Íránský Hulk chce prý do klece Bendu. Skutečná výzva, nebo marketingový tah?

Íránský Hulk, jehož jsme měli vidět v druhém turnaji RedFace, by si prý rád podal Karlose Bendu. Má to ale pár háčků, které buď Sajad Gharibi nevidí, nebo záměrně přehlíží. Jde o skutečnou výzvu, nebo jen snahu se zviditelnit?

Sajab Gharibi neboli Íránský Hulk Foto: sajadgharibiofficial

Sajad Gharibi chce do klece toho nejlepšího

Íránský Hulk, vlastním jménem Sajad Gharibi, se měl České republice ukázat coby zahraniční akvizice organizace Red Face – nešťastně se ale zranil, a proto nakonec na turnaji nebyl přítomen. Přestože se zatím českým fanouškům nijak neukázal, výzev se rozhodně nebojí. A rozhodl se pro nikoho jiného než hvězdu Clash of the Stars Karlose Bendu. Vsaďte si na bojové sporty a získejte vstupní bonus zdarma

„Když jsem přišel do RedFace, chtěl jsem to největší možné jméno. Byl jsem v kontaktu s několika lidmi a ti mi řekli o Bendovi, proto ho chci,“ prozradil Hulk v rozhovoru pro Top-Fight.cz, jak na Kotlárobijce přišel.

Gharibi se tedy rozhodl Bendu vyzvat skrze sociální sítě a to stručně a jasně: „Karlosi Bendo! Hulk tě zlomí!“ zazní ve videu, kde se Íránský Hulk odhodlaně bije do prsou. Takováhle výzva je ale trochu zarážející, a to hlavně z jednoho důvodu, na který poukázal hned první komentář pod příspěvkem.

„Hm tady si někdo spletl organizaci,“ poznamenal komentující trefně. Sajad měl totiž bojovat pod střechou organizace RedFace, kdežto Benda je hýčkaným pokladem Clash of the Stars a prozatím se nenechal zlanařit ani jednou z největších profesionálních MMA organizací – polskou KSW. Benda je své domovské organizaci zkrátka věrný až za hrob.

To ale není žádné tajemství. Karlos se loajalitou ke Clashi nijak netají a je velmi nepravděpodobné, že by se rozhodl někam přejít, a když už, muselo by jít nejspíš o profi ligu, a tak se nedá předpokládat, že by Clashi zahnul zrovna s RedFace. Že by šlo ze strany Hulka o snahu na sebe skrze oblíbeného zápasníka Clashe upozornit?

➤ Čtěte také: KrutoHanka a Luktuma se v Thajsku neflákali. Dali si i drsný trénink s Vémolou

„Pokud moji výzvu přijme, tak ho jen zmlátím a zlomím. Pokud bude váhat, tak ho donutím brečet a zostudím ho před celou halou i rodinou. Rád bych s ním měl online hovor nebo setkání, aby věděl, že to myslím vážně. Musím se mu podívat do očí a zjistit, jestli proti mně zvládne vůbec stát,“ prohlásil Gharibi pro Top-Fight.cz.

Z Hulkových slov se zdá, že pokud by Benda kývnul na setkání (ať už by proběhlo tváří v tvář či online), mohlo by se také stát, že by Hulk usoudil, že Benda proti němu stát vůbec nezvládne a mohl by se začít ze společného souboje vykrucovat, jak ukázal už v minulosti. Takový scénář se však zatím zdá jen jako Gharibiho zbožné přání.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Valášek vs. Kotlár

VIDEO: „Takovou ti šlehnu, že ztratíš rozum!“ vzkazuje Kotlár Datlovi

Jarda Kotlár a Marek Valášek si to spolu koncem října rozdají na holé pěsti.👊🏼 Napětí mezi nimi však houstne už teď. Co Kotlár Datlovi...

Karlose Bendu zřejmě uvidíme v KSW

Karlos Benda prozradil detaily o KSW. Kdy ho uvidíme na eventu polské organizace?

Karlos Benda nedávno šokoval zprávou, že byl oslovený polskou KSW.💪 Kotlárobijec prozradil, jak to celé vzniklo a kdy ho v organizaci...

Michaela Miss Problem Dostálová

Miss Problem se opřela do Novotného a Oktagonu. Proč je jí lépe v Clashi?

Miss Problem čeká v šestém turnaji Clash of the Stars boj s Hankou Gelnárovou.💪Dostálová přiznala, proč je jí lépe v Clashi než v Oktagonu.