Fortuna a kurzy na Clash of the Stars 6. Na koho se nejvíce sází a kdo je největší outsider?

Rostoucí zájem o bizarní zápasy zaznamenávají také sázkové kanceláře. U Fortuny již v tuto chvíli najdete kompletní kurzovou nabídku nadcházejícího turnaje Clash of the Stars 6.

Malej Zmijozel vs Max Green Foto: Facebook/Clash of the Stars

Sázky Clash of the Stars 6: Nejvíce peněz na Bendu, třem soupeřům navzdory

Stále oblíbenější formou zábavy je sázení na zápasy Clash of the Stars. Je to způsobeno často nepředvídatelným vývojem utkání i popularitou samotných účastníků. Řada sázkařů vidí právě u těchto zápasů zajímavou příležitost a zároveň si nějakou sázkou rádi zpestří samotné sledování turnaje. Patříte mezi ně i vy? V tom případě si vyzvedněte bonus u Fortuny za dokončení registrace a zkuste své štěstí.

Sázková kancelář Fortuna je exkluzivním partnerem organizace Clash of the Stars, a proto má zpravidla všechny zápasy ve své kurzové nabídce vypsány ihned po ohlášení. Platí to i pro nadcházející turnaje Clash of the Stars 6 s podtitulem one day in Bangkok, který se uskuteční 28. října v pražské hale O2 Universum.

Vsaď si na MMA - aktuální kurzy ZDE

Oblibu sázek na Clash mimo jiné dokazuje i to, že jednotlivé sázkové příležitosti najdete v nabídce po rozkliknutí MMA ihned nahoře. Zajímavé je sledovat i vývoj jednotlivých kurzů, který se úzce souvisí s děním na tiskovkách, staredownech, probíhající přípravě i některých vyjádřeních atd.

sipka KOMPLETNÍ INFO K TURNAJI CLASH OF THE STARS 6

Příznivci sázení na Clash of the Stars dlouhodobě věří Karlosi Bendovi, , který je zajímavou postavou hned z několika úhlů pohledu. Právě na něj je aktuálně nasázeno nejvíce, přestože se postupně v kleci utká hned se 3 soupeři. Sázkaři dohromady nasázeli na jeho vítězství před 1,7 milionů korun.

Celkové objemy sázek na Clash of the Stars 6 vykazují dlouho dopředu enormní čísla. U většiny zápasů je na jednoho z účastníků duelu vsazeno přes milion korun. Na jaké zápasy se v součtu nejvíce sází vám přiblíží následující tabulka.

NÁBĚR SÁZEK NA CLASH OF THE STARS 6 U FORTUNY – TOP 3
(údaj k 25. 10.)
Zápas Aktuálně nasázeno
Grznár (1.50) vs. Luktuma (2.31) 1,327 mil. Kč vs. 528 845 Kč
Datel (1.38) vs. Kotlár Security (2.67) 1,339 Kč vs. 583 766 Kč
Benda (1.15) vs. Lakatoš, Pizoška, Tišer (4.36) 1,708 mil. Kč vs. 326 817 Kč

Z pohledu sázkových kurzů je prozatím největším favoritem karty Pavel "Snejks" Měsíček v kurzu 1,05. Jeho soupeř, nováček Sajmonos, je v tuto chvíli největším outsiderem turnaje.

Na Satnady, která se utká s Playstation Princess, je aktuálně kurz 1.15. Nejmenší objem peněz zatím figuruje u ženského duelu Zajícová vs. Dostálová. Je to ovšem dáno tím, že Dostálové odpadla soupeřka Hanka Gelnarová a její místo na poslední chvíli zaujala mladá Veronika Zajícová.

Vsaďte si na Clash s bonusem u Fortuny

Pozor na pravidla

Speciálně u zápasů Clash of the Stars je důležité v rámci předzápasové analýzy zohlednit pravidla daného zápasu. Většina zápasů sice probíhá podle pravidel MMA, najdeme zde ale i zápasy v boxu, Muay Thai, boxu bez rukavic atd.

Tato informace je vždy uvedena v samotné kurzové nabídce u příslušného zápasu. Zápasy Clash of the Stars jsou také limitovány maximálním možným vkladem. V případě říjnového turnaje je to 10 000 kč, respektive 20 000 Kč, což je pro běžného sázkaře dostatečná hranice. Tuto informaci najdete hned vedle pravidel konkrétního duelu.

V minulosti Fortuna nabízela sázkařům i celou řadu podsázek, které jsou vypsány pár dnů před turnajem. Dá se očekávat, že sázková kancelář bude v nastoleném trendu pokračovat. O sázení na Clash of the Stars je totiž obrovský zájem.

Zaregistruj se online a vsaď si s bonusem za registraci u Fortuny


1️⃣ Jak si vsadit na Clash of the Stars?

Sázení na turnaje Clash of the Stars je mezi sázkaři velice oblíbené. Zajímavé informace a čísla najdete uvnitř článku.

2️⃣ Kde najdu kurzy na Clash of the Stars 6?

Kurzy na turnaje Clash of the Stars najdete u sázkové kanceláře Fortuna. Detailní info se dozvíte po rozkliknutí článku.

3️⃣ Clash of the Stars 6 na koho se nejvíc sází?

V rámci nadcházejícího turnaje Clash of the Stars 6 sázkaři nejvíce věří Karlosi Bendovi, který se v kleci utká postupně hned se třemi protivníky.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Povinná kontrola bojovníka před vstupem do klece

Pravidla MMA (mixed martial arts) - techniky a bodování

Podívejte se na zásadní informace o pravidlech a technikách stále populárnějšího sportu❤️, kterým je MMA. V článku najdete i pohled do...

Front kick Michaela Chandlera

Sázení na MMA - strategie, druhy sázek a nejlepší tikety

Smíšené bojové umění je velkým lákadlem také pro sázkaře ✏️. V tomto sportu existuje celá řada důležitých indicií☝. Čemu tedy věnovat...

B4THECLASH

Satnady promluvila o záchytce, Max Green o napadení, Le Sy o Bejrově útěku do Egypta

Na dalším B4THECLASH to vřelo jako obvykle💥, probíraly se nejen spory mezi zápasníky, ale také kotrmelce a nepříjemnosti z jejich osobního...