Kotlár s Gappou absolvovali společný trénink sumó pod taktovkou Pavla Bojara. A pořádně se zapotili!

Do společného zápasu už jim zbývá jen několik dní. Diego Kotlár s Gappou dali nahlédnout do své přípravy. Jak jim šel trénink pod vedením jediného českého profesionálního sumó zápasníka Pavla Bojara?

Gappa, Diego Kotlár a Pavel Bojar Foto: Youtube

Kotlár vs. Gappa – společný trénink sumó s Pavlem Bojarem

Diego Kotlár a Gappa společně 27. 1. ozkoušejí pevnost základů klece Clash of the Stars. Utkají se v japonském sumó, a protože jde v českých končinách o netradiční disciplínu, dočkali se pánové nevídaného privilegia a mohli se něco o základech tohoto sportu dozvědět od nejpovolanějšího z nejpovolanějších, prvního a jediného českého profesionálního zápasníka sumó Pavla Bojara.

Vsaď si na MMA - aktuální kurzy ZDE

Kotlár s Gappou se prvně učili uvázat tradiční oděv sumó mawashi. Už to dalo zápasníkům viditelně zabrat, ta největší dřina měla ale teprve přijít. Nejdříve se oba bojovníci protáhli, aby se jim snáz dařil základní, široce rozkročený postoj.

Poté se Kotlár s Gappou učili v tomto postoji pohybovat a při tom už se oba řádně zapotili. „To je něco, nedoporučuju,“ okomentoval náročné cvičení udýchaný Diego. Poté už došlo na trénink konkrétních sumó technik.

„Už vím to důležitý, teď už jen více trénovat, více zabrat. Byla to zkušenost a byla to s vámi čest, takže děkuji,“ prohlásil v průběhu tréninku Gappa v domnění, že už lekce končí. „Ještě jsme neskončili,“ vyvedl ho s úsměvem Pavel Bojar z omylu.

Poté následovala další série užitečných tipů a technik, které se Gappa s Diegem ochotně učili. Kromě postoje a základních pohybů pánové nacvičovali také údery nebo přetlačování a odstrkování soupeře.

„Co se týče trenéra Pavla, ten je výbornej a moc mu děkuju za to, co mě tady naučil,“ zhodnotil trénink na závěr Diego Kotlár. „A doufám, že to tam dáme a Gappa, seš můj!“ dodal odhodlaně.

„Z dnešního tréninku si beru velice hodně, bylo to pro mě hodně náročné, ale Pavel byl jako trenér nejlepší, top a hlavně mi dal takové zkušenosti a otevřel mi oči, že teďka na sobě budu hodně, hodně pracovat a budu trénovat ještě více,“ řekl Gappa. „A Diego, počítej se mnou!“ zvolal na závěr bojovně.

sipka Čtěte také: Clash of the Stars 7: Diego Kotlár vs. Gappa v zápase sumo. Kdo je favorit a jaké jsou kurzy?

„Dnešní trénink se mi líbil, kluci byli strašně šikovní, a jelikož sumo je sport s velmi dlouhou tradicí, byl bych rád, kdyby tomu tady u nás neudělali ostudu a neudělali ostudu sobě,“ shrnul své pocity Pavel Bojar. Kdo si z přípravy s profesionálním sumó zápasníkem odnesl víc, uvidíme už 27. 1. v holešovické Sportovní hale Fortuna.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Mikulášek vs. Žralok

Clash 7: Václav „Baba Jaga“ Mikulášek vs. Patrik „Žralok“ Hübler. Jaké má Žralok šance?

Už brzy se dočkáme sedmého turnaje Clash of the Stars, kde se prvně představí zápasník Václav Mikulášek.☠️ Jaké má proti němu útěkář Žralok...

Bejr vs Soukup na B4theclash

Psychopat se opět předvedl! Bejr se v živém vysílání pokusil hlavičkou udeřit Jakuba Jíru

Aleš Bejr zase neudržel nervy na uzdě. V živém vysílání b4theclash mu sice byla preventivně nasazena svěrací kazajka, ani to ho ale...

Lady Dee vs. Lauberová

Clash of the Stars 7: Drahomíra „Lady Dee“ Jůzová vs. Nikol Lauberová – kurzy a tip

Jedním z duelů sedmého turnaje Clash of the Stars bude také souboj dvou hereček z filmů pro dospělé.💥 Která z dívek má větší šance na...