Smíšené pocity pro české MMA. Brichtův famózní výkon pokazilo brutální KO Michala Martínka

Emoce, jako na horské dráze. Turnaj KSW 87 v Třinci se nesl ve znamení české účasti a diváci si přišli skutečně na své. To nejzásadnější vám přinášíme v článku.

Leo Brichta zazářil na turnaji KSW 87 v Třinci Foto: RFA

Brichta bomby v akci. Fantastický comeback a nejcennější skalp kariéry

Turnaj KSW 87 přinesl pro české MMA obrovskou radost, ale i hořkost a zklamání. Leo Brichta v duelu s dvojnásobným titulovým vyzyvatelem Romanem Szymanskim rozjel ve 3. kole své pověstné brichta bomby a pouhých 10 vteřin před koncem zápasů ukončil zkrvaveného soupeře na TKO.

První dvě kole se přitom pro Lea nevyvíjely podle představ. Szymanski ho dokázal několikrát dostat pod sebe. Závěrečná a rozhodující pasáž už ale patřila českému borcovi, který by se nyní měl v žebříčku posunout na dostřel titulové šanci.

Michal Martínek nastupoval do hlavního zápasu celé fight card s ambicí propracovat se skrze Darka Stošiče k titulové šanci. Se zlou se ale potázal. Podsaditý srbský knockouter prokázal už v prvním kole své obrovské kvality a nekompromisním způsobem Černovouse knockoutoval.

sipka Detailní online report ze všech zápasů najdete ZDE

Nedařilo se ani Filipu Mackovi, který si co by vyhlášený zemař tentokrát sám naběhl do pasti, kterou na něj už v prvním kole políčil Ukrajinec Polischuck. Červené políčko do statistik zapsal i Vojtěch Garba, který na body nestačil na takticky skvěle připraveného Dreczkowskiho. Padli i Lukáš Dvořák a Josef Štummer. Skvělým výkonem se naopak při své premiéře v KSW blýskl Tobiasz Lee.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Jiří Procházka  v souboji s Gloverem Teixeirou

Kalendář MMA akcí (turnajů) v Česku a ve světě

Podívejte se na kompletní program galavečerů MMA v Česku i ve světě. ❤️ V článku naleznete přehledný seznam nejdůležitějších turnajů pro...

Leo Brichta při své premiéře v KSW

Leo Brichta se pochlubil návštěvou Poslanecké sněmovny. Co tam dělal?

Bojovník, a v poslední době také úspěšný youtuber, Leo Brichta má za sebou zajímavou životní zkušenost. Podrobnosti si přečtěte v článku.

Leo Brichta vyhlíží svoji budoucnost v RFA

Leo Brichta - kariéra, životopis a statistiky MMA bojovníka

Leo Brichta je svérázný, český MMA fighter, který má v 26 letech našlápnuto k velké kariéře.⭐ Momentálně je jednou z nejvýraznějších tváří...