Miss Problem přilévá olej do ohně. Co na svou soupeřku práskla a co na to Zajícová?

Dostálová se Zajícovou si mají v kleci hodně co vyříkávat. Teď Miss Problem ještě před zápasem přilila oleje do ohně. Co na Zajícovu práskla a jak na to Veronika reagovala?

Míša Dostálová Foto: Clash of the Stars

Dostálová: Zajícová se Žralokem? To je snad jasný!

Míša „Miss Problem“ Dostálová je velmi upřímný člověk a svou přezdívku si vysloužila právě tím, že se nebojí věci říkat tak, jak je vidí a cítí. Stejně jako v jiných případech ani teď se nijak nezdráhala říct svůj názor, když měla odpovědět na otázku, zda si myslí, že spolu Zajícová se Žralokem udržují milostný vztah. Vsaďte si na svého favorita a získejte navýšený registrační bonus

Vsaď si na MMA - aktuální kurzy ZDE

„Myslíš to, že chrápe se Zajícovou? To snad ví každý, ne? To není tajné. Já si myslím, že to ví každý,“ odpověděla přesvědčeně v podcastu Slzy, krev a pot.cast. „Jezdíš jen tak s kamarádkami do Disneylandu? Vozíš kamarádky na závody do Litvy? (...) Není to tajemství. Támhle rozhledna, obídek, Disneyland.“

Míša si je vztahem těch dvou tak jistá, že ji překvapila odpověď Veroniky, když se jí promotér Tomáš Linh Le Sy (respektive jeden z volajících) během B4THECLASH zeptal, zda má přítele.

„Docela mě tedy zarazilo to, když na B4THECLASH Le Sy položil otázku, zda má Verča přítele a ona, že ne a že jí prý lidé mohou zvát na rande. Úplně mi bylo Žraloka líto,“ přiznala Míša.

Zajícová: Nerozhodíš mě, Dostálová

Dalo se čekat, že nepotrvá dlouho a Veronika Zajícová se k celé věci vyjádří. Ať už s Patrikem má vztah, či ne, z jejích reakcí na B4THECLASH je zřejmé, že s ním v tomhle kontextu nechce být spojována.

„Naposledy to shrnu. S Patrikem jsme jen kamarádi. Nikdy jsme spolu nechodili ani nic podobného. I kdyby o mně Dostálová rozhlašovala, že jsem spala a chodila s Pepkem Námořníkem, tak mě to nerozhodí a na zápas budu připravená.

Dostálová je možná zvyklá chodit s někým za ‚provizi‘ (peníze, pásky, dovolené…), ale já to mám jinak. Dovolené si platím sama,“ zareagovala na Michaelina slova Zajícová. Ta už od počátku jejich vzájemného sporu naznačuje, že si Míša veškeré své úspěchy  vydobyla nečestně.

I o tom byla řeč v podcastu Willyho Cao, kde Míša popsala cestu k černému pásku. Vysvětlila, že proces výrazně urychlila její průprava v judu, která ji od úplných začátečníků značně odlišovala.

➤ Čtěte také: Clash of the Stars 6: Dostálová vs. Zajícová – kurzy, analýza a tip

Ať už Zajícová říká pravdu nebo ne, mezi děvčaty vře stále větší množství zlé krve a až se za nimi zavřou dvířka klece, veškeré křivdy a vztek budou moci vyvěrat na povrch. Uvidíme tedy, která z bojovnic si nakonec prosadí svou.

Veronika Žraloka nejen trénuje, ale také s ním tráví spoustu volného času:

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Filip Grznár zabojuje o titul

Clash of the Stars 6 datum, účastníci, zápasy, kurzy, výsledky, online livestream

Všechny informace, zápasový program 🔍, kurzy i návod na sledování livestreamu Clash of the Stars 6: One day in Bankgok ✅ najdete v tomto...

Tadeáš Mawar Růžička

Mawara se zastali i někteří novináři. Tentokrát je to kachna! říkají svědci

Po tiskovce IAF a RFA se jakoby odnikud vynořila další údajná kauza Tadeáše Růžičky.💥 Tentokrát ale vše bylo nejspíš trochu jinak...

Jarda Kotlár Security

Kotlár poslal nenávistný vzkaz: Tvoje zuby poznají, co to je dostat pořádnou bombu!

Mezi Kotlárem a Datlem to od jejich B4THECLASH vře víc než kdykoli jindy a Jarda je odhodlaný Valáška zničit.👊 Pokud se mu to nepodaří, prý...