Clash of the Stars hlásí nepříjemnou ztrátu. Na očekávaný ženský duel nedojde

Měl to být po sportovní stránce jeden z vrcholů nadcházejícího turnaje Clash of the Stars. Zranění ale bohužel hodilo organizátorům do plánů vidle.

Na tento zápas bohužel nedojde Foto: Clash of the Stars

Míša Dostálová je bez soupeřky. Hanka Gelnarová se nepříjemně zranila

Karta turnaje Clash of the Stars 6 dostala velkou trhlinu. Jedna z nejkoukatelnějších bojovnic organizace, Hanka Gelnarová, si natrhla biceps a čeká ji pauza. Její zápas s Miss Problem Míšou Dostálovou měl být přitom jedním z největších taháků večera.

Zaregistruj se online a vsaď si s bonusem za registraci u Fortuny

Hanka Gelnarová: "Ahojte…..s velkou lítostí vám musím oznámit, že se bohužel kvůli zraněného bicepsu nezůčastním galavečeru clash of the stars. Do přípravy na tento fight jsem dala dost energie, odjela jsem trénovat i do Thajska abych se vylepšila v postoji i ve fýze, dále jsem trénovala klasicky u nás v jmfs_mma a měl to být pro mě zatím nejdůležitější zápas v Clashi, na který jsem se extrémně těšila.

Ale přišlo zranění, takže momentálně má přední ruka není schopna na pár týdnů dávat údery. Je mi to opravdu líto, jak kvůli fanouškům, co se na tento zápas těšili, tak i kvůli Míši Dostálové , která zápas vzala a maká, ale i to ke sportu patří a já doufám, že budu brzy fit a že se na nový rok KrutoHanka ukáže v kleci"

Clash of the Stars: Bohužel ani #clash6 se neobejde bez zranění a změny. Bohužel Hanka Gelnárová si na sparingu natrhla biceps a nebude moct nastoupit do zápasu proti Míši Dostálové. Velice nás to mrzí, Hance přejeme co nejrychlejší uzdravení a pro Míšu hledáme novou soupeřku, abyste o Miss Problem v akci nepřišli.

Jedna z hlavních tváří organizace tak prozatím další výhru do statistik nepřidá a Clash aktuálně hledá pro Dostálovou náhradní soupeřku. Nadcházející galavečer, který se koná 28. října, nabídne i tak hodně zajímavých a tradičně bizarních fightů. Už teď si můžete na jednotlivé duely vsadit u Fortuny a zpříjemnit si tak sledování turnaje.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Malej Zmijozel vs Max Green

Fortuna a kurzy na Clash of the Stars 6. Na koho se nejvíce sází a kdo je největší outsider?

Rostoucí zájem o bizarní zápasy zaznamenávají také sázkové kanceláře. U Fortuny již v tuto chvíli najdete kompletní kurzovou nabídku...

B4THECLASH

V Clashi bylo zase veselo! Vzduchem lítaly skleničky a atmosféra se dala krájet

Tradiční B4THECLASH tentokrát nebylo jen o ostrých slovech. Vzduchem létaly skleničky a na povrch vyplouvaly staré křivdy.💥

Luktuma a KrutoHanka trénovali s Terminátorem

KrutoHanka a Luktuma se v Thajsku neflákali. Dali si i drsný trénink s Vémolou

KrutoHanku a Luktumu čeká 28. října zápas a přípravu brali opravdu vážně. Pro zkušenosti si dojeli až do Thajska, kde potrénovali i s...