Clash of the Stars 6 datum, účastníci, zápasy, kurzy, výsledky, online livestream

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Karlos Benda, Filip Grznár, Jarda Kotlár a další známé tváře jdou do akce na turnaji Clash of the Stars 6: One day in Bangkok. Všechny důležité informace, zápasový program, sázkové analýzy i návod na sledování livestreamu najdete v tomto článku.

sipka Informace k aktuálnímu turnaji Clash of the Stars 7

ONLINE REPORT
AKTUÁLNÍ INFO
ANALÝZA A TIP
ZÁPASY A KURZYLIVESTREAM

Filip Grznár zabojuje o titul Foto: Clash of the Stars

Hodnocení turnaje Clash of the Stars 6: 9,2/10

  • Datum a místo konání: 28. 10. 2023, 18:30, O2 Universum, Praha
  • Možnosti sázek: Kurzy na všechny zápasy najdete u sázkové kanceláře Fortuna

Turnaj Clash of the Stars 6 kdy bude? Termín, místo konání, aktuální info

Pochmurný podzim rozzáří na konci října další nálož nefalšovaného bojového bizáru. Organizace Clash of the Stars pořádá 28. 10. v pražské hale O2 Universum v pořadí šestý galavečer, na kterém nebudou chybět známá jména i úplní nováčci. Vsaďte si na Clash s bonusem za registraci ZDE

Turnaj je beznadějně vyprodán, v našem článku se ale dozvíte všechno podstatné. Kdo si tentokrát vybojuje největší přízeň a pozornost fanoušků?

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Clash of the Stars říjen 2023 – online report: jak dopadly zápasy Clash of the Stars dnes?

Na tomto místě se můžete těšit na podrobný online report o průběhu jednotlivých zápasů přímo z haly.

Filip Grznár vs. Lukáš "Luktuma" Tůma

Hlavní zápas večera o titul šampiona v polotěžké váze měl v prvním kole nečekanou zápletku. Zkušený Filip Grznár vzal Luktumu ihned na zem, kde ho podle očekávání trápil svým ground and pound, jenže pak neudržel nervy na uzdě a uštědřil hlavičku svému soupeři, za což mu byl správně ztržen bod.

Po restartu prvního kola se Luktuma snažil předejít stejnému scénáři, ale ani tentokrát Grznárův pokus o takedown dostatečně neubránil. V první chvíli to sice vypadalo, že to bude právě mladý influencer, kdo dostane soupeře pod sebe, jenže Grznár ukázal buldočí zarputilost a přetočil situaci ve svůj prospěch.

V rámci rozhodující sekvence rozjel Grznár krátké údery a ostré lokty, na které Luktuma nedokázal najít adekvátní obranu. Filip Grznár vítězí v 1. kolo TKO a je novým šampionem polotěžké váhy organizace Clash of the Stars. Po zápase si řekl o titulovou šanci ve váze do 84 kilogramů.

Marek "Datel" Valášek vs. Jaroslav "Kotlár Security" Kotlár

Hodně nečekaný průběh nabídl vyostřený souboj mezi Markem Valáškem a Jardou Kotlárem. Datel se hned v první vteřině rozběhl pro takedown s cílem vzít a následně kontrolovat Kotlára na zemi. To se mu ale málem vymstilo.

Jarda Kotlár totiž sevřel Datla, který byl poměrně dlouho v nepříjemné situaci a zdálo se, že mu postupně dochází dech. Oba kohouti se poté vrátili zpět na nohy a Kotlár chytil Datla do gilotiny. Už už to vypadalo, že tohle škrcení bude v zápase rozhodující, Datel v sobě ale našel zbytky sil a celou situaci přetočil ve svůj prospěch. Najednou to byl Datel, kdo držel Kotlára v gilotině. Tentokrát tato situace ale vedla k ukončení, protože fyzicky vyšťavený Kotlár Security po chvíli toto škrcení odklepal.

