Tohle číslo vám vyrazí dech! Tomáš Le Sy nastínil, kolik lidí sleduje PPV Clash of the Stars

Clash of the Stars je s každým dalším turnajem na vzestupu. Pravidlo, že i negativní reakce a kontroverze přitahují pozornost, tu sedí naprosto přesně. Odráží se to i na číslech divácké sledovanosti. Nejen o tom se rozpovídala ústřední postava organizace, Tomáš Linh Le Sy.

Tomáš Le Sy Foto: Clash of the Stars

Tomáš Le Sy o kariéře, Clashi, platové politice i cílech

Tomáš Le Sy má za sebou velmi speciální zkušenost. Turnaj Clash of the Stars 6 je sice doslova za dveřmi, přesto si hlavní mozek populární organizace našel chvíli na odpočinek a odreagování.

Promotér Clash of the Stars přijal pozvání turnajového pokerové ředitele Frederica Brunata a navštívil překrásný King’s resort na Rozvadově. V přátelské atmosféře luxusního casina se rozpovídal o své kariéře MMA bojovníka, srovnání s Oktagonem a UFC, či finančních odměnách pro bojovníky Clash of the Stars. Zároveň zazněla i hodně zajímavá fakta.

Z rozhovoru například vyplynulo, že turnaje Clash of the Stars sleduje skrze placené PPV až 40 000 diváků. Už dříve se Le Sy vyjádřil v tom smyslu, že právě zisk z pay-per-view tvoří klíčový pilíř celkového zisku. A zároveň to umožňuje nejužšímu vedení stanovit si opravdu vysoké cíle.

Tím hlavním je v současnosti uspořádat turnaj v O2 Aréně. Vzhledem k obrovskému zájmu se zdá termín během příštího roku velmi reálný. Ještě předtím to ovšem Clash of the Stars s největší pravděpodobností rozbalí v Ostravě a v Brně.

sipka Vsaďte si na Clash of the Stars s bonusem 300 Kč za registraci ZDE

Tradičně dobře naladěný Le Sy v rámci rozhovoru zároveň dostal šanci ukázat své pokerové dovednosti. V této hře zdaleka nemá takový přehled, jako ve světě bojových sportů. Jako oddych od každodenního shonu a povinností okolo Clashe, ale posloužila tato zkušenost naprosto ideálně.

Byť se to zprvu nemusí zdát, stejně jako v pokeru, je i v Le Syho byznysu zapotřebí jistá míra předvídavosti a vyhodnocování myšlenkových pochodů všech zúčastněných. Pravdou je, že se Le Sy v mnoha ohledech neskutečně posunul. Na přímý dotaz vyzdvihl zejména svoji trpělivost a také schopnost být empatický. Právě tato kombinace do značné míry stojí za jeho osobnostním růstem, díky kterému úspěšně uzavírá důležité spolupráce a tím posouvá celou organizaci.

„Myslím, že odměňování bojovníků v Clashi je podobné, jako například v Oktagonu či UFC. Ti lidé musí být zajímaví nejen po sportovní stránce, ale zejména svou osobností a příběhem. Občasná kritika ohledně toho, že jsou naši bojovníci lépe placení, než profesionálové, není na místě. Co je v životě fér? Všichni mají možnost dát o sobě vědět. Na tuhle otázku tedy odpovím: „Prostě to tak je“.

Kde se Tomáš Linh Le Sy vidí za 5 let?

Možná vás překvapí, že hlavní motivace Tomáše Le Syho, co se materiálních věcí týče, je velice praktického charakteru. Úspěšný podnikatel a promotér by rád ve střednědobém horizontu zajistil pro sebe a svoji partnerku, Denisu Ryndovou, vlastní bydlení, konkrétně dům.

Zároveň při té příležitosti uvedl, že v následujících letech nepočítá s variantou předání Clashe potencionálním zájemcům. „Dáváme do Clashe naše osobnosti, naše srdce. Myslím, že by to jinak tak dobře nefungovalo“, pronesl na toto téma.

Celý rozhovor Brunato Talks si můžete pustit zde:

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Tomáš Linh Le Sy

Promotér Clashe Tomáš Le Sy promluvil o dalších plánech s Mawarem i nové lásce Denise

Jedna z ústředních postav organizace Clash of the Stars Tomáš Linh Le Sy dal nahlédnout pod pokličku aktuálního dění. Proč nechce svou...

Tomáš Linh Le Sy

Tomáš Le Sy vysvětlil, jak to bylo s uniklými smlouvami. Připustil spojitost se zátahem

Clash of the Stars nabírá čím dál více na popularitě.💪 Sem tam se ale nad organizací přece jen stáhnou mračna. Jak to bylo s uniklými...

Tomáš Linh Le Sy

Tomáš Linh Le Sy: životopis – Clash of the Stars, zápasy v OKTAGON MMA a další info

Tomáše Le Syho dnes vídáme coby ledově vyrovnaného promotéra organizace bizarních zápasů Clash of the Stars.💪 Jak vypadala jeho cesta k...