Datel nemá KO úder. Jarin umí využít váhu. Karlos Benda predikuje duel Kotlár vs. Datel

Jardu Kotlára s Markem Valáškem čeká souboj holých kloubů. Takový zápas bare knuckle může mít velmi rychlý konec. Jak vidí tenhle duel Karlos Benda, který měl už s Kotlárem tu čest, a na koho by si vsadil spíš?

Jarda Kotlár vs. Marek Valášek Foto: Clash of the Stars

Půjde o to, kdo si prosadí svou hru, míní Benda

Už koncem října nás čeká další, v pořadí šestý turnaj Clash of the Stars nabitý více či méně bizarními duely. Kromě mnoha nových tváří uvidíme i stálé akvizice organizace – například Marka „Datla“ Valáška a Jardu „Kotlár Security“ Kotlára. Od pohledu nesourodé a podivné spojení těchto soupeřů vzniklo na základě osobních neshod a pánové si to hodlají vyříkat holými pěstmi.

Vsaď si na MMA - aktuální kurzy ZDE

Oba už mají za sebou pár zápasů, a je jasné, že každý z nich má silné stránky jinde. Tak to vidí i Karlos Benda: „Pokud Datel půjde do přestřelky s Jardou Kotlárem, tak si myslím, že prohraje,“ míní Kotlárův pokořitel. „Myslím, že Datel nemá bohužel KO úder.“

„Jarin umí využít tu svou těžkou váhu. (...) Pokud Datel bude chytrej, začne zápas, bude krokovat, bude couvat, side stepy, počká si, než Jarda se vymáchá a unaví se, pak by Datel měl vyhrát. Čím déle ten zápas potrvá, tím spíš se bude ta ručička výhry klonit k Datlovi,“ zhodnotil Benda.

Karlos má za to, že pokud Datel trochu změní oproti předchozím třem zápasům strategii, má šanci vyhrát. Podle něj by mohl Valášek uspět, pokud by se vyvaroval zbrklého začátku – snažil se uhýbat úderům Kotlára, dokud by se neunavil a teprve potom vyzkoušel kombinaci, nějaké kopy, případně takedown a práci na zemi.

„Tento zápas vidím hodně vyrovnanej, v tomto případě je to o tom, kdo si prosadí tu svoji hru. Pokud Jarda Kotlár naběhne na Datla a ten to přijme a půjde do přestřelky, vyhraje Jarda Kotlár. Pokud Datel bude umět pracovat s prostorem a počká si, vyhraje Datel,“ shrnul nakonec Benda.

I Karlose Bendu čeká během šestého turnaje Clash of the Stars zdánlivě nevyrovnaný souboj – a to dokonce se třemi soupeři. Více čtěte zde: Benda dostane tři soupeře. Budu do tebe šlehat kudlankou! křičel jeden z nich

Fortuna v tuhle chvíli favorizuje Marka Valáška s kurzem 1.60. Na Jardu Kotlára je na druhé straně vypsán kurz 2.11 (údaje k 18. 9. 23). Karlos Benda má však s Kotlár Security svou vlastní zkušenost a ví, že byť Jarda Kotlár není po technické stránce fighter, vrhá se do boje jako do pouliční rvačky.

Při jeho velikosti a váze pak stačí jedna dobře trefená rána a může být po všem. Jde tedy o to, jakou Valášek zvolí strategii a zda půjde od začátku dominantně do útoku, nebo si spíše počká – tak jak doporučuje Benda –, až se jeho soupeř unaví.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Karlos Benda prožívá turbulentní období

Svalovec Karlos Benda je v hledáčku KSW! Předtím ho ale čeká těžká zkouška v Clashi

Velmi příjemné starosti aktuálně řeší hvězda Clash of the Stars Karlos Benda. Dostal totiž nabídku, o které si většina bojovníků tuzemské...

Karlos Benda

Karlos Benda: Někteří vyzyvatelé zbaběle vycouvali. Kdo se bál jít s Kotlárobijcem do klece?

Karlos Benda měl řadu vyzyvatelů. Teď prozradil, že když došlo na lámání chleba, někteří zbaběle vycouvali.👎 Kdo se bál jít s Kotlárobijcem...

Jarda Kotlár už promýšlí taktiku na další zápas

Jarda Kotlár nevěřícně kroutí hlavou a posílá vzkaz Datlovi. „Toho vibrátora ti vrátím“

Sled událostí na tiskové konferenci před turnajem Clash of the Stars 6 pořádně namíchnul Jardu Kotlára, který se rozhodl zareagovat...