Fanděte Jiřímu Procházkovi přímo v New Yorku! Fortuna pořádá soutěž o zájezd na UFC 295

Sázková kancelář Fortuna vás vezme do New Yorku na titulový zápas Procházka vs. Pereira. Podmínky a návod, jak se zapojit do soutěže se dozvíte v tomto článku.

Soutěžte s Fortunou o zájezd na Jiřího Procházku Foto: Fortuna

Soutěž s Fortunou o zájezd do New Yorku na zápas Jiřího Procházky

Život je o zážitcích a Fortuna vám jeden takový může dát. V exkluzivní soutěži dva vylosovaní šťastlivci získají zájezd do New Yorku na turnaj UFC 295, kde bude o titul polotěžké váhy usilovat Jiří BJP Procházka.

Stačí si ZALOŽIT ÚČET ZDE a splnit podmínky uvedené níže. Zapojit se mohou i stávající uživatelé s dokončenou registrací.

Zažít takovou událost na vlastní kůži je určitě něco, o co se vyplatí zabojovat a otestovat příklon paní štěstěny. Podmínky jsou velice jednoduché, stačí postupovat takto:

  1. V případě, že ještě nemáte u Fortuny účet ➜ Zaregistrujte se tady
  2. Termín promoakce je 9. – 29. 10. 2023 (23:59)
  3. V tomto termínu si vložte na účet 1 111 Kč s promokódem BJP
  4. 2 výherci získají 2 zájezdy na zápas Procházka vs. Pereira
  5. Losování proběhne 30. 10. 2023. Turnaj UFC 295 se uskuteční 11. 11. 2023

UFC galavečer v ikonické newyorské hale Madison Square Garden je žhavým aspirantem na turnaj roku. Fight card vévodí kromě bitvy Procházky s Pereirou titulový duel v těžké váze mezi legendami Jonem Jonesem a Stipe Miocicem. Kompletní pravidla soutěže najdete na webu Fortuny zde.

Vsaďte si u Fortuny bonusem

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Český šampion polotěžké váhy UFC Jiří Procházka

Jiří BJP Procházka MMA zápasy, UFC, statistiky a životopis

Jiří BJP Procházka je prvním českým šampionem nejlepší světové organizace UFC ⭐. Podívejte se na jeho unikátní cestu bojovníka, pro kterého...

Kurzy na zápas Procházka - Pereira už byly vypsány

Sázkové kanceláře vypsaly kurzy na zápas Procházka – Pereira. Kdo je favorit?

Sotva byl zápas Procházka vs. Pereira oficiálně oznámen, sázkové kanceláře neprodleně zařadily tento duel do svých kurzových nabídek. Koho...

Jiří Procházka se chce soustředit pouze na sebe

Stoprocentní soustředění. „Žádné signály od nás nečekejte,“ vzkázal Procházkův tým

Absolutní utajení a čistá mysl. Jiří Procházka skrze svůj trenérský tým učinil důležité prohlášení před nadcházející bitvou s Alexem...