Jaromír Soukup řeší pár dní před zápasem na Clash of the Stars 7 vážné existenční problémy

Takhle si závěr přípravy rozhodně nepředstavoval. Mediálního magnáta Jaromíra Soukupa postihly nepříjemné pracovní komplikace. Více se dočtete v článku.

Jaromír Soukup Foto: Clash of the Stars

Závěr přípravy Jaromíra Soukupa dostal vážné trhliny

Jaromír Soukup schytal týden před soubojem s Alešem Bejrem nečekanou ránu pod pás. TV Barrandov přestala v noci z pátku na sobotu vysílat. Soukupova společnost Empresa media se zmítá v obrovských dluzích a dokonce skončila v exekuci. Kanály TV Barrandov, Barrandov Krimi a Kino Barrandov přerušily vysílání kvůli vypnutí přívodu elektrické energie.

Zaregistruj se online a vsaď si s bonusem za registraci u Fortuny

Aktér hlavního zápasu na blížícím se turnaji Clash of the Stars 7 celou situaci okomentoval slovy, že šlo o technické problémy. Tuzemské zdroje uvádí, že se TV Barrandov ocitla v dluhové pasti, načež byla přerušena dodávka elektrické energie. Diváci tak místo oblíbených pořadů na několik hodin viděli na svých přijímačích nepopulární barevný pruh.

„Stalo se tak jen několik dní poté, co společnost skončila v exekuci a byly jí obstaveny účty. Kvůli zadlužení a zablokovaným účtům nemůže provádět finanční operace“, píše server idnes.cz

Vysílání TV Barrandov se opět rozeběhlo v sobotu okolo 10. hodiny dopoledne. V tuto chvíli další přerušení nehrozí, za vším by podle všeho mělo být nešťastné pozdržení finanční transakce za elektrickou energii. Stejný problém přitom musel Soukup řešit už na konci listopadu.

Jaromír Soukup se už 27. ledna postaví do boxerského utkání proti Aleši Bejrovi, který opět řádil na tiskové konferenci B4THECLASH. Soukup se sice snažil jeho opětovné běsnění mírnit a zůstat nad věcí, jeho sok byl ale pro nepřístojné chování ochrankou vyveden mimo live natáčení. Jisté je, že nastalé pracovní nepříjemnosti na klidu a soustředění Soukupovi určitě nepřidají.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Mikulášek vs. Žralok

Clash 7: Václav „Baba Jaga“ Mikulášek vs. Patrik „Žralok“ Hübler. Jaké má Žralok šance?

Už brzy se dočkáme sedmého turnaje Clash of the Stars, kde se prvně představí zápasník Václav Mikulášek.☠️ Jaké má proti němu útěkář Žralok...

Gappa, Diego Kotlár a Pavel Bojar

Kotlár s Gappou absolvovali společný trénink sumó pod taktovkou Pavla Bojara. A pořádně se zapotili!

Do společného zápasu už jim zbývá jen několik dní. Diego Kotlár s Gappou dali nahlédnout do své přípravy. Jak jim šel trénink pod vedením...

Jaromír Soukup a Jakub Jíra

Příprava je v plném proudu. Jaromír Soukup jde v tréninku na krev a ladí kondici na Bejra

Aktéři hlavního zápasu turnaje Clash of the Stars se už pilně připravují na vzájemný souboj. Jaromír Soukup se do toho podle dostupných...