Datel si tak připisuje nesmírně cenné vítězství. Jarda Kotlár v pozápasovém rozhovoru přiznal, že do utkání nastupoval se zraněním. Jeho cesta bojovníka ale tímto zápasem nekončí. Datel i Jarda Kotlár si po zápase vyměnily komplimenty a prokázali si vzájemný respekt, čímž zakopali válečnou sekeru.

Karlos Benda vs. M. Lakatoš, D. Pizoška, L. Tišer

Zápas jednoho proti třem přinesl pořádnou porci zábavy. Karlos Benda nejprve v kleci utržil krvavý šrám nad levým okem, poté ale prokázal svoje zkušenosti i schopnosti a postupně ukončil všechny 3 soupeře v prvním kole!

Dana Maďara nejprve knockoutoval tvrdou zadní, následně se poměrně nadřel s houževnatým Tišerem, kterého ukončil na škrcení. Poslední na řadu šel Lakatoš, alias Kudlanka, který naopak nekladl žádný odpor, což vysílenému Bendovi přišlo vhod a mohl začít slavit očekávané vítězství.

Karlos Benda po zápase vyjádřil svým soupeřům respekt a promluvil v tom smyslu, že to bylo těžší, než on sám čekal. Nyní se nabízí jeho souboj s Patrikem Žralokem, který se na dnešním galavečeru blýskl parádním knockoutem.

Michaela "Miss Problem" Dostálová vs. Veronika Zajícová

Hlavní ženský duel večera přinesl hodně bizarní průběh, protože nikdo včetně rozhodčího evidentně nevěděl podle jakých pravidel se má bojovat. Majitelka černého pásu v jiu jitsu, Míša Dostálová, se snažila Veroniku Zajícovou brát na zem, jenže zápas se měl podle všeho odehrávat hlavně v postoji, na což rozhodčí jaksi zapomněl.

V prvním kole byla i v postoji aktivnější Miss Problém Dostálová, mladá Veronika Zajícová naopak působila velmi zmateně a jen zázrakem se šlo do druhého kola. Zajícová se postupně dostávala do tempa, na což Dostálová zareagovala svázáním soupeřky do klinče a poté ji už po několikáté povalila na zem. Její škrcení ale k ukončení zápasu nevedlo, a tak rozhodčí tentokrát správně obě bojovnice vrátil zpět na nohy.

Zatímco Dostálová fyzicky postupně vadla, Veronika Zajícová působila hodně svěže, což mimo jiné zahýbalo i live sázkami. Před třetím kolem bylo vše naprosto otevřené. Třetí kolo nabídlo hodně faulů z obou stran, na což si především frustrovaná Dostálová opakovaně stěžovala rozhodčímu. Zajícová se naopak soustředila čistě na boj a to vedlo k zásadnímu momentu utkání, kdy Dostálová zůstala ležet na zemi a nejevila známky toho, že chce pokračovat v zápase. Vzhledem k nejasnostem ohledně pravidel byl ovšem zápase nakonec označen jako NO CONTEST - BEZ VÝSLEDKU.

Lukáš Lboy" Nárovec vs. Daniel "Icko" Klement

Zápas bez rukavic mezi Lboyem a Ickem nabídl neskutečnou přestřelku holých kloubů. Oba borci se do sebe pustili hned od úvodní vteřiny a KO viselo ve vzduchu s každým úderem.

Rozhodující moment po minutě zápasu obstaral rapper Lboy, který nejprve trefil Icka na spánek, a poté ho zasypal tvrdými údery, na které už Icko nedokázal najít odpověď. Lboy si připisuje premiérové vítězství v Clash of the Stars a nutno dodat, že si svým parádním výkonem zjednal pořádný respekt.

Patrik "Žralok" Hübler vs. René "Rendys" Blahovský

To byl začátek! Rendys zasypal během úvodní minuty Žraloka neskutečným množstvím úderů. Ten se následně dal doslova na útek a snažil se uprchnout před Rendysovými granáty. Zápas se poté přesunul na zem, kde si oba potřebovali odpočinout po zběsilém začátku. Rendys si následně nechal žraloka opět postavit.

