

Clash 7: Václav „Baba Jaga“ Mikulášek vs. Patrik „Žralok“ Hübler. Jaké má Žralok šance?

Už brzy se dočkáme sedmého turnaje Clash of the Stars, kde se prvně představí zápasník Václav Mikulášek.☠️ Jaké má proti němu útěkář Žralok...