Clash of the Stars tasí eso z rukávu! Dojde na pikantní ženský duel, kde je to hodně osobní

Řady organizace Clash of the Stars se rozšiřují o dobře známé jméno. Michaela "Miss problém" Dostálová má novou soupeřku, se kterou má nevyřízené účty. Detaily se dozvíte v článku.

Veronika Zajícová se představí v Clashi Foto: RFA

Zvučná náhrada za Hanku Gelnarovou: Veronika Zajícová se chystá na svou premiéru v Clash of the Stars

Říjnový turnaj Clash of the Stars 6 dostává zbrusu nový duel. Zraněnou Hanku Gelnarovou v souboji proti Michaele Dostálové nahradí Veronika Zajícová, která o sobě dává poslední dobou vědět hned na několika frontách.

sipka Tip pro vás: Vsaďte si na Clash of the Stars s bonusem za registraci ZDE

Nedávný trashtalk mezi Dostálovou a Zajícovou obletěl internet. Obě dívky si na sociálních sítích vyměnily pár kousavých poznámek, přičemž Dostálová opakovaně zpochybňovala inteligenci Veroniky Zajícové. 28. října na turnaji Clash of the Stars 6 budou mít příležitost osobní spory vyřešit pomocí pěstí v kleci.

Teprve 19letá Zajícová bere zápas na poslední chvíli a stává se tak novou akvizicí Clash of the Stars. Talentovaná bojovnice a dekorovaná šampionka několika disciplín, se kromě sportovní kariéry věnuje také modelingu a před několika týdny se zúčastnila i Miss ČR.

Souboj s Dostálovou proběhne pod postojářskými pravidly MMA underground a půjde o zajímavé srovnání generací. Tvůrkyně peprného obsahu na platformě OnlyFans, Michaela Dostálová, je coby majitelka černého pásu v brazilském jiu jitsu, vyhlášená především svými grapplingovými schopnostmi. V tomto případě bude však muset ukázat svoje dovednosti v postoji a odhodlaně hlásí, že ze své slabiny chce udělat přednost.

Veroniku Zajícovou mohli fanoušci v nedávné minulosti vidět zápasit pod organizací RFA a v tuto chvíli tam má dokonce domluvený další zápas proti maďarské soupeřce Juhasz, do kterého by měla nastoupit na konci listopadu. Jestli bude ještě předtím úspěšný její debut v Clashi, se dozvíme už za několik týdnů.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Na tento zápas bohužel nedojde

Clash of the Stars hlásí nepříjemnou ztrátu. Na očekávaný ženský duel nedojde

Měl to být po sportovní stránce jeden z vrcholů nadcházejícího turnaje Clash of the Stars. Zranění ale bohužel hodilo organizátorům do...

Malej Zmijozel vs Max Green

Fortuna a kurzy na Clash of the Stars 6. Na koho se nejvíce sází a kdo je největší outsider?

Rostoucí zájem o bizarní zápasy zaznamenávají také sázkové kanceláře. U Fortuny již v tuto chvíli najdete kompletní kurzovou nabídku...

Michaela Miss Problem Dostálová

Miss Problem se opřela do Novotného a Oktagonu. Proč je jí lépe v Clashi?

Miss Problem čeká v šestém turnaji Clash of the Stars boj s Hankou Gelnárovou.💪Dostálová přiznala, proč je jí lépe v Clashi než v Oktagonu.