Jenže pak se stalo něco, co nikdo nepředpokládal. Žralok v záchranném módu vyslal úder naslepo, který k překvapení všech našel přímo vypínák na bradě svěřence Karlose Vémoly a bylo zničehonic po zápase. Dezorientovaný Rendys nechápal, co se stalo, zatímco naprosto vyčerpaný Žralok mohl začít slavit.

Anastasija "Satnady" Chomičová vs. Gabriela "Playstation Princess" Žaludová

První holčičí zápas večer přinesl poněkud zvláštní ukončení. První kolo bylo dlouho vyrovnané až do chvíle, než Satnady doručila úspěšný takedown a v posledních vteřinách znemožnila soupeřce dýchání, které Playstation Princess v panice odklepala.

U Satnady následně propuknul gejzír radosti, zatímco zklamaná Gabriela Žaludová a celý její tábor fanoušků měl najednou oči pro pláč. Satnady slaví první vítězství v Clashi, Playstation Princess naopak premiéra nevyšla podle plánů.

Pavel "Snejks" Měsíček vs. Šimon "Sajmonos" Valenta

Největší outsider celé karty turnaje Clash of the Stars 6, Sajmonos, ukázal v souboji se Snejksem velké srdce bojovníka. Debutující influencer se nenechal rozhodit ani soupeřem, ani elektrizující atmosférou v hale a favorizovanému Snejksovi kladl odpor až do poslední vteřiny prvního kola.

Sajmonos dokázal Snejkse v postoji zaskočit, když jeho kop na střed těla Snejks evidentně cítil. Možná i proto se následně rozhodl vzít soupeře na zem, kde využil svých fyzických proporcí a zalehl nebohého Sajmonose, čímž mu znemožnil pohyb, ale i samotné dýchání.

V samém závěru úvodní pětiminutovky rozjel Snejks tvrdé ground and pound, což nakonec vedlo až k tomu, že halou bouřlivě povzbuzovaný Snejks mohl začít slavit druhé vítězství v Clash of the Stars.

Lukáš "Pablo Král" Bartoš vs. Patrik "Corleone" Horváth

Zápas dvou úplných nováčků začal velmi opatrně a dlouho jsme čekali na první úder v zápase. K němu se nakonec odhodlal Patrik Horváth, jehož lowkicky způsobovaly Lukášovi Bartošovi problémy. Utkání se ve druhé polovině prvního kola změnilo v pouliční přestřelku, ani jeden z bojovníků však svého soupeře nedokázal knockoutovat, a tak se šlo do druhého kola.

Hned po několika vteřinách druhého kola se zápas přenesl na zem a překvapivě lepší pozici si po většinu času dokázal prosadit Lukáš Bartoš. Minutu a půl před koncem druhé pětiminutovky dokázal podceňovaný Bartoš zabrat full mount a následně rozjel tvrdé ground and pound. Horváth se zabalil, ovšem neaktivní obrana z jeho strany dala rozhodčímu jasný signál, že tento duel musí ukončit. Překvapivým vítězem zápasu se stává Lukáš Pablo Král Bartoš, který tím "spálil" nejeden tiket.

Adam "Bergino" Berger vs. Riád "Riad" Charawani

Po sportovní stránce krásný duel byl k vidění mezi slovenským boxerem Berginem a Riadem. Favorizovaný Adam Berger v prvním kole více tlačil a několikrát vyslal i přesný úder, který našel svůj cíl. Riad naopak hrozil svými push kicky, které ale ve většině případů Bergino včas viděl.

Svou dominanci Bergino korunoval po pár vteřinách druhého kola, kdy jeho tvrdá zadní znamenala rozhodující úder zápasu. Bergino nejprve trefil spodek a ihned za tím vyslal pravý hák, kterým seslal Riáda k zemi a tam ho následně dobil TKO. Skvělý výkon od slovenského bojovníka.

