Malej Zmijozel se nezdá! Udělá několik dřepů i s Brichtou na zádech

Malýho Zmijozela čeká koncem října jeho druhý zápas v Clashi. V kleci se utká s MaxGreenem a přípravu nepodceňuje. Už teď je silnější, než se zdá, a MaxGreena rozhodně čekají perné chvilky.

Malej Zmijozel má neskutečnou sílu Foto: Facebook/Clash of the Stars

Malej Zmijozel do toho šlape naplno

Malýho Zmijozela v říjnovém turnaji Clash of the Stars uvidíme už podruhé, tentokrát se postaví proti stálici Clashe MaxGreenovi. Svého prvního soupeře Petra „Obra“ Marka porazil v prvním kole na TKO a s tréninkem od té doby nepolevil – MaxGreen se má rozhodně čeho obávat. Vsaďte si na svého favorita šestého turnaje Clash of the Stars a získejte registrační bonus zdarma

Vsaď si na MMA - aktuální kurzy ZDE

„Mám dva gymy v Třebíči. Trénuju v oktagonu v Třebíči nebo potom s mým osobním trenérem Péťou Bajgarem. On je u speciální zásahovky (...), vyhrál i amatérský box v Třebíči za jeho let, takže já jsem spokojenej,“ prozradil Malej Zmijozel v podcastu Lea Brichty.

„To, co mě naučil, jsem předvedl v prvním zápase, myslím si, že jsem tam toho předvedl dost, co umím, a těším se na druhej, to vám ukážu ještě víc,“ lákal ranař (vlastním jménem Dominik Radl). Jak v podcastu zaznělo, i MaxGreen se pečlivě připravuje, dokonce začal navštěvovat známý pražský Spejbl Gym.

„On (MaxGreen) teď dva dny kalil a já jsem cvičil,“ smál se Malej Zmijozel. „Ale tady v tom sportu zase bacha, přijde jedna dobrá...,“ zvážněl Dominik. Leo Brichta má v každém případě jasno: „Myslím si, že tenhle ten fight bude jednostranná záležitost pro tebe, protože vím, jak svědomitě se připravuješ,“ prohlásil.

V prvním zápase Clashe nastupoval Malej Zmijozel proti soupeři se stejným výškovým handicapem, tentokrát ho bude od protivníka dělit něco kolem dvaceti centimetrů. „Co já vím, tak on má sto šedesát něco a já mám metr čtyřicet tři, dvacet čísel, o hlavu. Ale když sme stáli na tom staredownu, tak takhle to mám tak akorát na bradu,“ pochvaloval si Dominik.

Bojové sporty Malého Zmijozela lákaly vždycky. Clash nabídl cestu

„Lákalo mě to hodně, mě to bavilo už dřív tady ty sporty. A teď se objevila organizace, kde bych se mohl ukázat, kde nehrajou na to, že jsem malej. A já si už tak nějak podvědomě říkal: hele, určitě se někdy ozvou, když vyšla jednička, dvojka, já jsem tehdy vystřelil na tom Twitteru a to už tak nějak jsem se zapsal do povědomí a už jsem si říkal, že by se někdy mohli ozvat a jak se ozvali, že vypadl soupeř proti Obrovi, tak jsem do toho hnedka šel,“ popsal Malej Zmijozel své začátky v Clash of the Stars.

„Byl to pro mě win win – byl covid, to jsme byli doma zavřený, potom jsem se přestěhoval, našel jsem si holku, najednou jsem měl osmdesát kilo a jak přišli tady s tím, tak říkám: pecka, to by byl double win pro mě, že něco shodím,“ přiznal v tuhle chvíli šestašedesáti kilový Zmijozel.

Jakmile v podcastu došla řeč na váhu, zjistili, že Malýho Zmijozela a Lea Brichtu moc kilo nedělí a rozhovor se nakonec zvrhnul v improvizovaný trénink. Malej Zmijozel si vzal Lea Brichtu doslova na ramena a s jeho sedmdesáti čtyřmi kily udělal několik dřepů.

➤ Čtěte také: V Clashi bylo zase veselo! Vzduchem lítaly skleničky a atmosféra se dala krájet

Je zřejmé, že Malej Zmijozel je do zápasu více než připravený a soupeři MaxGreenovi v tuto chvíli nezávidí ani profesionální zápasník Leo Brichta. Co nového nám Dominik Radl předvede v kleci, budeme moci sledovat už 28. října.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Na tento zápas bohužel nedojde

Clash of the Stars hlásí nepříjemnou ztrátu. Na očekávaný ženský duel nedojde

Měl to být po sportovní stránce jeden z vrcholů nadcházejícího turnaje Clash of the Stars. Zranění ale bohužel hodilo organizátorům do...

Sajab Gharibi neboli Íránský Hulk

Íránský Hulk chce prý do klece Bendu. Skutečná výzva, nebo marketingový tah?

Íránský Hulk, jehož jsme měli vidět v druhém turnaji Red Face, by si prý rád podal Karlose Bendu.💪 Má to ale pár háčků...

První galavečer RedFace

Kafuu se vrátí do klece! Booty Slap ale nečekejte, podle všeho půjde o jinou disciplínu

Zdálo se, že Kafuu, hvězdu platformy OnlyFans, jen tak v kleci neuvidíme. Teď však změnila názor a podle všeho organizaci kývla na další...