Alex Cverna reaguje na titulovou prohru s Princem. Co se v zápase pokazilo?

Český bijec Alexandr Cverna má za sebou neúspěšnou bitvu o titul francouzské organizace Hexagon MMA. Jaký byl průběh utkání a co Cverminátor vzkázal fanouškům se dozvíte v článku.

Alex Cverna zhodnotil zápas s Princem Foto: I Am Fighter

Cverna upřímně hodnotí nepovedený zápas s Princem

Na tenhle zápas bude chtít co nejdříve zapomenout. Alex Cverna v sobotu zápasil o titul těžké váhy s úřadujícím šampionem Princem Aounallahem, který se v minulosti utkal s třeba s Karlosem Vémolou. Cverminátorovi duel absolutně nevyšel a Prince úspěšně obhájil titul francouzské organizace Hexagon MMA už po 2 minutách prvního kola skrze výhru TKO.

V rámci nedělního vyjádření Alex uvedl, v čem byl zásadní problém. Prince ho totiž ukončil už na začátku prvního kola a na cestu mu přivodil krvavé zranění. Obecně se čekalo, že bude Alex klást daleko větší odpor.

„Chci se vyjádřit k tomu zápasu. Jak bych to řekl… Strašně moc chyb, to zaprvé. Zadruhé mě sežrala vážnost toho zápasu, že jedeme o ten pás. Nebyl jsem to já. Zatuhly mi nohy, zatuhl jsem celej, byl jsem úplně v p*deli.

Teď mě čeká boxerský zápas. Jdeme dál. Měl jsem nastoupit na I Am Fighteru, ale zapomněl jsem na to. Oni mi volali, že s nimi mám smlouvu. Pokud prý smlouvu nedodržím, bude tam velká pokuta až 5000 EUR. Musím se doma na tu smlouvu podívat a uvidíme, co bude. V pondělí se to rozsekne.

Chci také poděkovat organizaci, že mi dala tuhle titulovou šanci. Čekal jsem jiný průběh a že to bude tvrdší, chtěl jsem se s ním pobít. Ale nešlo to. Měl taktiku, že mě hned stáhne na zem. Já jsem sebou neměl žádnýho trenéra, který by měl řekl, co mám dělat.

Nemohl jsem se pohnout do stran, nevěděl jsem v tu chvíli, co mám dělat. Potřeboval jsem někoho v rohu, aby mi v téhle situaci poradil, jenže jsem tam nikoho neměl. V tu chvíli mi to prostě nezapínalo. Jedeme dál, teď je příprava na box. Mrzí mě to za fanoušky, že do Česka nevezeme ten pás, ale nedá se nic holt nic dělat.“

Alex Cverna tímto vyjádřením prakticky odpískal zápas s Jevgenijem Orlovem, který se měl pod organizací I Am Fighter představit v zápase o titul těžké váhy. Evidentně ale bude celá situace předmětem jednání.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se u online sázkové kanceláři Betano

BETANO - získej bonus až 3 000 Kč + 500 Kč

Dokonči snadno a rychle online registraci a získej 500 Kč zdarma. Navíc na tebe čeká možnost získat další bonus ke vkladu až 3 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Jiří Procházka  v souboji s Gloverem Teixeirou

Kalendář MMA akcí (turnajů) v Česku a ve světě

Podívejte se na kompletní program galavečerů MMA v Česku i ve světě. ❤️ V článku naleznete přehledný seznam nejdůležitějších turnajů pro...

CotS 6

Bejrovo dělo Le Symu, asistující Soukup, sumó staredown a nová posila Mikulášek

Šestý turnaj Clashe nabídl řadu napínavých zápasů, ale také spoustu novinek a nečekaných událostí.😱💪 Přečtěte si, co nejzajímavějšího večer...

Vasil Ducár je českou jedničkou křížové váhy

Kalendář zápasů v boxu v Česku a zahraničí

Podívejte se na nejzajímavější galavečery boxu v Česku i v zahraničí 🥊, přinášíme vám jejich přehledný kalendář.▶️ Některé eventy se...