Peter "Kobra" Kuťka vs. Lukáš "HuHu" Procházka

Zápas, ve kterém bylo dlouho dopředu hodně zlé krve, začal pořádně zostra a ani jedna strana vůbec na nic nečekala. Duel se hned po pár vteřinách přenesl na zem, kde slovenská kobra rozjela tvrdá kladiva do hlavy, zatímco Huhu se pokoušel o páku na nohu. Nic z toho však nevedlo k předčasnému ukončení.

To, co se nepovedlo v první minutě zápasu, doručil Slovák Kuťka zhruba v polovině úvodního kola. Huhu i ve svém třetím zápase pod Clash of the Stars prohrál, když musel odklepat pevně chycenou gilotinu u pletiva.

Max Green vs. Malej Zmijozel

Wow, tak tohle byl výkon ve velkém stylu! Malej Zmijozel nepřipustil žádné překvapení a v souboji s Maxem Greenem slaví vítězství hned v prvním kole. Max Green se pokusil o gilotinu, jenže si při tom nepohlídal strh na zem, čehož Zmijozel využil a dostal se do dominantní pozice. Tam následně rozjel ground and pound, na které Max Green nenasel odpověď a rozhodčí zápas ukončil.

Radim "Rocky" Volák vs. Tomáš Podhorný

Úvodní duel na Clash of the Stars 6 dvou šikovných bojovníků se od první vteřiny nesl v duchu tvrdých kopů, ostré lowkicky vysílal na svého soupeře zejména Tomáš Podhorný. Ten se zároveň i lépe pohyboval, zatímco Radim Volák působil poněkud strnulým dojmem.

Ve druhém kole se tempo zápasu mírně zvýšilo a ráz utkání udával i nadále favorizovaný Podhorný, který si i prostřední pasáž zápasu připsal jasně na svoji stranu. Svěřenec Vaška Mikuláška, Tomáš Podhorný, v posledním kole odrazil úvodní nápor Radima Voláka a naopak jeho háky jen o milimetry míjely soupeřovu bradu. 

Radim Volák ukázal obrovskou odolnost když v závěru zápasu sežral několik hodně tvrdých úderů, ukončení před limitem se ale nekonalo. Jednoznačné vítězství na body si po pěkném výkonu připisuje Tomáš Podhorný.

Kdy se koná Clash of the Stars? Šestý turnaj s přízviskem One day in Bangkok

13 zápasů, zbrusu nové zápasové koncepty i poctivá dávka emocí. Poslední říjnová sobota bude patřit turnaji Clash of the Stars 6, jehož start je naplánován na 18:30. Event, který se vyprodal za méně než 24 hodin, přitahuje znovu obrovskou pozornost.

Tentokrát zvolili organizátoři podtitul „One day in Bangkok“, který odkazuje na to, že celá řada bojovníků absolvovala část přípravy v náročných thajských podmínkách.

CLASH OF THE STARS 6
📆 Kdy: Sobota 28. října 2023, od 18:30
💎 Kde: O2 Universum, Praha
🔍 Karta: Program a výsledky
✏️ Kurzy: Fortuna
⏩ Livestream: Info zde
🎟️ Vstupenky: Vyprodáno
⚖️ Vážení Zobrazit

Vsaďte si na Clash s bonusem u Fortuny

Kurzy Clash of the Stars 6 Grznár, Luktuma, Benda, Kotlár Security, Datel, Max Green, Snejks a další

V hlavním zápase turnaje Clash of the Stars 6 dojde na souboj o titul mezi nenapravitelným průšvihářem Filipem Grznárem a talentovaným tiktokerem Lukášem Tůmou, alias Luktumou. Vítěz tohoto mezigeneračního srovnání si domů odnese pás šampiona ve váze do 93 kilogramů.

Filip Grznár se do klece Clash of the Stars vrací po menší odmlce, kdy vynechal pátý turnaj. Naposledy se bývalý kulturista představil na březnovém turnaji Clash of the Stars 4 v zápase s narychlo povolaným Filipem Roubíčkem. Grznár na šikovného českého postojáře nestačil a prohrál KO ve 2. kole.

