V Clashi bylo zase veselo! Vzduchem lítaly skleničky a atmosféra se dala krájet

Tradiční B4THECLASH tentokrát nebylo jen o ostrých slovech. Vzduchem létaly skleničky a na povrch vyplouvaly staré křivdy. Od fyzického kontaktu nebylo daleko.

B4THECLASH Foto: Youtube

Král Pablo, Patrik Corleone a létající sklo

Ve včerejším B4THECLASH bylo poměrně tradiční dusno – obě dvojice si měly co vyříkávat, a když došla slova, přišly do hry i další rekvizity. Král Pablo a Patrik Corleone si během pár hodin vysílání řekli leccos, avšak Corleone Krále Pabla rozlítil nejvíc ve chvíli, kdy se začal montovat do sporu jejich spolusedících.

„Ale buď ticho, ty jsi zase prezident,“ zaznělo z úst Krále Pabla, než se pustil do díla. Hned poté se prudce zdvihl, popadl to první, co měl po ruce – skleničku – a téměř všem přítomným dopřál malé osvěžení v podobě sprchy. Nebylo to ale jen tak, vášně byly tak intenzivní, že se hýbaly i stoly, a tak se pak musela celá scéna skládat znovu dohromady.

„To jsou ty moje zkraty, lidi, já se omlouvám,“ prohlásil pak Král Pablo, to ale ještě víc rozohnilo jeho protivníka, který po něm začal házet doslova všechno, co mu přišlo pod ruku. Kromě skla a dalšího lítala ale i značně peprná slova a chvíli trvalo, než se podařilo zápasníky uklidnit.

Rocky, Tomáš Podhorný a spousta starých křivd

Rocky s Tomášem Podhorným si vyříkávali staré křivdy. Podhorný respektive nechápal, proč se v Clashi vlastně ocitl a nenechal na Radimu Volákovi nit suchou. Ten se snažil všechno poctivě vysvětlovat, ale bohužel pro něj všechno, co řekl, znělo jako stížnost, a tak ho Podhorný označil za fňuknu.

„Dlouhodobě vím, že furt si o mě otírá hubu,“ vysvětlil svou výzvu směrem k Tomášovi Radim. Na to ale Tomáš kontroval, že byl až třetí v pořadí, koho Radim vyzval: „Ty jsi na tom streamu vyzval Vaška Mikuláška, vyzval jsi Laky Royal, barbera, a třetí jsem byl já. Tak jak to může být tak osobní, když jsem byl až třetí?“ podivoval se Tomáš.

Řeč o dvou dalších vyzvaných byla i nadále. S každým jmenovaným měl Rocky v minulosti nějaké spory – pokud jde o barbera Lakyho Royala, s tím začala po rozchodu s Radimem randit Natálie Kočendová, která si zřejmě s Rockym po rozchodu užila své.

„Protože ty točíš na svoje ženy Youtube,“ zmínil Podhorný jakési kompromitující video, které kdysi Radim zveřejnil, aby Kočendové uškodil. „Přece neublížím svojí nejbližší tak, že ji dám na Youtube. (...) Ne, kámo na to není obhajoba, tečka. Hraješ si na chlapa, hraješ si na válečníka, na bojovníka, chceš všechny vyzývat v kleci, chceš se bít, chceš se rvát a přitom ve všem se chováš jako k**da,“ prohlásil nekompromisně Podhorný.

Jak z vysvětlování všech stran vyplynulo, Radim Volák má zkrátka ve zvyku vyzývat do klece své soky v lásce a Podhorný zřejmě není výjimka.

➤ Čtěte také: Íránský Hulk chce prý do klece Bendu. Skutečná výzva, nebo marketingový tah?

V každém případě je jasné, že v těchto bitvách, v nichž je rozvířena velká dávka emocí a osobních sporů, půjde nejspíš o holý život. Jak si to pánové vyříkají pěstmi, budeme moci sledovat už 28. října.

Na celé B4THECLASH se můžete podívat zde:

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Sajab Gharibi neboli Íránský Hulk

Íránský Hulk chce prý do klece Bendu. Skutečná výzva, nebo marketingový tah?

Íránský Hulk, jehož jsme měli vidět v druhém turnaji Red Face, by si prý rád podal Karlose Bendu.💪 Má to ale pár háčků...

Václav Baba Jaga Mikulášek

Baba Jaga už má hejtrů po krk. Starejte se o sebe! vzkazuje jim

Vašek Mikulášek zpracovává jednu pohromu za druhou, což je samo o sobě záhul, k tomu všemu se ale musí vyrovnávat s komentáři neúnavných...

Luktuma a KrutoHanka trénovali s Terminátorem

KrutoHanka a Luktuma se v Thajsku neflákali. Dali si i drsný trénink s Vémolou

KrutoHanku a Luktumu čeká 28. října zápas a přípravu brali opravdu vážně. Pro zkušenosti si dojeli až do Thajska, kde potrénovali i s...