Co Růžička udělal, je přestřelené, míní Sivák. Doufám ale, že ho nezavřou a bude zápas

Kauza Tadeáše Růžičky obletěla celou Českou republiku, přesto některé minula. Václav Sivák přiznal, že doteď netušil, co přesně se stalo. Teď doufá, že mu soupeře nezavřou a budou si moci dát společný zápas.

Vašek Bad Boy Sivák Foto: RFA

Co Růžička udělal, je fakt přestřelené

Jeden by očekával, že kauza Tadeáše Růžičky nemohla nikoho minout, obzvlášť pak někoho, kdo se pohybuje ve světě bojových sportů. I tací se ale našli. Než se Vašek Sivák dozvěděl detaily Mawarova jednání, zdálo se, že má pro jeho chování pochopení, pak se však ukázalo, že o některých okolnostech slyší úplně poprvé a upřímně jej šokovaly.

„No tak to je přehnané tady toto,“ reagoval šokovaně Sivák v podcastu Fight Cast One. „To jsi mě zaskočil,“ přiznal moderátorovi pořadu. „Teďka když jsem byl zraněnej, tak jsem byl trošku stranou,“ prozradil Bad Boy.

„Viděl jsem pár takových a moc jsem tomu nevěřil, že by se to stalo, že někoho vypnu venku a pak přijdu s mobilem a natáčím si to na zemi, to je jako fakt přestřelené,“ vyjádřil se Sivák. „To podle mě nebyl v normálním stavu ten člověk,“ mínil Sivák.

„Měli by ho někdo potrestat, ale ten náš zápas nebude potrestání, si myslím, to oběma hodně přinese,“ připustil Sivák. „Takže já doufám, že mi toho Růžičku nezavřou a budeme mít zápas,“ uzavřel Bad Boy.

„Je to škoda. Já Tadeáše znám už nějakou dobu a myslím si, že není tak hloupej, aby dělal takovéhle věci. Ještě před třemi, čtyřmi lety to měl v hlavě uspořádané, byl to slušnej kluk, nějak mu přeplo asi,“ odhadoval Vašek „Bad Boy“ Sivák.

Do Clashe nikdy, to raději tu delší, složitější cestu

Od Tadeáše Růžičky se téma oslím můstkem přesunulo k organizaci bizarních zápasů Clash of the Stars, na kterou má Vašek Sivák jasný názor. „Moje cesta není určená, abych byl v nějaké bizarní organizaci. Já proti tomu nic nemám, ať si dělá každý co chce, ale radši bych chtěl být fakt profesionál.

Raději ať to jde těžce, to je lehká cesta Clash of the Stars, snadno vydělané prachy. To radši si chci zazápasit s někým pořádným a vím, že ty prachy a ten hype je zasloužený,“ vysvětlil Sivák.

Zda a kdy se dočkáme duelu Sivák vs. Růžička, je zatím ve hvězdách, byť se ale zdálo, že Růžička se jen tak do klece či ringu nepodívá, organizace RFA a IAF se rozhodly dát Mawarovi druhou šanci a Tadeáš by se měl představit během jejich společného galavečera 11. 11. Více čtěte zde: RFA a IAF šokují hned dvakrát, netradičně se spojí a vzkřísí vyšetřovaného Růžičku

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se u online sázkové kanceláři Betano

BETANO - získej bonus až 3 000 Kč + 500 Kč

Dokonči snadno a rychle online registraci a získej 500 Kč zdarma. Navíc na tebe čeká možnost získat další bonus ke vkladu až 3 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Karlos Vémola

Vémola vysvětlil, proč to s koncem kariéry myslí vážně. Kdo to podle něj měl zabalit dřív?

Má za sebou velmi cennou výhru, přesto stále platí, že zanedlouho by rád ukončil kariéru.🥊 Proč chce Karlos Vémola skončit i po výhře nad...

Losene Keita

Sanikidze míří do bantamu. Kdo si s Keitou zatančí o pás? Buchinger nebo Lengál?

Pás pérové váhy Oktagonu nemá nositele, a tak se řeší, kdo se o něj utká. Zabojuje Buchinger, nebo svou titulovou šanci konečně dostane...

Patrik Kincl vs. Vlasto Čepo

Kincl na roztrhání! Dá šanci Čepovi, nebo se nechá zlákat k další odvetě s Terminátorem?

Karlos Vémola během sedmi vteřin přejel Pavola Langera💪 a bezprostředně poté volal po odvetě s Patrikem Kinclem. Ten má teď hodně o čem...