Žralok prý dává od Bendy ruce pryč. „Odteď ode mě bude mít pokoj a klid,“ prohlásil

Spor Karlose Bendy a Žraloka během závěrečné tiskovky vyeskaloval v krvavé zranění. Bendovi celkem pochopitelně došla trpělivost, zdá se však, že víc se v tom nechce vrtat už ani Žralok. Že by někde ve skrytu duše tušil, že přestřelil?

Patrik Žralok Hübler Foto: Clash of the Stars

Žralok po svém výpadu hází zpátečku

Jak už to v případě Clash of the Stars bývá, závěrečná tiskovka se neobešla bez poprasku. Tentokrát ho však bohužel provázelo nepříjemné zranění (více čtěte ZDE). Karlosi Bendovi pochopitelně došly se Žralokem i zbytky trpělivosti a po tiskové konferenci upozorňoval na to, že má tržnou ránu jen kousek od oka a při troše smůly mohlo mít Žralokovo jednání fatální důsledky.

To si možná uvědomuje i samotný Žralok, ten totiž ve své reakci prohlásil, že dává od Bendy definitivně ruce pryč a jejich spory by mohl vyřešit jedině zápas v kleci. Ani o ten se prý ale už nehodlá aktivně zasazovat a rozhodnutí nechá prý čistě na Clashi.

Žralokovo prohlášení bylo skutečně dlouhé (jak tomu u něj bývá), smyslem jeho promluvy však bylo, že kdyby chtěl, mohl by vůči Bendovi podniknout právní kroky a že by na Karlosovi vysoudil přinejmenším milion, k ničemu takovému se ale prý nechystá.

„... kdybych opravdu chtěl, tak můžu okamžitě zavolat právníkovi a Bendu mohu zažalovat za trestný čin pomluvy ve druhém odstavci, protože o mně rozšířil nepravdivou informaci, která v podstatě může v očích veřejnosti zpochybnit moji společenskou vážnost.

A ten rozsudek od toho trestního soudu bych mohl použit k občanskoprávnímu soudu a z Bendy bych vysoudil milion určitě, plus veřejnou omluvu. Já však nic takového dělat nebudu. Protože jestli něco dělat nechci, tak je to běhat k soudům. Nechci tomu Karlosovi život znepříjemňovat, protože si myslím, že on si ho udělá nepříjemnej sám...

Já už na Karlose kašlu, protože mě přestává bavit, jak ze mě dělá lháře, hlupáka, podvodníka a homosexuála. (...) Toto zašlo už hodně daleko a mě to už vážně přestalo bavit,“ prohlásil Žralok a k dobru přidal ještě dodatečnou omluvu.

„Takže já říkám, Karlos ode mě bude mít odteď pokoj a klid, já se mu ještě jednou omlouvám za to neštěstí, které jsem mu způsobil pod okem, to jsem skutečně nechtěl. A protože pan Benda řekl, že si soupeře nevybírá, že mu je vybírá Clash of the Stars, tak bych nechal Clash of the Stars, ať to celé rozhodne,“ zakončil Žralok svůj monolog.

Benda definitivně láme hůl

Karlose Bendu pochopitelně Žralokovo jednání rozlítilo, což dal znát bezprostředně po poté. Oplácet stejnou mincí mu nehodlal, místo toho ale spolu s komentářem vytáhl fotografie, které měly být pro Žraloka kompromitující.

„Přežiju to, ale každopádně, Žraloku, tímhle jsi skončil úplně, ty vajgle. A víte co, ok? Víš, co tady mám? Kde je kamera, tohle je Žralok. Mám ještě další, ale to bychom riskovali ban, což Clashi neudělám,“ řekl k tomu Benda.

 

➤ Čtěte také: Clash of the Stars 6: Rendys vs. Žralok – kurzy, analýza a sázkový tip

Rozčarovaný Karlos celou šokující událost ještě toho večera znovu okomentoval a ujistil fanoušky, že je v pořádku„Jsem konečně doma, a abych odpověděl na ty nejčastější dotazy, tak mi nic není.

Zápas není v ohrožení. Není to nic hrozného. Je tam jen lehká tržná rána a tady mě trefil pod okem. Je to jen nepříjemné, nic hrozného. Do soboty to bude v pořádku. Co však přijde příště? Pobodání nožem? Být to o centimetr vpravo, tak jsem bez oka?“

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Vsaďte si na Clash of the Stars 7 s bonusem

Využijte navýšený bonus 1300 Kč u Fortuny pro nové hráče

U sázkové kanceláře Fortuna momentálně probíhá skvělá promo akce pro všechny nově zaregistrované sázkaře. Jak si snadno a rychle přijít na...

Míša Miss Problem Dostálová

Míša Dostálová popsala své zatčení v Japonsku. Policii zajímaly dost zvláštní věci

Míša Dostálová je bojovnice a nositelka černého pásku v bjj🥋, ale ani to jí nepomohlo v konfrontaci s japonskou policií.🚨 Proč ji v...

Dolari Plzňako

Dolari „Kudlanka“ Plzňako vysvětlil, proč mu homosexuálové berou sílu

Dolari Plzňako se při B4THECLASH pohoršoval nad rozhovorem Karlose Bendy a Žraloka.🦈 Proč pikantní témata berou Dolarimu životní sílu?💥