Styl Filipa Grznára je založen na silovém wrestlingu a následné kontrole na zemi. Problémy mu naopak dělají hbití postojáři a jeho osvalená postava ho předurčuje s přibývajícím časem postupně uvadat fyzicky.

FILIP GRZNÁR – CLASH OF THE STARS BILANCE
Výsl. Soupeř Kolo Způsob Událost Datum
Prohra Filip Roubíček 2 KO Clash of the Stars 4 11.3.2023
Výhra Aleš Bejr 1 TKO Clash of the Stars 3 29.10.2022
Výhra Josef Adam 1 TKO Clash of the Stars 2 25.6.2022
Výhra
Michal Peštuka 1 TKO Clash of the Stars 1 22.1.2022

Luktuma se prozatím v organizaci Clash of the Stars objevil ve dvou zápasech a oba dokázal vyhrát. Nejprve si na vůbec prvním galavečeru CotS poradil s nenáviděným Tadeášem Veselým, kterého nekompromisně ukončil už v 1. kole. Na tohle vítězství navázal na třetím turnaji, když si tentokrát na body poradil s houževnatým youtuberem Olchičem.

Luktuma je v kuloárech považován za jeden z největších talentů Clashe, což potvrzuje svými dosavadními výkony v kleci. Známý tvůrce obsahu na sociální síti TikTok vzal tuhle přípravu zodpovědně a společně s dalšími účastníky vycestoval na výživný kemp do Thajska, kde si ho mimo jiné vzal do parády i Karlos Terminátor Vémola.

LUKÁŠ TŮMA – CLASH OF THE STARS BILANCE
Výsl. Soupeř Kolo Způsob Událost Datum
Výhra David Olchava 3 body Clash of the Stars 3 29.10.2022
Výhra Tadeáš Veselý 1 TKO Clash of the Stars 1 22.1.2022

Sázkové kurzy na hlavní titulový zápas byly dlouho poměrně vyrovnané, aktuálně je však kurzovým favoritem Filip Grznár. Luktuma bude mít v zápase výškovou převahu i většího rozpětí paží a jeho snahou bude ostřelovat Grznára v postoji na delší vzdálenost.

Grznár je však daleko zkušenější zápasník, který se naopak bude primárně snažit soupeře povalit na zem a tam ho zasypávat ground and pound. V zápase dvou kamarádů favorizujeme vyzápasenějšího Filipa Grznára, který se nechal slyšet, že je pro něj zisk titulu v MMA velkou motivací.

TIP: Filip Grznár vyhraje, v kurzu 1,50 sipka Vsadit u Fortuny

Grznár va Luktuma sázkový tip

Clash of the Stars 6 účastníci a program (karta zápasů a pravidla) – výsledky, analýzy

Nadcházející galavečer Clashe nabídne tradičně pestrý mix různých osobností a schopností. Největší pozornost fanoušků i sázkařů přitahují tyto duely:

Vsaď si na MMA - aktuální kurzy ZDE

Kompletní program Clash of the Stars 6 a složení jednotlivých duelů najdete v tabulce níže. Ihned po skončení zápasů na tomto najdete i výsledky a způsob ukončení všech zápasů.

Clash of the Stars 6 kdo tam bude?

V rámci 13 zápasů jde do akce až 14 úplných nováčků, z nichž hodně bizarně vystupuje zejména slovenská kobra Peter Kuťka či podivín Sajmonos.

