Tady končí veškerá sranda. Žralok způsobil Bendovi krvavé zranění. Ten vytasil těžký kalibr

Závěrečná tiskovka Clash of the Stars přinesla očekávané brikule. Žralok se převtělil do nadpozemského Thora a svým kladivem udeřil Karlose Bendu. Co se dělo pak? Dozvíte se v článku.

Karlos Benda se stal terčem útoku žraloka Patrika Foto: Clash of the Stars

Žralok napadl Bendu na tiskové konferenci

Známá postavička Clashe zase jednou úřadovala. Nenapravitelný žralok Patrik využil svého času na pódiu měrou vrchovatou a už po několikáté způsobil velké pozdvižení. Jeho zlobu pocítil Karlos Benda, se kterým má žralok dlouhodobé spory. V tomto případě ale žralok hodně přestřelil.

Žralok už při svém úvodním nástupu zaujal svým kostýmem. Plzeňský provokatér se totiž rozhodl vydávat za Thora a při té příležitosti si samozřejmě nezapomněl přinést legendární kladivo. A právě s ním v nestřežený okamžik na závěr své podivné řeči udeřil nic netušícího Karlose Bendu a způsobil mu krvavý šrám pod levým okem.

To samozřejmě jindy klidného Bendu pořádně naštvalo. Hvězda Clashe na po tomto incidentu neváhala a vytasila na kameru žralokovi lechtivé fotografie. Žralokovo jméno se v minulosti spojovalo s pornografií mnohokrát, tentokrát se ho ale Benda rozhodl usvědčit, což žralok zarytě odmítal.

Celá situace zřejmě bude mít dohru na sociálních sítích. Nedělní tiskovka byla protkaná prapodivnými momenty. Jeden ze soupeřů Karlose Bendy, Dolary, požádal promotéry, aby v čínštině mohl vzdát hold svému zesnulému mistrovi. Bohužel pro něj se ale v posledních dnech provalilo, že jeho čínština je pouhou změtí nicneříkajících zvuků.

Vsaďte si na Clash s bonusem u Fortuny

Rapper Icko se zastal Jardy Kotlára

Jiskry létaly i mezi účastníky závěrečné skupiny, která dorazila na pódium v pražském klubu Duplex. K překvapení všech na závěrečnou tiskovku nedorazil Jarda Kotlár, což se pro změnu vůbec nelíbilo jeho soupeři, Datlovi.

Icko se ještě před telefonickým spojením s Jardou pustil do Datla a vyčetl mu, že na B4theclash propálil Jardovo tajemství. Datel se snažil celou situaci vysvětlil, ne u všech se ale jeho řeč setkala s pochopením. Celou tiskovku si můžete pustit ze záznamu ve videu níže:

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Malej Zmijozel vs Max Green

Fortuna a kurzy na Clash of the Stars 6. Na koho se nejvíce sází a kdo je největší outsider?

Rostoucí zájem o bizarní zápasy zaznamenávají také sázkové kanceláře. U Fortuny již v tuto chvíli najdete kompletní kurzovou nabídku...

Fortuna pořádá soutěž o lístky na Clash of the Stars 6

SOUTĚŽ: Vyhrajte lístky na vyprodaný turnaj Clash of the Stars 6 s Fortunou

Sázková kancelář Fortuna si připravila soutěž o vstupenky na beznadějně vyprodaný galavečer Clash of the Stars 6. Pravidla jsou velmi...

B4THECLASH

Takhle se ochranka Clashe ještě nenadřela! Snejks dělal kotouly a Sajmonos přišel o kalhoty

Tentokrát byl B4THECLASH skutečně vyhrocený, stůl se převracel o sto šest. K vidění byl akční kotoul, roztržené kalhoty a čistááá...