Tadeáš Růžička: Není nic, za co bych měl jít sedět. Nikoho jsem neznásilnil ani nezabil

Případy Tadeáše Růžičky jsou stále v řešení. Zatím se ale zdá, že pro Tadeáše se nic nemění, v listopadu ho čeká zápas a mluví se o tom, že ho nic strašného nečeká.  Sám Tadeáš navíc nemá pocit, že by udělal něco špatného.

Tadeáš Mawar Růžička Foto: RFA

Nikoho neznásilnil ani nezabil, tak za co by měl jít sedět?

Tadeáš Růžička je sice vyšetřovaný rovnou ve dvou případech, jak se však ukázalo během rozhovoru s Tomášem Řepkou (pro jeho podcast Red Card), Tadeáš má za to, že není důvod, aby skončil za mřížemi – nikoho přece neznásilnil ani nezabil.

„Přece jenom, neznásilnil jsem dítě, nezabil jsem dítě, nikoho jsme nezabil, zvířata jsem netýral. Nepřijdu si jako veřejný nepřítel nebo nebezpečná osoba, co se nemůže nikde pohybovat a musí být zavřená (zdroj: eXtra.cz),“ hájil se Růžička.

Ať už si ale obviněný bojovník myslí cokoli, jeho pohled na věc zřejmě podporují i jisté okolnosti – stopka v zápasení, kterou mu daly v podstatě veškeré organizace, totiž netrvala moc dlouho a IAF se společně s RFA rozhodly nechat Mawara v listopadu nastoupit, jako by se nechumelilo.

Promotéři organizací naznačili, že podle jejich zákulisních informací Tadeášovi žádný velký trest nehrozí, a proto se údajně rozhodli dát mu druhou šanci. „Dokud není odsouzený, my ctíme presumpci neviny. Já jsem se několikrát bavil s jeho právníkem a dle něj nic takového – tedy odsouzení – Mawarovi nehrozí,“ nabídl svůj názor na věc Marhanský v rozhovoru pro Kaocko.cz.

V podstatě totéž prohlašuje i sám Růžička: „Upřímně, podle faktů a všeho, z čeho jsem obviněnej, bych neměl jít sedět. Ale sám Bůh ví, jak to bude. Opravdu nevím,“ prohlásil Růžička.

➤ Čtěte také: Tadeáš Růžička si ze své situace nic nedělá. Přetvářka, nebo naprostá ignorance?

„Kdyby to tak mělo přinejhorším být, tak by mě to mrzelo hlavně kvůli rodině. Já sám bych to nějak přežil, jsem teď v nejlepších letech, tak je to prostě škoda, obzvlášť za něco, za co si nemyslím, že bych měl jít sedět,“ přiznal svůj postoj Tadeáš.

Tadeáš znovu nastoupí v listopadu

První šok veřejnost zažila, když organizace IAF a RFA oznámily, že nejenže pro jeden turnaj spojí síly, ale navíc zařadí do programu právě Růžičku. Více čtěte zde: RFA a IAF šokují hned dvakrát, netradičně se spojí a vzkřísí vyšetřovaného Růžičku

Oba promotéři prohlásili, že ctí presumpci neviny, přesto se na ně snesla sprcha kritiky, mimo jiné za to, že alespoň nepočkali do konce vyšetřování. Petr „Píno“ Ondruš však argumentoval tím, že Růžička je pro ně především výborný sportovec.

„Tadeáš u nás na IAF 1 zápasil s Vladem Lengálem a jsem strašně rád, že se vrací na kartu, kterou spolupořádáme. Ať už je to jakkoli, tak je to za mě sportovec a toho bychom se měli všichni držet.“ V tom ho podpořil i Marhanský, který prohlásil, že Růžička si tuhle šanci po sportovní stránce zaslouží.

Růžička by tedy měl zápasit ve spojeném turnaji, který se 11. 11. odehraje v pražské UNYP aréně. Proti Tadeášovi nastoupí slovenský bojojvník Jacob Mikula, který s Růžičkou svede souboj o pás šampiona do 70 kilogramů dle postojářských pravidel Real Fight.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se u online sázkové kanceláři Betano

BETANO - získej bonus až 3 000 Kč + 500 Kč

Dokonči snadno a rychle online registraci a získej 500 Kč zdarma. Navíc na tebe čeká možnost získat další bonus ke vkladu až 3 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Tadeáš Růžička a zvrat v případu

Konečně zlom v kauze Růžička! „Bez oběti není případ“ už je minulostí

Kauzu Mawar sleduje snad každý. A Tadeáš nepolevuje a sytí veřejnost jedním průšvihem za druhým.🚩 Teď údajně došlo ke zlomu ve...

Tadeáš Růžička je v pořádném maléru

Novinky v Růžičkově kauze: Policie už vznesla obvinění. Jaký trest Mawarovi hrozí?

V nechvalně známé kauze Tadeáše Růžičky vypluly na povrch nové informace. Policie problémového zápasníka obvinila ze dvou závažných...

Tadeáš Růžička během zápasu

Mawar dál pálí ostrými: „Lidi jste ovce, já motivuji velkou populaci lidí už přes 10 let“

Tadeáš Růžička vzkázal kritikům přes svůj Instagram několik peprných slov. Podívejte se na jeho nejnovější reakci.