B4THECLASH aneb breptající Žralok, Vémolův Rendys a hašteřivá Zajícová s Miss Problem

Čtveřice bojovníků Clash of the Stars se tradičně sešla u jednoho stolu. Dohadování bylo tak nekonečné, že se jednalo o nejdelší B4THECLASH vůbec. Žralok toho napovídal hodně, Rendys o něco méně, o největší zábavu se ale postaraly holky. Co si Zajícová s Miss Problem vyčítaly stále dokola?

B4THECLASH Foto: Youtube

Miss Problém vs. Zajícová

Zápasnice Veronika Zajícová přebrala štafetu po zraněné Hance Gelnarové a prvně se představila během B4THECLASH, kde to mezi ní a Michaelou Dostálovou více než vřelo. Děvčata si div nevyčetla i nos mezi očima a jejich rozprava byla tak nekonečná, že i Rendys se chvilkama bezmocně chytal za hlavu. Vsaďte si na svého zápasy Clash of the Stars a získejte registrační bonus zdarma

Vsaď si na MMA - aktuální kurzy ZDE

Je celkem pochopitelné, že Clash sáhl právě po Veronice. Zajícová s Dostálovou mezi sebou mají spory už velmi dlouho. Miss Problem totiž tvrdí, že Zajícová zveličovala zásluhy za výhru, která nebyla vzhledem k počtu soutěžících a okolnostem relevantní.

„Lidi řešili to, že vycházely články: Zajícová vybojovala druhé místo na mistrovství Evropy. (...) Takže zaprvé prala ses v kategorii, kdes neměla co děla, nebylo to žádné mistrovství Evropy, vycházely o tom oslavný články.

Proto mě všichni kontaktovali, protože byli na****ý, že jezdí na turnaje, mají opravdové úspěchy a nikde se o nich nepíše, ale píše se o Zajícový, která prohrála zápas, vyhrála druhé místo ze dvou, z obyčejnýho turnaje si udělala mistrovství Evropy,“ vysvětlila Dostálová.

Tenhle problém děvčata probrala horem dolem už na sociálních sítích, kde si toho napsaly skutečně hodně, přesto se tématu zdatně pověnovaly i během B4THECLASH, které se díky tomu zapsalo svou délkou do historie.

Není překvapením, že se ničeho moc nedobraly, protože Zajícová ze sebe podle Miss Problem dělá větší fighterku, než je, a za jejím úspěchem stojí snaživý tatínek a účinné promo, Dostálová zase podle Zajícové akorát závidí.

Děvčata naštěstí udržela veškerý konflikt ve verbální rovině, a i když jednomu šla z jejich hašteření hlava kolem, udržely své dohady v rámci relativně slušných mezí (ve srovnání s jinými zápasníky Clash of the Stars). Dokonce i jejich první staredown proběhl bez problémů.

Gelnarová ve vysílání

Zajícová však dosáhla zdánlivě nemožného, spojila někdejší soupeřky Miss Problem a Hanku Gelnarovou. Tyhle dvě spolu nikdy neměly problém, zdá se však, že společné nepochopení pro Veroniku je vyloženě spojilo.

Hanka v tuhle chvíli paradoxně nefandí soupeřce své soupeřky, jak by se dalo očekávat, je to přesně naopak. S Míšou Dostálovou ohledně Zajícové sdílí názor natolik, že měla potřebu zavolat do vysílání.

„Míšo, doufám, že vyhraješ a že si to spolu pinkneme co nejdříve,“ začala Gelnarová. „Zaslechla jsem, že by se mnou možná Verča chtěla mít zápas, já bych si ho s Verčou určitě dala, ale asi jinde než v Clashi,“ avizovala Hanka.

„Měla jsi nějaké mistrovství Evropy, kde jsi skončila třetí ze tří a to jsou ty billboardy, co dáváš někde ven, žes vyhrála mistrovství Evropy v MMA?“ ptala se Hanka Zajícové a znovu tak otevřela ožehavé téma. „Prostě sis tam šla jenom pro medaili a dala sis na billboardy, žes to vyhrála,“ konstatovala Gelnarová.

Jestliže se Zajícová v organizaci zdrží, vypadá to, že další soupeřku už má. Je tedy dost možné, že budeme svědky toho, jak si děvčata své spory vyřeší v kleci. Nakonec by mohl souboj Zajícová vs. Gelnarová předběhnout i původní duel Dostálová vs. Gelnarová.

Žralok vs. Rendys

Mezi muži to nebylo ani zdaleka tak dramatické jako mezi Miss Problem a Veronikou Zajícovou. „Patrik určitě zlej člověk není, jen je trochu blázen, co si budem,“ prohlásil například Rendys.

Žralok toho tradičně napovídal hodně, ale jen máloco se týkalo jeho zápasu s Rendysem. Mnohem větší problém měl podle všeho s volajícími než se svým soupeřem a Dostálovou, která mu rýpala do trenérky Zajícové.

„Myslím si, že Rendys si je moc jistej, měl by také kalkulovat s variantou B (že prohraje),“ prohlašoval Žralok. Rendys mu ale pohotově vysvětlil, že s takovouhle variantou jít do klece nejde.

Přezdívku Žralok si prý Patrik vybudoval v Plzni v dobách, kdy se hodně pral na ulicích jako mladej a hloupej („Za což jsem taky potom samozřejmě nesl nějaké následky,“ přiznal Žralok), ale také připomněl, jak vznikl pseudonym Lobotom.

„To je výplod fantazie pana Bendy, který to o mně rozšířil, a já tomu říkám Bendovo h***o. (...) Já jsem sem volal ze Slovinska a neřekl jsem mu vůbec nic špatnýho, na něco jsem se ho zeptal, a on právě vymyslel tenhle pseudonym,“ vysvětlil Patrik.

Rendys mezitím špatně snášel dohady přítomných žen a avizoval, že potřebuje ještě stihnout třetí trénink. Také prohlásil, že si myslí, že Žralok přípravu na něj podceňuje, zatímco on jede naplno. Pánský staredown ale proběhl vcelku v klidu a zápasníci si to hodlají „vyříkat“ až v kleci.

Celý B4THECLASH můžete zhlédnout v následujícím videu:

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Vašek Bad Boy Sivák

Co Růžička udělal, je přestřelené, míní Sivák. Doufám ale, že ho nezavřou a bude zápas

Kauza Tadeáše Růžičky obletěla celou Českou republiku 📢, přesto některé minula. Václav Sivák přiznal, že doteď netušil, co přesně se stalo.

Filip Grznár zabojuje o titul

Clash of the Stars 6 datum, účastníci, zápasy, kurzy, výsledky, online livestream

Všechny informace, zápasový program 🔍, kurzy i návod na sledování livestreamu Clash of the Stars 6: One day in Bankgok ✅ najdete v tomto...

Veronika Zajícová se představí v Clashi

Clash of the Stars tasí eso z rukávu! Dojde na pikantní ženský duel, kde je to hodně osobní

Řady organizace Clash of the Stars se rozšiřují o dobře známé jméno. Michaela "Miss problém" Dostálová má novou soupeřku, se kterou má...