Kafuu se vrátí do klece! Booty Slap ale nečekejte, podle všeho půjde o jinou disciplínu

Zdálo se, že Kafuu, hvězdu platformy OnlyFans, jen tak v kleci neuvidíme. Teď však změnila názor a podle všeho organizaci kývla na další souboj. Tentokrát ale zřejmě nepůjde o žádné plácání přes zadek...

První galavečer RedFace Foto: Facebook/RedFace

Kafuu se vrátí do klece RedFace

Jedna z nejznámějších tvůrkyň obsahu pro dospělé, působící především na platformě OnlyFans, Anna Hamannová (známá spíše pod pseudonymem Kafuu) se má v prosinci podle všeho znovu objevit v turnaji RedFace.

Po předchozím duelu, v němž se Kafuu společně se soupeřkou v prvním turnaji organizace poměřily v plácání po zadku, Anna v mnoha rozhovorech prohlásila, že návrat do klece jen tak neplánuje, ale opak je nakonec pravdou. Rozdíl by však měl být v disciplíně. O oblíbený booty slap tentokrát nepůjde.

„Máte se opravdu na co těšit, protože něco takového tu ještě nebylo,“ láká šéf organizace Petr Diviš v rozhovoru pro eXtra.cz. V jaké disciplíně se tedy Kafuu přesně představí, si organizace zatím nechává pro sebe, ale už fakt, že Kafuu to přimělo změnit názor, vypovídá o tom, že opravdu půjde o něco speciálního.

Na co přesně blonďatá hvězda známé platformy kývla, se můžete jít na vlastní oči podívat už 9. 12., kdy organizace RedFace pořádá svůj třetí turnaj, který proběhne stejně jako ty předchozí v UNYP aréně.

Kafuu v prvním turnaji – neobvyklá disciplína booty slap

Kafuu se v prvním turnaji se soupeřkou utkala v něčem, co v Čechách do té doby nemělo obdoby. S Peťulkou poměřily síly v disciplíně zvané booty slap. Souboji dělal rozhodčího Robert Rosenberg, který po pár extra kolech připsal vítězství Kafuu, která na pozadí kolegyně nadělala větší demage.

Hned po prvním turnaji byla Kafuu vyzvána do dalšího souboje, tentokrát ale do běžného zápasu MMA, který Hamannová razantně odmítla„Už jsem to říkala v mnoha rozhovorech, když se mě ptali třeba na Clash of the Stars. Několikrát jsem zmínila, že do toho já nejdu. Zkrátka nejsem holka, co se pere. Je mi líto, že si musíš najít jinou,“ odpověděla bez vytáček vyzyvatelce.

Právě to dělá z nadcházející disciplíny jemné blondýnky ještě větší záhadu. O již ozkoušené plácání po zadečku nepůjde, protože tu by organizace mohla s klidem přiznat, o zápas v MMA nejspíš dle reakce na výzvu také ne. Organizace navíc avizuje, že půjde o něco, co tu ještě nebylo. Uvidíme tedy, co si pro nás RedFace s Kafuu připravily. Snad organizace brzy nabídne alespoň nějaké indicie.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se u online sázkové kanceláři Betano

BETANO - získej bonus až 3 000 Kč + 500 Kč

Dokonči snadno a rychle online registraci a získej 500 Kč zdarma. Navíc na tebe čeká možnost získat další bonus ke vkladu až 3 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Robert Rosenberg je jednou z nových tváří Red Face

Nová organizace Red Face se transformuje na MMA zápasy. Jaká jména ulovila?

Koncept fackované nevyšel, organizace Red Face to ale nevzdává. Po nepovedeném začátku je tu nový termín prvního turnaje a celá řada...

Gábora Borárose možná uvidíme v RedFace

Boráros v RedFace? Gábor se zřejmě hodlá vrátit do klece za každou cenu

Gábor Boráros už je bez boje zřejmě příliš dlouho, a tak vymýšlí způsoby, jak se znovu dostat co nejdřív do klece. Možná ho uvidíme i v...

Ondřej Novotný

Kdo spolupracuje s RedFace, má stopku v Oktagonu. Musíme nastavit hranice, říká Novotný

Mezi tuzemskými organizacemi Oktagon MMA a RedFace vládne už nějakou dobu napětí.⚡️ Oktagon se teď rozhodl dát jasně najevo svůj postoj.💥