Kotlár poslal nenávistný vzkaz: Tvoje zuby poznají, co to je dostat pořádnou bombu!

Mezi Kotlárem a Datlem to od jejich B4THECLASH vře víc než kdykoli jindy a Jarda je odhodlaný Valáška zničit. Jestliže ale prohraje, prý skončí s MMA. Datlovi poslal nemilosrdný a nenávistný vzkaz.

Jarda Kotlár Security Foto: Clash of the Stars

Kotlár: Když prohraju, tak končím

V šestém turnaji Clash of the Stars poprvé uvidíme souboj na holé pěsti. Jarda Kotlár a Marek „Datel“ Valášek nejenže se připravují v nejvyhlášenějších pražských gymech a po boku těch nejlepších, ale také trénují bez rukavic. Který z nich bude mít odolnější klouby?

„Pokavaď prohraju, tak končím s MMA, a to myslím vážně. Protože když by mě takovejhle člověk zbil, jako je Datel, tak já bych prostě už nechtěl dál pokračovat, protože takovej šašek jako je on, když by ukončil moji kariéru, tak já bych si to vyčítal celej život,“ prohlásil Jarda v Kdo s koho.

Když se Jarda ve videu rozpovídal o jeho sporech s Datlem a jeho kamarádem Vojtou Hlaváčkem, rozčílil se a přiznal, že nebýt jeho trestné minulosti, nejraději by si s nimi vyřídil účty mimo klec.

„Já se držím, abych neudělal nějakou trestnou činnost, protože moje ruce jsou kladiva, a když zaútočím, tak je to rychlý a tvrdý, ale co si budem povídat, nemůžu udělat nic, protože mám za sebou docela velkou trestnou minulost. (...) a kdybych na takovýho šaška zaútočil, tak bych si to hned odseděl.“

sipka Clash of the Stars 6: Kotlár Security vs. Datel v zápase bez rukavic – kurzy, analýza a tip

Místo fyzického násilí mimo klec Jarda Kotlár poslal svému soupeři jasný a peprný vzkaz: „Ty sr**i za***nej, za to všechno, co jsi mi udělal, jak si mě ty chtěl ponížit na veřejnosti a s vibrátorem jsi mi tady ty věci dělal, věř mi, že až s tebou skončím, tak ty tvoje zuby uvidí moc dobře, co to je dostat pořádnou bombu. Dostaneš na držku, ty sr**i, těš se!“

Kotlár ve Spejbl Gymu a Datel trénující s Keitou

Jak moc Jarda trénuje, je těžké odhadnout, když se však natáčelo předturnajové Kdo s koho, vzal si Kotlár kameru na trénink do pražského Spejbl Gymu, kde vedle něho bouchal do pytle Tadeáš Mawar Růžička.

Jarda s holými klouby bouchal do pytle o sto šest, a trénink si podle všeho vedl sám. „Trénuju teďka často bez rukavic, aby si zápěstí zvyklo na ty těžký údery,“ popsal Jarda svou přípravu.

Oproti tomu Marek „Datel“ Valášek se chtěl učit od těch nejlepších a střihnul si trénink s nedávným držitelem dvou titulů Oktagonu Losenem Keitou, kterého – jak přiznal během B4THECLASH – hodně obdivuje.

„Je hladovej, má dobrou ránu. Doufám, že jeho soupeř ji neschytá, protože jinak usne. Takže jo, je připravenej, jak vidíte, je ready. Trénuje tvrdě a hlavně s těmi nejlepšími,“ nešetřil chválou Black Panther.

Která ze stran mluvila během předzápasových tiskovek pravdu, se asi nikdy nedozvíme, co nevidět ale budeme moci posoudit, který z dvojice má tvrdší úder a komu se vyplatí tvrdá příprava. Už 28. října budeme svědky jediného bare knuckle zápasu v Clashi.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Benda vs. Tišer, Maďar a Plzňako

Clash of the Stars 6: Benda vs. Tišer, Maďar, Plzňako – kurzy, analýza a tip

Jedním z největších taháků šestého turnaje CotS je bezpochyby bezprecedentní souboj tři na jednoho.💥 Má trio nováčků proti ostřílenému...

Patrik Žralok Hübler

Žralok prý dává od Bendy ruce pryč. „Odteď ode mě bude mít pokoj a klid,“ prohlásil

Spor Karlose Bendy a 🦈 během závěrečné tiskovky vyeskaloval v krvavé zranění.🩸 Trpělivost ale došla nejen Bendovi, Žralok prý konečně hází...

Dolari Plzňako

Dolari „Kudlanka“ Plzňako vysvětlil, proč mu homosexuálové berou sílu

Dolari Plzňako se při B4THECLASH pohoršoval nad rozhovorem Karlose Bendy a Žraloka.🦈 Proč pikantní témata berou Dolarimu životní sílu?💥