Takhle se ochranka Clashe ještě nenadřela! Snejks dělal kotouly a Sajmonos přišel o kalhoty

Tentokrát byl předzápasový B4THECLASH skutečně vyhrocený, stůl se převracel o sto šest a k vidění byl akční kotoul, roztržené kalhoty a nekonečná čistááá fantaaazia.

B4THECLASH Foto: Clash of the Stars

Divoký Snejks, Sajmonos bez kalhot, Huhu a věčná čistááá fantaaaazia

Dnešní předzápasový B4THECLASH byl nejspíš jeden z nejvyhrocenějších. I obvykle ledově klidný Tomáš Linh Le Sy očividně se svými bojovníky už trochu ztrácel trpělivost a snažil se nejen uklidňovat vášně, ale také celé vysílání popohnat. Vsaďte si na svého favorita a získejte registrační bonus zdarma

Vsaď si na MMA - aktuální kurzy ZDE

Největším průšvihářem večera byl Snejks, který byl tak divoký a výbušný, až začalo přítomné osazenstvo spekulovat, jestli se před vysíláním něčím neposilnil. Pokud ano, šlo rozhodně o něco povzbuzujícího, jelikož Snejks v jednu chvíli udělal doslova kotrmelec přes stůl.

Ochranka musela být skutečně ve střehu, protože tak jak se do sebe soupeři obvykle pustí jednou, možná dvakrát za večer, Snejks byl jako utržený ze řetězu a zkrátka neposeděl. Když se v jednu chvíli neřízeně řítil na svého naproti sedícího soupeře, Sajmonos si přitom nechtěně roztrhl kalhoty.

Druhý pár soupeřů Huhu a Kobra se tentokrát kvůli zdivočelému Snejksovi nedostali moc ke slovu, Kobra ale své fandy nezklamal a mnohokrát zaznělo jeho typické: Čistááá fantaaaazia.

Nejdivočejší B4 a předčasné ukončení

I samotný Tomáš Linh Le Sy označil právě tento B4THECLASH za pravděpodobně nejdivočejší vůbec. Snejks byl natolik neukočirovatelný, že se ve chvíli, kdy se Snejksovi během jednoho z jeho mnoha výpadů podařilo zřejmě rozbít mikrofon, promotér rozhodl raději vysílání ukončit dříve.

Ochranka společně s Le Sym dali stranou stůl a židle, aby mohly rychle proběhnout staredowny, nikdo z nich ale zřejmě nečekal, že Snejks využije prázdného prostoru a začne před kamerou dělat akrobatické kousky – Snejkse zkrátka už nešlo nechat bez dozoru.

➤ Čtěte také: Clash of the Stars 6 datum, účastníci, zápasy, kurzy, výsledky, online livestream

Ani staredown Snejkse a Sajmonose dle očekávání neproběhl v klidu, ve srovnání s děním celého večera už šlo však jen o slabý odvar. Možná o něco vyhrocenější staredown měli kupodivu Huhu a Kobra.

Celé vysílání můžete vidět zde:

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Veronika Zajícová se představí v Clashi

Clash of the Stars tasí eso z rukávu! Dojde na pikantní ženský duel, kde je to hodně osobní

Řady organizace Clash of the Stars se rozšiřují o dobře známé jméno. Michaela "Miss problém" Dostálová má novou soupeřku, se kterou má...

Leo Brichta

Brichta bomby v důchodu? Leo a jeho slova o konci kariéry. Nadsázka, nebo plán?

Leo Brichta vybojoval v Třinci jediné české vítězství a vypadal šťastně, přesto mluvil o nespokojenosti z výkonu a možném konci kariéry.

B4THECLASH

B4THECLASH aneb breptající Žralok, Vémolův Rendys a hašteřivá Zajícová s Miss Problem

Čtveřice bojovníků Clash of the Stars se tradičně sešla jednoho stolu. Dohadování bylo tak nekonečné, že se jednalo o nejdelší B4THECLASH...