Brichta bomby v důchodu? Leo a jeho slova o konci kariéry. Nadsázka, nebo plán?

Leo Brichta vybojoval v Třinci jediné české vítězství a vypadal šťastně, přesto přiznal, že by si svůj výkon představoval jinak a promluvil o svých plánech do budoucna, ve kterých zápasení hraje jinou roli, než bychom čekali.

Leo Brichta Foto: RFA

Leo Brichta a konec kariéry?

Leo Brichta má velký smysl pro humor a někdy je těžké poznat, zda něco myslí skutečně vážně. Podobné pochybnosti momentálně panují kolem jeho slov o brzkém konci kariéry, která zazněla v rozhovoru pro TN.cz.

„Jdu do důchodu, to znamená, že už zápasit nebudu. Je to můj koníček a budu to dělat už jen tak ze srandy,“ prohlásil Brichta. Někdo by možná namítl, že jde z Brichtovy strany o nadsázku, nicméně faktem je, že bojovníka teď vytěžují jiné aktivity, které ho podle jeho slov skutečně baví, a k tomu má i další plány.

„Věnovat se YouTube a podcastu. Možná nějaká ta politika. To je vše. Boj je pro mě hobby. Nemám to na plný úvazek, je to jen hobby.“ Brichta už má nějakou dobu podcast na youtube a dalším levelem je zřejmě zmíněná politika, o které Leo mluví už také dlouho.

„Já doufám, že si dělá srandu, protože by byla škoda takhle excelentního zápasníka ztratit. V poslední době jsme také začali trochu jinak trénovat. Využili jsme kamarády, co máme v Polsku, kteří nám pomáhají s teoretickou přípravou,“ vyjádřil se pro MMA shorties Brichtův trenér Pavel Bechtold.

Uvidíme tedy, nakolik Leo myslel svá slova vážně. Někdy ale bezprostředně po zápasech padají výroky, které pak berou bojovníci zpět, když zhodnotí všechno s odstupem. Je fakt, že Brichtova kariéra se teď vydává mnoha různými směry, možná se ale ještě podaří mladému bojovníkovi nějakou dobu své aktivity úspěšně kloubit.

Brichta v Třinci a posun v žebříčku

Leo Brichta zachránil českou část turnaje v Třinci, které se zrovna moc nedařilo. (Martínek inkasoval KO, druhou porážku v řadě si připsal i Filip Macek a na české straně padaly i další prohry). Navzdory výhře byl však Brichta spokojený jen částečně, protože si prý svůj výkon představoval jinak.

Výhra je ale výhra, a ať už si Leo svůj zápas představoval jakkoli, jeho výkon ho posunul nejen blíže titulové šanci, ale také v žebříčku mezi světovou stovku – konkrétně Brichta poskočil na 91. místo.

Teď jde ale o to, zda má vůbec Leo o titulovou šanci zájem. Tím si není jistý ani jeho trenér: „Nevím, jestli vlastně Leo titul chce. Po zápase si řekneme a můžeme se pak o tom bavit. Nechci rozhodovat za něj. Samozřejmě si myslím, že na to má, ale uvidíme, co on na to,“ přiznal v rozhovoru pro MMA shorties.

Těžko říct, kudy se budou v nejbližší budoucnosti Leovy kroky ubírat, je ale očividné, že na co český bojovník sáhne, to se mu daří – jestli ale bude plodit úspěchy v kleci nebo poslanecké sněmovně, ukáže až čas.

Leo Brichta si v KSW vybojoval už druhé vítězství. Připomeňte si jeho první úspěch v organizaci:

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se u online sázkové kanceláři Betano

BETANO - získej bonus až 3 000 Kč + 500 Kč

Dokonči snadno a rychle online registraci a získej 500 Kč zdarma. Navíc na tebe čeká možnost získat další bonus ke vkladu až 3 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Leo Brichta zazářil na turnaji KSW 87 v Třinci

Smíšené pocity pro české MMA. Brichtův famózní výkon pokazilo brutální KO Michala Martínka

Emoce, jako na horské dráze. Turnaj KSW 87 v Třinci se nesl ve znamení české účasti a diváci si přišli skutečně na své. To nejzásadnější...

Vlado Lengál

Vlado Lengál žije svůj sen. Prozradil, jak mu slova Ondřeje Novotného změnila život

Vlado Lengál je na vrcholu své kariéry a pořádně si to užívá.💪 Kdy zaznamenal ve své kariéře největší zlom a jak prožíval svůj triumf na...

Karlos Vémola

Ondřej Novotný prozrazuje, díky čemu Vémola porazil Langera. Co musel Karlos změnit?

To, co předvedl Karlos Vémola během bratislavského turnaje, nikdo nečekal.🥊💥 Dokonce ani promotéři Oktagonu, nešlo ale o žádnou náhodu...