Tomáš Le Sy vysvětlil, jak to bylo s uniklými smlouvami. Připustil spojitost se zátahem

Clash of the Stars nabírá čím dál více na popularitě, sem tam se ale i nad touto organizací stáhnou mračna. Jak to bylo s uniklými smlouvami MaxGreena a Kolesa? Tomáš Linh Le Sy mimo jiné prozradil, zda byly částky v kontraktech autentické.

Tomáš Linh Le Sy Foto: Facebook/Clash of the Stars

Uniklé smlouvy a souvislost se zátahem

Organizace Clash of the Stars musela v létě řešit nepříjemnost v podobě úniku smluv dvou zápasníků. Ty se objevily na serveru Clash of the Stars WTF, kde je zveřejnila neznámá osoba. Kromě konkrétních částek, které měli zápasníci za zápas dostat, se také hojně řešil fakt, že z jejich honorářů inkasoval nějaké to procento speaker Jakub Jíra. Vsaďte si na bojové sporty a získejte registrační bonus zdarma

Vsaď si na MMA - aktuální kurzy ZDE

„Patnáct procent provize to opravdu není hodně,“ vyjádřil se ke zmíněné provizi v rozhovoru pro iSport.cz Tomáš Linh Le Sy. „Takže ty částky, které tam byly, nejspíš... Nemělo to uniknout samozřejmě, to jsou smlouvy, které by měly být v rámci obou stran, ale to jenom dokazuje to, jak ti lidi přemýšlí a jak jednají,“ dodal Le Sy.

Nedlouho předtím se v médiích také objevily zprávy, že během jedné ze schůzek týmu Clash of the Stars zasahovala policie, která údajně dorazila na udání. Zátah se v každém případě ukázal být bezpředmětný.

„Sami policisté nám řekli, že se omlouvají, ale že dostali nějaký anonymní podnět k možné protiprávní činnosti. Další kontakt od policie nebyl a nějak to vyhaslo, takže to byl planý poplach,“ vysvětlil s odstupem Le Sy.

Tomáš Le Sy připustil, že by spolu tyto dvě události mohly souviset. „Máme podezření, že by to (uniklé smlouvy) mohlo mít souvislost s tím anonymním telefonem, ale upřímně my se po tady těch věcech ani nepídíme. S úspěchem samozřejmě přichází to, že nějací závistivci nám to nepřejou a snaží se nám házet klacky pod nohy,“ uzavřel Le Sy.

Le Sy: Zápasníky si jistíme smlouvou, MaxGreena jsme ale do RedFace pustili

Tomáš Le Sy se netajil tím, že smlouva zápasníky obvykle zavazuje k jakési exkluzivitě a po dobu jejího trvání by neměl bojovník spolupracovat s jinou organizací. To je běžná praxe, prozradil ale, že v případě MaxGreena a RedFace byli ochotní udělat výjimku.

„MaxGreen nám avizoval, že by tam chtěl jít ještě před zápasem na našem čtvrtém galavečeru, avizoval s jeho tehdejším manažerem, že by tam rádi šli. My jsme s tím neměli problém, i s konkurencí jsme měli tehdy dobré vztahy, takže jsme jim neházeli klacky pod nohy a pustili jsme ho tam.“

➤ Čtěte také: Marhanský vysvětluje, proč jsme se od Růžičky nedočkali žádného projevu lítosti

„Nicméně potom v průběhu dalších týdnů a měsíců nám Max několikrát opakoval, že toho lituje, že tam jít nechtěl a dopadlo to tak, že si to rozmyslel,“ uvedl věc na pravou míru Le Sy.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Malej Zmijozel má neskutečnou sílu

Malej Zmijozel se nezdá! Udělá několik dřepů i s Brichtou na zádech

Malýho Zmijozela čeká koncem října jeho druhý zápas v Clashi. V kleci se utká s MaxGreenem a přípravu nepodceňuje. Už teď je silnější, než...

První galavečer RedFace

Kafuu se vrátí do klece! Booty Slap ale nečekejte, podle všeho půjde o jinou disciplínu

Zdálo se, že Kafuu, hvězdu platformy OnlyFans, jen tak v kleci neuvidíme. Teď však změnila názor a podle všeho organizaci kývla na další...

Tadeáš Mawar Růžička

Růžička se na Instagramu ostře přestřeluje s fanoušky. Do sporu se vložil i Filip Grznár

Kolem Tadeáše Mawara Růžičky je vzhledem k událostem posledních měsíců stále velmi rušno. Sám Mawar už má ale kritiky po krk a na...