Využijte navýšený bonus 1300 Kč u Fortuny pro nové hráče

U sázkové kanceláře Fortuna momentálně probíhá skvělá promo akce pro všechny nově zaregistrované sázkaře. Jak si snadno a rychle přijít na 1300 Kč se dozvíte v článku.

Vsaďte si na Clash of the Stars 7 s bonusem Foto: Fortuna

Vstupní bonus 1300 Kč na první sázky u Fortuny

Přemýšlíte o založení účtu u Fortuny? Teď je ten správný čas. Fortuna si před nadcházejícím turnaje Clash of the Stars 7 připravila pro nové hráče mimořádný bonus 1300 Kč. Výhodou je, že vše zvládnete pohodlně online a během několika minut. Zaregistrujte se u Fortuny ZDE

Bonus, který vám přistane na herním kontu po splnění jednoduchých podmínek, je skvělou startovní čárou do světa online kurzového sázení. První tři stovky získáte za řádně dokončenou registraci. Tím ale zábava teprve začíná.

  • Nejprve si vytvořte účet u Fortuny – stačí kliknout zde
  • Za dokončení registrace získáte 300 Kč
  • Vložte si na herní konto až 500 Kč a získejte dvojnásobek navíc
  • Mimořádný 200 % bonus se vztahuje pouze na první vklad po aktivaci bonusu
  • Uzavřete sázky v celkové hodnotě jednonásobku hodnoty vkladu
  • Počítají se sázky s minimálním kurzem 1.5
  • Bonus vám bude připsán během 12 hodin po splnění podmínek

Zajímavou příležitostí mohou být speciální sázky na Clash of the Stars 7. Fantazii se zde meze nekladou a pokud máte nějaké zákulisní informace, můžete se pokusit trefit některý z aktuálně vypsaných kurzů.

Příklad

Máte-li dokončenou plnohodnotnou registraci u Fortuny, můžete upřít svou pozornost na získání bonusu za první vklad. Jeho maximální výše je 1000 Kč, ideálně si tedy vložte 500 Kč (a více) a ještě předtím nezapomeňte v menu bonus aktivovat. Po aktivaci máte čas na vklad maximálně 7 dní.

Budeme-li brát příklad, že jste si vložili na herní účet zmíněnou pětistovku, pro připsání maximální výše bonusu 1000 Kč si stačí vsadit v celkové hodnotě jednonásobku hodnoty vkladu v kurzu minimálně 1.5. Tuto podmínku můžete splnit naráz, například sázkou za 500 Kč, ale lze ji i rozdělit. Důležité je ale provést první kvalifikační sázku do 2 dnů od vkladu. Cekově pak máte na splnění podmínek 14 dní.

Turnaj Clash of the Stars 7 je tradičně jednou z nejsázenějších sportovních událostí probíhajících dní. Možná i vy máte svůj tajný tip a aktuální promo akce se pro uzavření sázky skvěle hodí. Pochlubit se přátelům s vítězným tiketem je totiž velice příjemnou kratochvílí. Ukažte svůj šestý smysl a bavte se s kurzovými sázkami u Fortuny.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Malej Zmijozel vs Max Green

Fortuna a kurzy na Clash of the Stars 6. Na koho se nejvíce sází a kdo je největší outsider?

Rostoucí zájem o bizarní zápasy zaznamenávají také sázkové kanceláře. U Fortuny již v tuto chvíli najdete kompletní kurzovou nabídku...

Jarda Korlár vs Datel

Clash of the Stars 6: Kotlár Security vs. Datel v zápase bez rukavic – kurzy, analýza a tip

Tady poteče krev!🩸 V jednom z nejočekávanějších zápasů turnaje Clash of the Stars 6 si to v zápase holých kloubů rozdá Jaroslav Kotlár a...

Fortuna soutěž s BJP

Fanděte Jiřímu Procházkovi přímo v New Yorku! Fortuna pořádá soutěž o zájezd na UFC 295

Sázková kancelář Fortuna vás vezme do New Yorku ❤️ na titulový zápas Procházka vs. Pereira. Jak se zapojit do soutěže se dozvíte v tomto...