Bejrovo dělo Le Symu, asistující Soukup, sumó staredown a nová posila Mikulášek

Šestý turnaj Clashe nabídl nejen řadu napínavých a mnohdy překvapivých  zápasů, ale také spoustu novinek a nečekaných událostí. Přečtěte si, co nejzajímavějšího večer přinesl.

CotS 6 Foto: FightLive.cz

Bejr nabančil Le Symu ještě před zápasem

Jak už je u eventů Clash of the Stars zvykem, byli jsme i během šestého turnaje svědky mnoha vyhrocených situací – kromě hromadných potyček v kleci se to občas servalo i mimo ni a v jednom z těchto případů sehrál hlavní roli i obyčejně ledově klidný promotér Tomáš Linh Le Sy.

Ten si s Alešem Bejrem nejprve ostře vyměňoval názory, přičemž se v promotérovi organizace probudil nebývalý bojovný duch a na většinou velmi klidném Tomášovi bylo znát značné rozčilení.

Do toho všeho se zapojil i televizní magnát a bývalý partner Agáty Hanychové Jaromír Soukup, který se na scéně objevil coby další potenciální soupeř pro Bejra. Bejr chtěl ale slyšet názor diváků, s kým by ho raději viděli v kleci, a přestože i duel Bejr vs. Soukup měl nemalé ohlasy, fanoušci Clashe jsou přece jen více zvědaví na případný souboj s Le Sym.

➤ Čtěte také: Velké vítězství pro Datla, titul pro Grznára. Benda prolil v zápase krev a pak to rozbalil

Slovní přestřelka mezi budoucími soupeři se v jednu chvíli vyhrotila tak moc, že Bejr doslova skočil na Le Syho a nečekaně udeřil promotéra Clash o the Stars ještě dřív, než se vůbec nějaký zápas upekl. Dá se předpokládat, že tohle si nebude chtít nechat bývalý bojovník Oktagonu líbit a bude si to chtít s Psychopatem Bejrem vyřídit jednou provždy.

Těžký sumo staredown

Zajímavou součástí večera byli i obři Gappa a Diego Kotlár, kteří se společně nedávno utkali v žebírkové výzvě. Spekulovalo se, v jakém souboji tyhle dva ještě uvidíme a právě to se odkrylo během turnaje.

Gappa s Kotlárem nastoupili do klece v něčem, co připomínalo tradiční sumó břišní pás mawaši (a to už napovídalo, v jaké disciplíně se pánové v budoucnu utkají). Ve stylu sumó proběhl i staredown těchto těžkotonážníků a podle pravidel tohoto japonského sportu proběhne i jejich nacházející zápas.

Nová akvizice Clashe Baba Jaga

Během turnaje Clash of the Stars oznámila i velkou novinu. Mnozí fanoušci bojových sportů už zřejmě měli své tušení, nicméně organizace na turnaji odtajnila coby svou novou akvizici profesionálního bojovníka Václava Mikuláška, který ještě donedávna bojoval v Oktagonu.

➤ Čtěte také: Pohár definitivně přetekl! Od Mikuláška dává ruce pryč i doteď trpělivý Oktagon

Baba Jaga se oficiálně představil fanouškům Clashe, ale na turnaji plnil i další úlohu – stál v rohu mladé bojovnice Veroniky Zajícové, která zde měla zápas s Michaelou Miss Problem Dostálovou.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Patrik Kincl

S Vémolou jedině za pytel zlata! Ondřej Novotný vysvětlil, proč se s Kinclem nedohodli

Čekali jsme na konec jednání mezi Patrikem Kinclem, Oktagonem a Vémolou. Nakonec se překvapivě trilogie konat nebude.💥 Proč z odvety sešlo?

Míša Dostálová

Miss Problem přilévá olej do ohně. Co na svou soupeřku práskla a co na to Zajícová?

Dostálová se Zajícovou si mají v kleci hodně co vyříkávat.🎀🥊 Teď Miss Problem ještě přilila olej do ohně. Co na Zajícovu práskla a co na to...

Gappa už je součástí Clash of the Stars

Gappa, alias Mr. Vitamínek novou akvizicí Clash of the Stars? První výhru už má za sebou

Organizace Clash of the Stars nepřestává lovit bizarní postavičky ve světě influencerů. Kdo by se mohl v kleci zanedlouho představit?