Clash of The Stars FIGHT CARD
MMA o titul (polotěžká váha) Filip Grznár (TKO, 1. kolo) vs. Lukáš "Luktuma" Tůma
MMA bez rukavic Marek "Datel" Valášek (submise, 1. kolo) vs. Jaroslav "Kotlár Security" Kotlár
MMA, 1 vs. 3 Karlos Benda (KO, submise, submise) vs. M. Lakatoš, D. Pizoška, L. Tišer
Underground Michaela "Miss Problem" Dostálová BEZ VÝSLEDKU Veronika Zajícová
Thai box, malé rukavice
Lukáš Lboy" Nárovec (KO, 1. kolo) vs. Daniel "Icko" Klement
MMA Patrik "Žralok" Hübler (KO, 1. kolo) vs. René "Rendys" Blahovský
MMA
Anastasija "Satnady" Chomičová (submise, 1. kolo) vs. Gabriela "Playstation Princess" Žaludová
MMA Pavel "Snejks" Měsíček (TKO, 1. kolo) vs. Šimon "Sajmonos" Valenta
MMA Lukáš "Pablo Král" Bartoš (TKO, 2. kolo) vs. Patrik "Corleone" Horváth
MMA
Adam "Bergino" Berger (TKO, 2. kolo) vs. Riád "Riad" Charawani
MMA Peter "Kobra" Kuťka (submise, 1. kolo) vs. Lukáš "Huhu" Procházka
YouTube free prelims (zdarma)
MMA bez kopů Dominik "Malej Zmijozel" Radl (TKO, 1. kolo) vs. Jiří "Max Green" Janouch
Thai box, malé rukavice Radim "Rocky" Volák vs. Tomáš Podhorný (body)

Jak a kdy Clash of the Stars 6 sledovat live stream online? Clash of the Stars 6 živě, livestream zdarma

Ze všeho nejdříve doporučujeme v den konání turnaje zkontrolovat nabídku livestreamů na Fortuna TV. Právě tato sázková kancelář je exkluzivním partnerem organizace, a i proto si zde můžete vsadit na všechny zápasy s bonusem až 1300 Kč pro nově zaregistrované sázkaře.

Vsaďte si na Clash of the Stars 6 u Fortuny ZDE

Kolik stojí Clash of the Stars PPV? Cena pay per view clashofthestars.tv (live mobil, PC, tablet)

Živě Clash of The Stars 6 znovu bude možné sledovat skrze placený PPV stream. Cena se u předchozích turnajů pohybovala okolo 230 Kč a prodej bude i v tomto případě nejprve spuštěn za zvýhodněnou cenu pár týdnů před samotným galavečerem.

Podrobnější informace i samotný nákup PPV najdete na clasofthestars.tv. Vzhledem k obrovskému zájmu, je dobré funkčnost streamu vyzkoušet s dostatečným předstihem, abyste předešli případným komplikacím.

Promotér Clash of the Stars Tomáš Linh Le Sy se netají tím, že právě prodej PPV je nejdůležitějším zdrojem příjmů. Fanoušků Clashe rapidně přibývá, a i proto si vedení vytyčilo jasný cíl vyprodat v dohledné době největší tuzemskou halu – O2 Arénu.

Clash of the Stars 6 zdarma stream free (video, trailer, záznam, youtube, twitch, b4theclash)

Pro ty z vás, které zajímá, jak sledovat Clash of the Stars 6 zdarma, nemáme dobrou zprávu. Organizace si svůj produkt samozřejmě bedlivě střeží a pirátské online streamy jsou zpravidla ihned vypínány s možnou pozdější dohrou v podobě sankcí.

Chcete-li mít detailní přehled o vývoji jednotlivých zápasů, doporučujeme sledovat náš online report přímo z O2 Universum, na který se můžete prokliknout zde.

Na sociálních sítích či youtube Clash of the Stars najdete doprovodné video materiály a zároveň je možné podívat se i na některé starší zápasy ze záznamu.

Clash of the Stars 6 tiskovka

Na závěrečné tiskové konferenci před turnajem Clash Of The Stars 6, která proběhla 22. října, bylo opět hodně veselo. O rozruch a trashtalk se opět postaral žralok Patrik, který napadl Karlose Bendu. Jarda Kotlár se naopak odmítl zúčastnit. Na záznam se můžete podívat v tomto videu.

