Karlos Benda prozradil detaily o KSW. Kdy ho uvidíme na eventu polské organizace?

Karlos Benda nedávno šokoval zprávou, že byl oslovený polskou organizací KSW, kde bojují například Leo Brichta nebo Viktor Pešta. Kotlárobijec prozradil, jak to celé vzniklo a kdy ho v organizaci nejspíš uvidíme.

Karlose Bendu zřejmě uvidíme v KSW Foto: Clash of the Stars

Karlos Benda: Je to pro mě obrovská čest

Polská KSW patří bez pochyb mezi největší a nejprestižnější světové MMA organizace a pro mnohé tuzemské bojovníky je to jeden z nejčastějších cílů. V současné chvíli tam koneckonců bojuje například Leo Brichta, Viktor Pešta nebo Michal Martínek.

V každém případě se jedná o organizaci profesionálních bojovníků, a proto mnohé překvapila zpráva, že KSW oslovila akvizici Clash of the Stars Karlose Bendu. Vsaďte si na Bendův nadcházející zápas a získejte bonus zdarma

Napadá vás proč? Benda trénuje MMA pouhý rok a půl a zatím nečelil žádnému skutečně nebezpečnému soupeři, nicméně v Polsku už má zřejmě fanouškovskou základnu. Koncept organizace s bizarními duely koneckonců pochází právě z Polska a o Bendovi se zde nejspíš mluví víc než o kterémkoli bojovníkovi českých profi organizací.

„Máme výlet a najednou mi přišlo z cizího čísla na whatsapp zpráva v anglickém znění, že mě zdraví, představil se a že je to někdo ze členů KSW a jestli bych nechtěl mít právě teďka na eventu, který bude v České republice zápas,“ prozradil Benda na svém Youtube kanále.

Po chvilce pochyb a váhání se nakonec rozhodl odepsat a ke svému překvapení zjistil, že nabídka je myšlená vážně. Organizace mu prý rovnou odhalila případného soupeře, který sice nemá v MMA žádné velké zkušenosti, jde prý ale o polskou legendu v zápasech bare knuckle.

„Byl to zabiják jako k**va, ale ani na vteřinu jsme neváhal a okamžitě jsem odpověděl, že to je pro mě ohromná čest,“ přiznal Benda. Nakonec do toho však hodilo vidle Clash of the Stars. „Na tento event, Karlos, nemůžeš jít, protože ty dva eventy mezi sebou jsou pár dní,“ dostalo se Karlosovi odpovědi od Clashe.

„Hodně jsem byl zklamanej,“ přiznal Karlos. „Mě to zklamalo, ale ten důvod byl pochopitelnej. (...) Bylo mi řečeno tohle: Teďka tě pustit nemůžeme, ale jsme s nimi v kontaktu a na příští rok by se to pořešilo,“ dozvěděl se Benda.

➤ Čtěte také: Miss Problem se opřela do Novotného a Oktagonu. Proč je jí lépe v Clashi?

„První, co mě napadlo, bylo: hele sorry, já do toho teďka prostě jdu, protože kdo ví, jestli dostanu takovou nabídku příště (...), ale vystřízlivěl jsem velice rychle, protože pravda je taková, že to díky klukům z Clashe a díky Clash of the Stars jsem se teďka dostal do takové pozice,“ připustil Karlos.

„Zřejmě by příští rok tady měly být dva eventy KSW, čili dva galavečery, takže na jednom z nich bych se já – proti tomu samému soupeři nebo už jinému – mohl objevit a mohli byste mě tam vidět,“ odhadoval Benda.

Celé vyjádření Karlose Bendy můžete zhlédnout v následujícím videu:

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Michaela Miss Problem Dostálová

Miss Problem se opřela do Novotného a Oktagonu. Proč je jí lépe v Clashi?

Miss Problem čeká v šestém turnaji Clash of the Stars boj s Hankou Gelnárovou.💪Dostálová přiznala, proč je jí lépe v Clashi než v Oktagonu.

B4THECLASH

Satnady promluvila o záchytce, Max Green o napadení, Le Sy o Bejrově útěku do Egypta

Na dalším B4THECLASH to vřelo jako obvykle💥, probíraly se nejen spory mezi zápasníky, ale také kotrmelce a nepříjemnosti z jejich osobního...

Jarda Kotlár vs. Marek Valášek

Datel nemá KO úder. Jarin umí využít váhu. Karlos Benda predikuje duel Kotlár vs. Datel

Jardu Kotlára s Markem Valáškem čeká souboj holých kloubů.👊 Jak vidí tenhle zápas Karlos Benda a na koho by si vsadil spíš?💥