Mawara se zastali i někteří novináři. Tentokrát je to kachna! říkají svědci

Po tiskovce IAF a RFA se jakoby odnikud vynořila další údajná kauza Tadeáše Růžičky. Tentokrát ale vše bylo nejspíš trochu jinak. Své k tomu řekli nejen promotéři, ale i další, kdo se tiskovky účastnili.

Tadeáš Mawar Růžička Foto: RFA

Tajemné svědectví o opilém Růžičkovi a hon na čarodějnice

Podle svědectví člověka, jenž si nepřál být jmenován a který se rozhodl svůj údajný zážitek s Mawarem sdílet se serverem Top-Fights.cz, hrály ve všem hlavní roli alkohol, spousta agrese a hozená flaška.

Tadeáš Růžička se měl prý opít už před tiskovou konferencí organizací IAF a RFA a vše pak mělo vyvrcholit agresivním chováním a hádkou s promotéry Petrem Pínem Ondrušem a Borisem Marhanským.

„Růžička si to namířil do Louis Vuitton obchodu, kde si koupil nějaké velice drahé zboží a zbytek peněz šel rozfofrovat do kasina. Pak ovšem, nejspíš už pod vlivem alkoholu, ztratil své nakoupené zboží a začal dělat problémy a byl agresivní,“ uvedl tajemný zdroj pro Top-Fight.cz.

Nebýt prý zásahu Patrika Záděry, jenž měl Růžičku na tiskovku přivézt, byl by se Tadeáš ani nedostavil. Celá tiskovka pak prý měla vyvrcholit Mawarovou hádkou s promotéry, kterou měl Růžička korunovat hodem lahví po jednom z nich – Petrovi „Pínovi“ Ondrušovi.

➤ Čtěte také: Tadeáš Růžička: Nenávistné komentáře mě motivují k tvrdší přípravě. Nic mě nezastaví!

Tadeáše se ale zastal i oblíbený novinář a moderátor, který fanouškům MMA pravidelně zprostředkovává novinky z UFC, Marcel Dietrich z Mixx Sports Media, jenž byl na tiskovce přítomen.

„Chtěl bych se vyjádřit k poslední mediální kauze Tadeáše Mawara Růžičky, která se měla stát na tiskové konferenci RFA a IAF v Praze ve OneClubu. Chci vám jenom říct, že to, co se píše, jsou lži. Já jsem se toho mohl zúčastnit.

Byl jsem tam jako druhý kameraman, měl jsem tu možnost s Tadeášem mluvit, seděli jsme u jednoho stolu, (...) Tadeáš nebyl vůbec agresivní, nedělal žádný bordel, nepořádek, po Pínovi vůbec nic neházel, takže tohle jsou další lži,“ potvrdil Tadeášovu verzi Dietrich.

Vyjádření údajně napadeného Ondruše

Vůči výrokům svědka se samozřejmě mezi prvními ohradil sám Tadeáš, později se ale přidávali další. Celou údajnou aféru popřel i promotér IAF Petr Píno Ondruš, po němž měl Tadeáš prý hodit flaškou.

„Nic z toho, na co jste se ptali, není pravdou. Mawar dorazil do OneClubu ještě o něco dříve, než měl a choval se zcela standardně. Vystupoval sebevědomě, ale s pokorou k soupeři. K žádnému incidentu nedošlo. Po natáčení odjel a náš tým pokračoval v natáčení dalšího rozhovoru,“ vyjádřil se Ondruš pro PrahaIN.

Tadeáš na tiskovce poslal vzkaz hejtrům:

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se u online sázkové kanceláři Betano

BETANO - získej bonus až 3 000 Kč + 500 Kč

Dokonči snadno a rychle online registraci a získej 500 Kč zdarma. Navíc na tebe čeká možnost získat další bonus ke vkladu až 3 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Mikulášek se rozhodně nechystá do sportovního důchodu

Odstavený Vašek Mikulášek avizuje útok hned na 3 tituly v různých organizacích

Baba Jaga to ani po vyhazovu z Oktagonu nehodlá zabalit. Příští rok by měl podle vlastních slov zabojovat hned o tři tituly. Podrobnosti v...

Patrik Kincl

S Vémolou jedině za pytel zlata! Ondřej Novotný vysvětlil, proč se s Kinclem nedohodli

Čekali jsme na konec jednání mezi Patrikem Kinclem, Oktagonem a Vémolou. Nakonec se překvapivě trilogie konat nebude.💥 Proč z odvety sešlo?

Jarda Kotlár Security

Kotlár poslal nenávistný vzkaz: Tvoje zuby poznají, co to je dostat pořádnou bombu!

Mezi Kotlárem a Datlem to od jejich B4THECLASH vře víc než kdykoli jindy a Jarda je odhodlaný Valáška zničit.👊 Pokud se mu to nepodaří, prý...