Clash of the Stars 6 lístky cena (Vstupenky O2 Universum)

Lístky na šestý turnaj jsou v tuto chvíli zcela vyprodány. Příznivci Clashe vzali vstupenky na říjnový Clash of the Stars 6 doslova útokem a během 16 hodin se po nich jen zaprášilo.

Le Sy navíc s odstupem času přiznal, že se po zahájení prodeje lístků potýkali s technickými problémy. Reálně se tedy kapacita O2 Universa vyprodala už během úvodní tiskovky.

Promotéři s titulovým pásem pro šampiona Foto: Clash of the Stars

Clash of the Stars 6 vážení, veřejný trénink a doprovodná show

Součástí chystaného turnaje je řada doprovodných akcí. V pátek 27. října proběhne oficiální, a tradičně také veřejné vážení, na kterém bojovníci krátce předvedou svoje dovednosti.

První velký boj svedou všichni účastníci na povinném ranním vážení. Jednotlivé hodnoty najdete v přiložené tabulce níže.

OFICIÁLNÍ VÁHA
Filip Grznár Lukáš "Luktuma" Tůma
Michaela "Miss Problem" Dostálová Veronika Zajícová
Marek "Datel" Valášek Jaroslav "Kotlár Security" Kotlár
Karlos Benda M. Lakatoš, D. Pizoška, L. Tišer
Lukáš Lboy" Nárovec Daniel "Icko" Klement
Anastasija "Satnady" Chomičová Gabriela "Playstation Princess" Žaludová
Patrik "Žralok" Hübler René "Rendys" Blahovský
Dominik "Malej Zmijozel" Radl Jiří "Max Green" Janouch
Adam "Bergino" Berger Riád "Riad" Charawani
Pavel "Snejks" Měsíček Šimon "Sajmonos" Valenta
Lukáš "Pablo Král" Bartoš Patrik "Corleone" Horváth
Peter "Kobra" Kuťka Lukáš "Huhu" Procházka
Radim "Rocky" Volák Tomáš Podhorný

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

1️⃣ Kdy bude další Clash of the Stars turnaj?

Turnaj Clash of the Stars 6 se uskuteční 28. října 2023 od 18:00 v O2 Universum v Praze. Informace a program najdete V ČLÁNKU ZDE

2️⃣ Jaké jsou zápasy Clash of the Stars 6?

Na šestém turnaji Clash of the Stars se představí známé tváře jako je Jarda Kotlár, Filip Grznár, či Karlos Benda. Dojde také na pikantní ženský duel Dostálová vs. Zajícová a nejen to! Zápasy si můžete prohlédnout uvnitř článku.

3️⃣ Kde si můžu vsadit na Clash of the Stars 6?

Kurzy na všechny zápasy Clash of the Stars 6 vypsala sázková kancelář Fortuna, která je partnerem této stále oblíbenější organizace. Podrobnosti se dočtete v článku.

4️⃣ Vypsala na turnaj Clash of the Stars Fortuna kurzy?

Ano, kurzy na všechny zápasy galavečeru COTS 6 najdete v nabídce sázkové kanceláře Fortuna.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Malej Zmijozel vs Max Green

Fortuna a kurzy na Clash of the Stars 6. Na koho se nejvíce sází a kdo je největší outsider?

Rostoucí zájem o bizarní zápasy zaznamenávají také sázkové kanceláře. U Fortuny již v tuto chvíli najdete kompletní kurzovou nabídku...

Veronika Zajícová se představí v Clashi

Clash of the Stars tasí eso z rukávu! Dojde na pikantní ženský duel, kde je to hodně osobní

Řady organizace Clash of the Stars se rozšiřují o dobře známé jméno. Michaela "Miss problém" Dostálová má novou soupeřku, se kterou má...

Malej Zmijozel má neskutečnou sílu

Malej Zmijozel se nezdá! Udělá několik dřepů i s Brichtou na zádech

Malýho Zmijozela čeká koncem října jeho druhý zápas v Clashi. V kleci se utká s MaxGreenem a přípravu nepodceňuje. Už teď je silnější, než...