KrutoHanka a Luktuma se v Thajsku neflákali. Dali si i drsný trénink s Vémolou

KrutoHanku a Luktumu čeká 28. října zápas a přípravu rozhodně nebrali na lehkou váhu. Pro nové zkušenosti si dojeli až do Thajska, kde potrénovali mimo jiné také s českým Terminátorem.

Luktuma a KrutoHanka trénovali s Terminátorem Foto: instagram/hanka_gelnarova

CotS6: Luktuma o titul a Hanka s profíkem

Luktumu a Hanku Gelnarovou čeká koncem října další zápas, avšak ne jen tak ledajaký – Luktuma bude bojovat o titul a KrutoHanka si to rozdá s profesionální zápasnicí Míšou Dostálovou. Holky čeká souboj pod pravidly Undergroundu, a tak půjde o zápas hlavně v postoji. Míša je přebornicí v boji na zemi a speciální pravidla by měla vyrovnat síly. Vsaďte si na svého favorita a získejte bonus zdarma

Hanka s Lukášem tak chtěli dát do přípravy maximum a rozhodli se společně jet trénovat na to nejpovolanější místo – do Thajska. Na nějakou dobu se jim stal útočištěm bojovníkům i fanouškům MMA dobře známý Tiger Gym, kde trénuje i světová elita.

„V Tigeru je to takový složitější, jelikož tam trénujou takový hvězdy, jako je třeba Shevchenko a takhle, tak se tam nedá moc natáčet,“ vysvětloval Luktuma ve vlogu z Thajska.

„Proč Tiger Gym? Tiger Gym, protože víme, že sem jezdí ta největší špička trénovat. Tady najdete úplně všechno: box, muay thai, bjj, wrestling, prostě fakt úplně všechno. A hlavně je tady ten gym fakt vyhlášenej, jeden z nejlepších, a ještě to vedro, chtěli jsme si to zkusit, jaký jsou tady ty podmínky na to trénování,“ prozradil Luktuma.

„S trenéry je to stejný jako v Česku, jak kterej, některej je tady přísnější, někteří jsou milejší. Ti starší jsou takoví přísnější, ráznější, ale je tady i dost milých trenérů, je to takový mišmaš,“ dodal.

Kromě neustálého boje s exotickým hmyzem KrutoHanka a Luktuma bojovali i se sebou samými, když museli zmobilizovat veškeré síly, aby přežili drsné tréninky s místními. Hanka například jela nácviky s mladým Thajcem, od kterého mimo jiné inkasovala koleno do obličeje.

„Má sílu, jak kdyby vážil sto dvacet kilo,“ prozradila vyčerpaně během tréninku. „Máme za sebou půlku tréninku, takže ještě hodinu, já už jsem k***a promočená, jak kdybych na sebe nalila litr vody. (...) A dostala jsem koleno tady do ksichtu, možná tady bude bebí,“ posteskla si se smíchem.

Není nad to, když během přípravy narazíte na Terminátora

Jednou z největších zkoušek však byl pro dvojici trénink s českým Terminátorem Karlosem Vémolou. Ten se v Thajsku shodou okolností připravoval na zápas s Pavolem Langerem.

Hanka s Lukášem Karlose odvážně oslovili, když jim odpadl trénink, jestli by se jich coby zkušenější kolega neujal. Karlos neváhal a ukázal mladým zápasníkům, jak má vypadat správný trénink – a žádný med to nebyl, Terminátor dal bojovníkům pořádně zabrat.

„Myslím, že dobrý, snažej se,“ prohlásil po tréninku Karlos. „Já jsem pro každýho, kterej se snaží trénovat a posunovat. Lukášovi se teda ta fýza moc nelíbila, silově je na tom hodně špatně na to, že jde s Grznárem, to je jeho největší slabost, tak by měl spíš těžit z té síly, ale rychlost produkuje sílu, takže jsem mu všechno dával lehčí, aby jel rychlejš,“ prozradil Vémola.

„Ta jeho fýza není nic moc, a jestli jde s Filipem titulovej zápas a chce vyhrát, tak musí máknout. Hanka překvapila, Hanka byla dobrá,“ zhodnotil Karlos společný trénink, na kterém proháněl i svého svěřence Rendyse (René Blahovský), kterého v Clashi čeká zápas se Žralokem. „A René, to je náš René, ten je línej, na toho musím šlapat, ale myslím, že se taky snaží,“ smál se Karlos.

Hanka s Lukášem kemp v Thajsku přežili a vrátili se do Čech, aby pokračovali v přípravě v domácím prostředí, ale speciální soustředění jim prý prospělo. „Věřím, že mi to dalo hodně, že to ještě vypiluju v Česku, ale že budu moct říct, že jsem do toho dala maximum,“ shrnula Hanka.

„Určitě jsem se tady zlepšil víc v postoji, protože já jsem nikdy třeba nekopal, což si myslím, že jsem dost vylepšil,“ prozradil své dojmy Luktuma. Uvidíme tedy, jak dvojice zhodnotí své nové dovednosti koncem října v kleci.

Celé video z Thajska můžete zhlédnout zde:

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Jaký je vysněný soupeř Karlose Bendy?

Karlos Benda prozradil, kdo je jeho vysněný soupeř. Odpověď vás asi překvapí

Bendu čeká velmi neobvyklý zápas se třemi soupeři.⚔️ Karlosův vysněný zápas však vypadá jinak. S kým by se jednou rád potkal v kleci?

Tadeáš Mawar Růžička

Tadeáš Růžička: Není nic, za co bych měl jít sedět. Nikoho jsem neznásilnil ani nezabil

Případ Tadeáše Růžičky je stále v řešení. Pro Mawara se zatím nic moc nemění. On sám navíc nemá pocit, že by udělal něco, za co by měl jít...

Michaela Miss Problem Dostálová

Miss Problem se opřela do Novotného a Oktagonu. Proč je jí lépe v Clashi?

Miss Problem čeká v šestém turnaji Clash of the Stars boj s Hankou Gelnárovou.💪Dostálová přiznala, proč je jí lépe v Clashi než v Oktagonu.