Clash of the Stars 6: Benda vs. Tišer, Maďar, Plzňako – kurzy, analýza a tip

Jedním z největších taháků šestého turnaje Clash of the Stars je bezpochyby bezprecedentní souboj tři na jednoho. Má trojice nováčků proti ostřílenému Karlosi Bendovi šanci?

Benda vs. Tišer, Maďar a Plzňako Foto: Clash of the Stars

Clash of the Stars 6: Benda vs. Tišer, Maďar, Plzňako – datum, místo a další info

Tohle svět MMA ještě asi nezažil. Organizace bizarních zápasů Clash of the Stars už nám nabídla leccos – od souboje nevidomého až po duel výškově handicapovaných – teď ale znovu zvedla laťku o něco výš. Hvězda organizace Karlos Benda se totiž utká se třemi soupeři. Vsaďte si na zápasy CotS a získejte navýšený registrační bonus u Fortuny

Vsaď si na MMA - aktuální kurzy ZDE

Nebude to doslova tři na jednoho, jelikož každý z tria se s Bendou utká zvlášť, jenže zatímco Karlos bude pomalu přicházet o energii, každý z trojice soupeřů půjde do klece čerstvý a plný sil. Jak se s tímhle úkolem Karlos popasuje a která strana má větší šance na úspěch?

Kotlárobijec vs. Tišer, Maďar a Kudlanka – kurzy, analýza a tip

Karlos Benda už je stálicí organizace, a přestože s MMA začal poměrně nedávno, je celoživotním sportovcem a ať už se pustí do čehokoli, jde do toho naplno. O tom svědčí i jeho vzkvétající kariéra.

Benda se s každým zápasem zlepšuje, a i když je Clash of the Stars známá především svou bizarností, Karlos už dlouhou dobu volá po soupeři, který by pro něho byl výzvou po sportovní stránce. To se mu ani tentokrát nepoštěstilo, ačkoli o svého druhu výzvu rozhodně jde.

Fortuna

Karlos má za sebou celkem tři MMA zápasy. V prvním z nich stanul proti profesionálnímu kick boxerovi ověnčenému tituly, Filipu Roubíčkovi. Karlosovi byla výhodou jeho váhová převaha, přesto ho Roubíček pomocí nadrilované techniky a zkušeností porazil na body.

Poté Karlos dostal do klece hromotluka Jardu Kotlára, který sice za život asi pár ran rozdal, o technice ale nemůže být řeč. To ukázal i v zápase s Bendou, za kterým se bezhlavě honil s rukama u pasu. Benda ho nechal unavit a pak ho nemilosrdně ukončil.

Ve třetím zápasu si měl Benda poradit s obřím Diegem Kotlárem. To byl podobný případ jako Jarda. Kdyby dokázal Diego Karlosovi doručit úder, možná by ho zvládl při své velikosti a váze i vypnout, jenže nepohyblivý Diego neměl proti hbitému Bendovi sebemenší šanci a zápas trval sotva třicet vteřin.

O Karlosových kvalitách svědčí i fakt, že ho nedávno oslovila polská profesionální organizace KSW. Více čtěte zde: Svalovec Karlos Benda je v hledáčku KSW! Předtím ho ale čeká těžká zkouška v Clashi

KURZY FORTUNA
Karlos Benda Maďar, Tišer, Plzňako
1.15 4.36

kurzy aktuální k 25. 10. (12:00)

Ani u jednoho z trojice není moc jasné, jaké mají přesně zkušenosti s bojovými sporty. „Zásadní je, že ani u jednoho nevím, jak jsou dobří bojovníci,“ prohlásil Benda v Kdo s koho. „Můžou překvapit, jeden z nich může být talent, může mě porazit,“ připustil.

V případě Dolariho Plzňaka můžeme věřit jen jeho slovu, že je mistrem kung-fu, které se údajně učí už od svých tří let. Dolari už od úvodní tiskovky vyhrožuje Bendovi svou smrtonosnou Kudlankou, avšak moc důvěryhodnosti při tom nebudí. „Kudlanka ten je úplně mimo, ten je, věřím, jen taková postavička komediální,“ prohlásil na Dolariho adresu Karlos.

Ladislav Tišer, žijící v Londýně, už působí o něco nebezpečněji. Tišer je velký chlap, ale z předzápasového videa Kdo s koho to nevypadá, že by se tréninku bojových sportů věnoval nějak pravidelně.

„O mistru Tišerovi jsem klasicky slyšel, že je to pouliční legenda, bitkař, kterej na ulici zabil každýho už jenom pohledem, ale vzhledem k jeho postavě si myslím, že mu dám dva tři low kicky a bude po zápase,“ odhadoval Benda. „U něho si maximálně pohlídat tvrdé, těžké údery, protože je to chlap jak hora.“

Ze záběrů z tréninku tří Bendových soupeřů se zdál nejzkušenější Dan Maďar, s nímž má Benda také největší problém a který by měl zápas otevírat. „U mistra Maďara jsem zase slyšel, že je to neuvěřitelně dobrej boxer.

Ovšem věřím, že když si budu držet odstup a budu ho okopávat, tak že dvě tři kopačky když dobře trefim, tak by taky mohlo být po zápase. A kdyby náhodou šlo do tuhého, tak ho hodím na zem,“ prozradil Benda taktiku.

Sázkové kanceláře věří více již zkušenému Bendovi. Pokud se Bendovi podaří si protivníky ohlídat a včas udolat odhodlaného Maďara, neměl by pro něho zápas představovat větší problém. Benda si je nicméně rizik vědom, a tak v přípravě pilně buduje fyzičku a trénuje na případných devět kol.

TIP: Zápas skončí v 1.–3. kole v kurzu 1.50 ➤ Vsadit u Fortuny ZDE

Tip Fortuna

Livestream (PPV) zápasu Benda vs. Tišer, Maďar, Plzňako. Kde sledovat Clash?

Clash of the Stars můžete jako obvykle sledovat skrze livestream samotné organizace. PPV (pay-per-view) zakoupíte na oficiálních stránkách clashofthestars.tv. Sledování zápasů si můžete ozvláštnit a vsadit si na některého svého favorita. Sázková kancelář Fortuna nabízí novým uživatelům speciální navýšený registrační bonus, který je možné rovnou využít k sázce.

sipka Využijte navýšený bonus 1300 Kč u Fortuny pro nové hráče

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Patrik Žralok Hübler

Žralok prý dává od Bendy ruce pryč. „Odteď ode mě bude mít pokoj a klid,“ prohlásil

Spor Karlose Bendy a 🦈 během závěrečné tiskovky vyeskaloval v krvavé zranění.🩸 Trpělivost ale došla nejen Bendovi, Žralok prý konečně hází...

Míša Miss Problem Dostálová

Míša Dostálová popsala své zatčení v Japonsku. Policii zajímaly dost zvláštní věci

Míša Dostálová je bojovnice a nositelka černého pásku v bjj🥋, ale ani to jí nepomohlo v konfrontaci s japonskou policií.🚨 Proč ji v...

Karlos Benda se stal terčem útoku žraloka Patrika

Tady končí veškerá sranda. Žralok způsobil Bendovi krvavé zranění. Ten vytasil těžký kalibr

Závěrečná tiskovka Clash of the Stars přinesla očekávané brikule. Žralok se převtělil do nadpozemského Thora a svým kladivem udeřil Karlose...