Růžička se na Instagramu ostře přestřeluje s fanoušky. Do sporu se vložil i Filip Grznár

Kolem Tadeáše Mawara Růžičky je vzhledem k událostem posledních měsíců stále velmi rušno. Sám Mawar už má ale kritiky po krk a na sociálních sítích se aktivně brání. Podrobnosti si přečtěte v článku.

Tadeáš Mawar Růžička Foto: RFA

Tadeáš Růžička reaguje na ostré komentáře fanoušků

Uprostřed tvrdé přípravy má Tadeáš Růžička plné ruce práce s odrážením negativních komentářů na svou osobu. Pohled samotného Mawara a fanoušků na nedávnou kauzu se zásadně rozchází, z čehož stále pramení nekončící spory. Fanoušci Mawarovi opakovaně vyčítají arogantní chování a zlehčování celé situace. Příměří je v nedohlednu.

Před nedávnem jsme vás informovali o tom, že organizace IAF a RFA dávají Mawarovi druhou šanci a 11. 11. ho nechají nastoupit do zápasu o titul proti Jacobovi Mikulovi. Jakýkoliv rozhovor, tréninkové video, či zápasová grafika je v komentářích „odměněna“ silnou kritikou na adresu Tadeáše Růžičky, který se už před pár týdny rozhodl na některé fanoušky reagovat.

„Užijte si 12h šichty a závistivej život, vaše jediná radost je sledovat život ostatních, svým dětem předáte maximálně svý komplexy a ani jim nedáte to co potřebujou, každej svýho štěstí strůjcem, mě se nezbavíte, přebírám území, každej sebevědoměj zm*d bude za mnou, přeju hodně štěstí, celej život budete ukřivděný nuly s potřebou řešit ostatní“

„Nebudu se omlouvat za nic, co sem nemohl udělat jinak, ano video bylo přes čáru za to sem se už xkrát omluvil běžte do p*ci a zpátky za pás do fabriky a přestaňte mě už řešit. Je vidět jak moc nudnej život máte, v ringu teď zničím každýho, měj se“, reagoval na Instagramu Mawar

V současné době je proti Mawarovi vedeno policejní vyšetřování, sám rodák z okrajové pražské části Řepy je ovšem skálopevně přesvědčen o své nevinně. Jeho úhel pohledu si můžete přečíst tady. Dokud nebudou oficiální závěry vyšetřování má Růžička od organizátorů zelenou zabojovat o titul.

Návrat do Oktagonu nikdy nebyl v plánu

Přestože Růžička všechny pozvání na oficiální rozhovory odmítá, v případě podcastu Red Card bývalého fotbalisty Tomáše Řepky udělal vyjímku. "Tohle je můj první a na dlouhou dobu poslední rozhovor k mé kauze", řekl na úvod Tadeáš Růžička. Mawar nabídl názor na to, zda se obává nástupu do vězení a co se mu aktuálně honí hlavou.

Poté co se rozjela kauza kole Tadeáše Růžičky, některé organizace daly jasně najevo, že zápasník má u nich již dveře zavřené. Rezolutní stanovisko bylo očividné především u největší tuzemské MMA organizace Oktagonu. Tadeáš Růžička však, že mezi ním a Ondřejem Novotným to skřípalo už od začátku.

Oktagon mě vybudoval v tom, že jsem vyhrál ten Oktagon Underground, udělal jsem si tam jeméno Mawara, pak ta nástupovka od Jakuba, od Yzomandiase, a pak to šlo, úplně si to sedlo jak prdel na hrnec a já jsem šel nahoru v tu dobu, zavzpomínal Růžička.

Ale prostě ten Novotný je svůj, od začátku mi přijde, že mě nemusel, takže jakmile jsem na kolenou, tak si kopne, takže jeho organizaci určitě nějak vychvalovat nebudu, ani tam nezápasím

Mawara se zastal Filip Grznár

V nepřeberném množství negativních komentářů se tu a tam objeví i slova podpory a zastání. Jednoho takového se Mawar dočkal od kontroverzního Filipa Grznára, který se dostal do hodně osobního sporu s uživatelem experticall.

Na závěr výživné slovní přestřelky zanechal Grznár svému oponentovi tento výhružný vzkaz: „Za tenhle koment potřebuješ dostat přes pi*u a tak se i stane"

Výměnu názorů si můžete přečíst pod tímto příspěvkem:

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Tadeáš Růžička konečně vydal prohlášení

Dlouho očekávané vyjádření je konečně tady! Tadeáš Mawar Růžička promluvil ke kauze napadení

Trvalo to dlouho, ale nakonec to přišlo. Na Instagramu Tadeáše Růžičky se objevilo video, ve kterém mladý zápasník nabízí svůj pohled na...

Tadeáš má radost, že má tolik pozornosti

Tadeáš Růžička si ze své situace nic nedělá. Přetvářka, nebo naprostá ignorance?

Proti Tadeáši Růžičkovi se konečně rozběhlo trestní stíhání. Pokora a lítost se však ani tak nekonají. Tadeáš si svou situaci možná dokonce...

Tadeáš Růžička je v pořádném maléru

Novinky v Růžičkově kauze: Policie už vznesla obvinění. Jaký trest Mawarovi hrozí?

V nechvalně známé kauze Tadeáše Růžičky vypluly na povrch nové informace. Policie problémového zápasníka obvinila ze dvou závažných...