Clash of the Stars 6: Kotlár Security vs. Datel v zápase bez rukavic – kurzy, analýza a tip

Tady poteče krev! V jednom z nejočekávanějších zápasů turnaje Clash of the Stars 6 si to v zápase holých kloubů rozdá Jaroslav Kotlár a Marek Valášek. Komu věří sázkaři?

Jarda Korlár vs Datel Foto: Clash of the Stars

Turnaj Clash of the Stars 6 O2 Universum: Kotlár vs. Valášek – datum a čas

Svérázný sekuriťák, rapper a bojovník Jarda Kotlár se vrací do klece. Na turnaji Clash of the Stars 6 už v sobotu 28. října okolo 22:00 změří síly s influencerem Datlem. Rukavice tentokrát zůstanou v šatně. Oba plánují jeden druhého uspat pomocí holých kloubů. Kdo si dokáže v zápase prosadit svou taktiku a bude slavit? Vsaďte si na zápasy CotS s bonusem u Fortuny

Vsaď si na MMA - aktuální kurzy ZDE

Osobní nenávist i různé přístupy k přípravě

Jaroslav Kotlár se na sobotním turnaji Clash of the Stars 6 bude chtít opět prezentovat svým neortodoxním buldočím stylem. Na své předchozí soupeře hned od úvodní vteřiny zápasu vyvíjel extrémní tlak, úspěch však tato taktika slavila jen v jednom případě.

Když se Kotlár Security objevil v Clashi poprvé, bylo z toho tvrdé KO od Karlose Bendy. Jarda nahání své soupeře po kleci jako zuřivý býk lačný po potravě. Minimální obrana a nekonečná víra ve své schopnosti se od zavalitého rváče dá očekávat i tentokrát.

Při svém druhém vystoupení si Kotlár spravil chuť, když jeho granáty pocítil v kleci strachu na rychlo zaskakující HuHu. Kotlár dlouhodobě touží po odvetě s Karlosem Bendou, se kterým má podle vlastních slov nevyřízené účty. Nakonec ale přijal výzvu od známého youtubera Datla, kterému se chce pomstít za to, že ho údajně spolu se svým kamarádem Vojtou Hlaváčkem sprostě okradli.

K přípravě na tento duel ovšem Kotlár přistoupil poněkud laxně a podle zákulisních informací prakticky vůbec netrénoval. Datel na něj navíc vytáhl pikantní informace, což Jardu pořádně dopálilo a odmítl se zúčastnit závěrečné tiskové konference. Do samotného zápasu prý ale s jistotou nastoupí.

BILANCE
Jaroslav Kotlár Marek Valášek
"Kotlár Security" "Datel"
1–1 2–1
Kurz na výhru: 1.45 Kurz na výhru: 2.44
Nasázeno na Fortuně: 1,003 mil Kč Nasázeno na Fortuně: 418 390 Kč

Vsaďte si na Clash s bonusem u Fortuny

Marek Valášek, alias Datel naopak v přípravě absolvoval obrovskou porci tréninkových jednotek, což se logicky podepsalo na jeho postavě i sebevědomí. Do tohoto utkání jde po neúspěšné titulové misi, kdy byl v červnu nad jeho síly slovenský ranař Dynamo.

V rámci premiérového turnaje Clash of the Stars si naopak poradil s rapperem Vercettim a na body následně porazil i youtubera Freescota. Datel bude mít v tomto duelu výškovou převahu a ztrácet nebude ani v kilogramech.

Ještě důležitějším aspektem bude ale technika, kterou má Jarda prakticky nulovou, zatímco Datel se také v tomto ohledu hodně posunul. Téměř jistě na tom bude lépe i kondičně a podaří-li se mu eliminovat Jardovy pokusy o knockout, měl by si dojít pro vítězství.

TIP: Datel zvítězí, v kurzu 1,45 sipka Vsadit u Fortuny ZDE

tip Datel vs Kotlár

Kde sledovat zápas Kotlár vs. Datel živě? PPV livestream

Všechny zápasy vyprodaného turnaje Clash of the Stars 6 budete moci sledovat živě online pomocí pay-per-view na clashofthestars.tv. Sázková kancelář Fortuna vypsala kurzy na všechny zápasy a pro nově zaregistrované sázkaře je připraven mimořádný bonus až 1300 Kč.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Karlos Benda se stal terčem útoku žraloka Patrika

Tady končí veškerá sranda. Žralok způsobil Bendovi krvavé zranění. Ten vytasil těžký kalibr

Závěrečná tiskovka Clash of the Stars přinesla očekávané brikule. Žralok se převtělil do nadpozemského Thora a svým kladivem udeřil Karlose...

Tomáš Le Sy

Tohle číslo vám vyrazí dech! Tomáš Le Sy nastínil, kolik lidí sleduje PPV Clash of the Stars

Clash of the Stars je s každým dalším turnajem na vzestupu. Pravidlo, že i negativní reakce a kontroverze přitahují pozornost, tu sedí...

Malej Zmijozel vs Max Green

Fortuna a kurzy na Clash of the Stars 6. Na koho se nejvíce sází a kdo je největší outsider?

Rostoucí zájem o bizarní zápasy zaznamenávají také sázkové kanceláře. U Fortuny již v tuto chvíli najdete kompletní kurzovou nabídku...