Miss Problem se opřela do Novotného a Oktagonu. Proč je jí lépe v Clashi?

Michaelu Dostálovou čeká v šestém turnaji Clash of the Stars souboj v postoji s Hankou Gelnarovou. Míša je však profesionální zápasnice, která si svou přezdívku Miss Problem vysloužila v Oktagonu. Prozradila, proč je jí lépe v Clashi.

Michaela Miss Problem Dostálová Foto: Clash of the Stars

Miss Problem popsala svou účast v Oktagonu. Co jí vadilo?

Michaela Dostálová je profesionální zápasnicí, jejíž doménou je brazilské jiu-jitsu. V roce 2020 jsme ji mohli vidět v zápasu organizace OKTAGON MMA a o tři roky později v Clash of the Stars, kde ukončila v prvním kole Anetu Adamusovou.

Vsaď si na MMA - aktuální kurzy ZDE

Mnozí profesionální zápasníci mají vůči organizacím, zaměřujícím se na souboje plné bizarností, své výhrady. Během tiskovek a dalších přidružených akcí se totiž v jejich rámci dějí věci, které lze se sportem jen těžko spojovat, a říkají slova, kterým běžný trash talk nesahá po kotníky. A právě proto tolik překvapují profesionálové, kteří se zde upíšou k zápasu.

Například Tadeáš Růžička přiznal, že mu účast v Clash of the Stars přinesla nejen mnohem více peněz než zápas v jakékoli seriózní organizaci, ale také čísla a popularitu, která přišla v podstatě přes noc.

Míše Dostálové je však v organizaci dle jejích slov zkrátka dobře. „Ano, je to organizace bizáru, co si budem (...) ale je mi tady dobře. Le Sy je fakt profík a chová se ke všem slušně. Musím říct, že já se tady cejtim dobře, ačkoli ten zbytek zápasů je sranda, bizár, tak mně je tady dobře,“ přiznala Míša v rozhovoru pro eXtra.cz.

Dostálová přitom bojovala i v největší tuzemské organizaci OKTAGON MMA, kde porazila v prvním kole na submisi Luciu Krajčovič. „Všichni o mně ví, že přezdívku Miss Problem jsem dostala právě v Oktagonu a dostala jsem ji proto, že jsem vždycky na férovku řekla svůj názor,“ prozradila Dostálová.

„Zároveň jsem řekla, že zápas v Oktagonu oukej, ale nemám to úplně zapotřebí za každou cenu jenom proto, že je to Oktagon, takže já jsem tam měla jeden zápas, ten jsem vyhrála.

V prvním kole jsem udělala něco s rukou Lucii Krajčovič, co byla jejich favoritka, jejich taková hvězdička, kterou si budovali, což já jsem bohužel jim zkazila,“ popsala Miss Problem okolnosti svého zápasu v Oktagonu. „A když pak přišla další nabídka na další zápas v Oktagonu, tak jsem řekla, díky, nechci, protože se mi prostě nelíbilo jejich chování, jejich přístup.“

Podle všeho Míša měla neshody především s Ondřejem Novotným. „Já jsem Ondřeje od určitý doby přestala sledovat, protože on měl na mě takový de***ní řeči v tom svym Letem světem. (...) On furt měl se mnou nějaký problémy, i když tam žádný nebyly, tak on pořád potřeboval popichovat,“ tvrdí Dostálová.

➤ Čtěte také: Satnady promluvila o záchytce, Max Green o napadení, Le Sy o Bejrově útěku do Egypta

Miss Problem se zkrátka v Clash of the Stars cítí jako doma a už 28. října budeme moci sledovat, jak si do zápasu s Hankou Gelnarovou nacvičila postoj. Na zemi by byla Míša pro Hanku v podstatě neporazitelná, jak ale sama Dostálová přiznala, postoj není její disciplína, a tak budou síly vyrovnané.

Míša Dostálová prohlásila, že se svými soupeřkami nemá problém. To však určitě neplatí o Matoušovi Kalubovi, kterého během B4THECLASH ke čtvrtému turnaji musela doslova profackovat:

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Malej Zmijozel vs Max Green

Fortuna a kurzy na Clash of the Stars 6. Na koho se nejvíce sází a kdo je největší outsider?

Rostoucí zájem o bizarní zápasy zaznamenávají také sázkové kanceláře. U Fortuny již v tuto chvíli najdete kompletní kurzovou nabídku...

B4THECLASH

Satnady promluvila o záchytce, Max Green o napadení, Le Sy o Bejrově útěku do Egypta

Na dalším B4THECLASH to vřelo jako obvykle💥, probíraly se nejen spory mezi zápasníky, ale také kotrmelce a nepříjemnosti z jejich osobního...

Jarda Kotlár vs. Marek Valášek

Datel nemá KO úder. Jarin umí využít váhu. Karlos Benda predikuje duel Kotlár vs. Datel

Jardu Kotlára s Markem Valáškem čeká souboj holých kloubů.👊 Jak vidí tenhle zápas Karlos Benda a na koho by si vsadil spíš?💥